VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Provádí veškeré topenářské, vodoinstalatérské a plynařské práce včetně zapojení plynu a plynových kotlů kompletní navrhnutí a realizace rozvodů vody, topení, kanalizace a plynu na váš nový dům či rekonstrukci dodávka + montáž kotlů - navrhne a zrealizuje kotelnu, technické poradenství. ( jsme v projektu zelená úsporám )

Rekonstrukce - stavby. Stavební práce. Rekonstrukce, modernizace: - koupelny - bytová jádra - kuchyně - byty, rodinné domy. Renovace: - nebytové prostory - kanceláře. Výstavba: - rodinné domy na klíč. Práce: - zednické - obkladačské, dlaždičské - sádrokartonářské. Kompletní realizace interiérů. Návrhy 3D.

Plynoservis. Servis, montáž, prodej: - plynové spotřebiče, náhradní díly - prostorové termostaty - detektory CO.

Činnost: - služby hodinového manžela - drobné opravy v domácnosti - čištění koberců, čalounění.

Prodej - střešní krytina - asfaltové šindele - střešní tašky - střešní okna - okapové systémy. Činnost - klempířské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž zabezpečovacích systémů, kamer a hromosvodů.

Rekonstrukce domů a bytů - sádrokartonářské práce - zednické práce - obkladačské práce - elektroinstalační práce - malířské práce.

Jan Vrátný se zaměřuje na kovovýrobu a zámečnické práce, jedná se například o ploty, zábradlí, brány a mnoho dalšího.

Truhlářství, podlahářství Zednictví Pokrývačství, tesařství

Klempířství a pokrývačství GAUBE - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - hydroizolace plochých střech - zateplování střešních plášťů - výroba a montáž okapů a svodů - výroba a montáž úžlabí - oplechování komínů - montáž střešních oken a světlíku.

Stavební činnost - zednické a bourací práce - rekonstrukce domů a nebytových prostor - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce - malířské práce.

Zámečnictví: -zámečnické práce Výroba, prodej, maloobchod, servis: -klíčů FAB, GUARD, CONSTRUCT, Mul-T-lock a jiné -autoklíče s imobilizerem a dálkovým ovládáním -zámků Fab, Guard, Evva, Mul-T-Lock, Winkhaus -bezpečnostní kování Rostex, Hoppe - Systémy Generálního klíče -Nouzové otevírání Domů a Automobilů

Marek Svěntý zajišťuje stavební práce - zednické práce - zateplování - sádrokartonářské práce.

Společnost eledami s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, zabezpečovací a kamerové systémy, televize, garážová vrata a mnoho dalšího.

Instalatérské práce. Montáže: - solární kolektory - tepelná čerpadla - kotle na biomasu včetně akumulačních zásobníků - rozvody ústředního topení - vodoinstalace - odpady - plynofikace včetně revize. Opravy: - plynové kotle - podlahové topení. Koupelny na klíč. Inženýrská činost.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž elektrických zařízení - revize a opravy elektroinstalací - montáž a opravy hromosvodů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - obklady, dlažby

Miroslav Kotásek provozuje čalounictví.

Štěpán Kačer se zaměřuje na dodávku LED osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce a ozvučení.

Vodohospodářské stavby: návrhy, příprava a realizace: - ohřev vody pomocí výměníkových stanic či samostatných topných okruhů - bioplynové stanice - vypracování kompletního projektu - instalace průmyslových chladících systémů na klíč včetně zhotovení potrubních tras chladící kapaliny - tlakové systémy kapalin - čerpací systémy pro ...

Nabízíme veškeré zemní a výkopové práce, včetně terénních úpravy. V rámci naší činnosti realizujeme např. výkopy inženýrských sítí, výkopy základů rodinných domů, výkopy pro bazény, terénní úpravy, zpevňování ploch a další strojem Mecalac 714 MW. Současně také nabízíme manipulace jeřábovým hákem a paletizačními vidlemi.  Působíme především v ...

Maloobchod, prodej: - keramické obklady, dlažba. Montáže, rekontrukce, opravy, oprava: - obklady, dlažby. - bytová jádra. - koupelny. Stavby RD a rekonstrukce budov.

Naše firma se specializuje na zemní a výkopové práce, a také demoliční činnost. Do portfolia zemních prací, které naše firma nabízí patří: - výkopy základů, kompletní příprava podloží pro základové desky - výkopy rybníků, bazénů, jezírek a jímek - výstavba a rekonstrukce vodovodních stok, řádů a přípojek - terénní úpravy a skrývky - ...

Elektroinstalační práce: - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - telefonní ústředny - elektroinstalace RD - projekční činnost.

Služby: - automatizace průmyslových procesů - měření a regulace neelektrických veličin - slabo i silnoproudé rozvody, elektrorozvody - záruční i pozáruční servis - revize elektro, elektrické zařízení.