VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
ELEKTRO HUMPOLEC s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, montáže fotovoltaických elektráren, hromosvodů a zabezpečovacích a kamerových systémů.

Společnost Antonín Slepánek se zabývá elektroinstalací a elektroinstalačními pracemi. Provádíme veškeré elektroinstalace a elektroinstalační práce, od dodávky materiálu, přes projektování a navržení, až po finální montáž a bezpečné spuštění. Nabízíme také kompletní práce v oblasti fotovoltaiky, fotovoltaických elektráren, montáž a servis ...

Strojírenství, strojírenská výroba: -kovovýroba, kovoobrábění -obrábění a kompletace dílů, díly pro traktory, zemědělskou techniku, nákladní vozidla -CNC obrábění litiny, hliníku, kovů -elektroerosivní obrábění -tváření dílů z plechu -přesné vrtání -povrchová ochrana lakováním -vakuové pokovení (Al, Ag, Au) -měření CNC 3D -omračovací ...

Libuše Buchtová se zaměřuje na výrobu textilií, oděvů a oděvních doplňků.

Lubomír Němec se zaměřuje na montáž, zkoušky, revize a opravy elektrických zařízení.

Luboš Šimka se zaměřuje na zkoušky, revize, opravy a montáž zdvihacích a elektrických zařízení

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

Martin Pošvic se zaměřuje na kominictví, vložkování, frézování a čištění komínů.

Elektroinstalace bytových i nebytových prostor. Stavební práce.

Hodinový manžel, služby: - elektrikářské práce - instalatérské práce - zednické a obkladačské práce - truhlářské práce

Revize elektroinstalací a hromosvodů - revize elektrických spotřebičů a nářadí - revize elektrických zařízení a strojů.

Vodoinstalatérství, topenářství - instalatérské a topenářské práce - oprava, údržba a montáž kotlů - rozvody teplé a studené vody - podlahové i běžné vytápění - rekonstrukce kuchyní a koupelen.

Stavební úpravy, rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader a koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - podlahářské práce.

Zemní práce, vodovody, kanalizace, domovní přípojky, instalatérské práce, ČOV - čističky odpadních vod.

Čištění a odmašťování dílů. Svařování a povrchové úpravy svárů. Omílání. Kontrola kvality dílů.

Malířské, lakýrnické a natěračské práce. Prodej dekoračních malířských válečků . Školení pro malíře.

Truhlářské práce. Výroba nábytku z masivu - kuchyně - vestavné skříně - postele - interiérové dveře.

Rekonstrukce koupelen, kuchyní a interiérů - obkladačské práce - truhlářské práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen a kuchyní. Zhotovujeme bezbariérové koupelny. Nabízíme také elektroinstalace bytů.

Rekonstrukce Kramoliš: - rekonstrukce bytů, domů koupelen, bytových jader - veškeré stavební práce - autodoprava - výroba stavebních podlážek - kompletní interiéry na klíč - kuchyňské linky na klíč - instalatérské práce - elektrikářské práce - podlahářské práce - klempířské práce - kompletní střechy na klíč

Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Elektromontážní práce - elektroinstalace, revize. Sádrokartonářské práce. Drobné stavební práce - zednické práce.

František Dohnal se zaměřuje na opravy, revize a montáž plynových zařízení.

Výroba šperků a umělecké předměty z drátu.

Práce: - renovace koupelen - rekonstrukce bytů, rodinných domů - zednické práce - pokládka plovoucích podlahy, dlažby - montáž interiérových, vchodových dveří.