VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Jaromír Smejkal se zaměřuje na obráběčství a povrchovou úpravu kovů.

Jaroslav Kunc se zaměřuje na montáž exteriérových a interiérových palubek, protipožárních konstrukcí a bezpečnostních příček.

Jaroslav Krčál se zaměřuje na domácí i průmyslové elektroinstalace, montáž hromosvodů a domácích telefonů.

Jiří Cejnek se zaměřuje na elektroinstalace, opravy a zkoušky elektrických zařízení, hromosvodů a rozvody počítačových sítí.

Jiří Hlavsa se zaměřuje na broušení, frézování, svařování, vrtání, závitování a dělení materiálu.

Jiří Havlík se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce, realizaci různých druhů střech a montáže střešních fólií.

Společnost pana Vladimíra Jarůška z Mikulova se zaměřuje na etiketovací služby. Firma disponuje etiketovačkami, etiketovacími stroji na láhve, ale také plničkami lahví a moderní plnící linkou na plnění lahví vínem nebo pivem.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Pronájem a půjčování věcí movitých

Firma Jaroslav Šatan se sídlem v okrese Mělník se zabývá komplexními stavebními pracemi, především při výstavbou novým rodinných domů a jejich rekonstrukcemi a modernizací. Současně se zajišťováním staveb nabízíme také obkladačské práce, pokládku zámkové dlažby, obklady a zateplení fasád, malířské práce, rekonstrukce koupelen a bytových jader a ...

Jiří Jaroš se zaměřuje na podlahářství, truhlářství, výrobu kuchyní a různého nábytku.

Společnost Kovoobrábění Korvas s.r.o. se zabývá kovoobráběním, obráběním kovových i nekovových materiálů na CNC soustruzích a frézkách a na konvenčních obráběcích strojích a také svařováním menších dílů. Firma realizuje jak kusovou, tak sériovou výrobu. Působí v oblasti Hodonína.

-provádění prací ve výškách pomocí horolezecké techniky

čistírny odpadních vod vsakovací systémy retenční nádrže elektroinstalace silnoproudá elektroinstalace zabezpečovací systémy - EZS tepelná čerpadla kanalizace

Naše rodinná firma PLOTY mont s.r.o. navazuje na dlouholetou tradici firmy Ploty-Zámečnictví Petr Gregor, který se montáží plotů a zámečnictvím zabývá už od roku 1994. Nyní je pro Vás jeho jméno zárukou kvalitně odvedené práce. Záleží nám na spokojenosti zákazníků a proto se snažíme nejenom postavit „ploty na míru“, ale také zákazníkovi ...

Rekonstrukce a výstavba bytů a domů - zednické práce - sádrokartonářské práce - zateplování - podlahářské práce - stolařské práce - elektrikářské práce.

Elektroinstalační a elektromontážní práce, revize - opravy a rekonstrukce stávajících rozvodů - připojení a instalace elektrospotřebičů.

Instalační práce - plynařské práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce. Realitní kancelář INSTAL U staré pošty 105 Frýdek - Místek 738 02 tel. 558 436 071, 737 342 668 email: rk@instal-servis.cz

Autodoprava - kontejnerová přeprava, přistavení nebo pronájem kontejneru - nákladní a kamionová doprava mezinárodní i místní. Zemní a výkopové práce - realizace zpevněných povrchů.

Rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - montáž sádrokartonu - podlahářské práce.

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - solární systémy, tepelná čerpadla, klimatizace - montáž kotlů - kotlíková dotace

Zemní práce, výkopové práce, autodoprava.

Ladislav Březka se zaměřuje na zámečnictví a kovářství, výrobu bran a branek, přístřešků, schodišť, mříží a plotů.