VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stolařství. Dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlařské.

-zpracování podkladů a přehledů sítí měst, obcí a jejich vytýčení v režimu živností volných

Stavební činnost: -práce na klíč -rekonstrukce domů, budov, objektů -obklady, obkladačské práce -dlaždičské práce -pokládka zámkové dlažby -betonové palisády -klempířské práce. Řemeslnické práce: -zednické, zedník.

Firma Služby Havlický poskytuje v okrese Opava kvalitní a specializované sklenářské služby. U nás naleznete tyto sklenářské služby: - od pondělí do soboty - 6 dní v týdnu - výroba a montáž skleněných dveří, zástěn, stříšek - zasklívání oken, dveří, výloh, markýz, teras, střešních oken - výměny poškozeného skla v plastových oknech a ...

Michal Lazárek se zaměřuje na elektroinstalace a rekonstrukce rodinných domů.

Oldřich Mikše se zaměřuje na elektroinstalační práce v domácnostech i v průmyslu.

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

Výroba: -svařovací automaty -svařování elektrodou -svařování pod tavidlem -automatizace

Firma David Pamula nabízí veškeré zednické práce. Provádíme výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov, bytová jádra a mezi naše činnosti patří i sádrokartonářské a obkladačské práce či pokládka exteriérové i interiérové dlažby. Zednické, stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů, komerčních prostor - bytová jádra - obklady, dlažby - ...

Protipožární ochrana staveb: -protipožární nátěry, nástřiky a obklady ocelových -protipožární okna a dveře -kabelové ucpávky, kanály, podhledy. Provádí: -hydroizolace a sanace betonových konstrukcí -vysoušení, izolace. Stavby: -drobné stavební úpravy.

Adam Krejčiřík se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů, dělení, ohýbání a stříhání plechů a na míchání barev.

Aleš Stehlíček se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výrobu vrat, bran, zábradlí a schodů.

Stavební firma: -kompletní dodávky stavebních a interiérových prací na klíč -rekonstrukce -lité samonivelační potěry. Řemeslo: -zedník, obkladač, tesař, instalatér -malíř, natěrač, izolatér, montáž sádrokartonu, podlahář, stolař, zámečník.

Martin Klenor zařizuje: výškové práce Rizikové kácení stromů Vývoz odpadních vod z jímek, žump a septiků Pronájem - montážní plošina - traktor - výpomoc zemědělcům, zimní údržba apod.

Zednické práce: - rekonstrukce bytů - zateplování fasád - obkladačské práce - pokládka dlažby - sádrokartonářské práce.

Tesař Lukáš Hrabovský realizuje: - dřevostavby - dřevěné domy - střechy - krovy - pergoly - altány - bednění. Rekonstrukce střech. Opravy krovů.

Náš autoservis a pneuservis najdete v průmyslovém areálu na Středu v Otrokovicích. Nabízíme rychlost a kvalitní opravu Vašeho vozu a stejně tak rychle přezujeme pneumatiky. Mimo jiné nabízíme také přepravu osob po celé ČR i do zahraničí mikrobusem pro 8 osob. Autoservis: - veškeré mechanické práce všech typů osobních a dodávkových vozidel - ...

Kompletní domovní instalatérské práce vodo topo plyn zajistí Břetislav Přecechtěl z obce Halenkovice v okrese Zlín. Dodáme rozvody vody i solární systémy, provádíme montáže ústředního topení i revize plynových kotlů a zapojení elektrických i plynových spotřebičů. Při revizi plynových rozvodů u starších bytových domů je často odhalen ...

Revidováno s.r.o. se zaměřuje na revize různých druhů elektrických zařízení, spotřebičů a nářadí.

Zákazníkům nabízím více jak 20 let zkušeností v oboru průmyslové automatizace. Potřebujete upravit funkci stroje? Přidat snímač nebo navrhnout úpravu zapojení? Neváhejte se na mě obrátit, poskytuji komplexní služby v automatizaci Vašeho výrobního provozu. Do mého portfolia služeb patří: - programování PLC Siemens v prostředí TIA Portal - ...

Zednické a sádrokartonářské práce, obklady, dlažby, fasády a práce s kamenem.

Vladimír Vala se zaměřuje na elektromontážní práce, měření, regulace a revize elektrozařízení a montáž hromosvodů.

Zemní práce: - úprava terénu - výkopové práce - válcování. Nákladní autodoprava: - přepravy stavebních strojů, lesní a zemědělské techniky - odvoz suti - dovoz stavebních materiálů.

Práce tlakovým vozem: - čistění domovních odpadů, potrubí, domovní přípojky, domovní i venkovní kanalizace. Monitorování nástrčnou kamerou: - zjišťování poruch na domovních stoupačkách a vodovodních přípojkách.