VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - zemní a výkopové. Služby: - přistavení kontejneru, - převoz písku, kameniva, sutí, štěrku.

Výroba: -ocelové konstrukce, kovoobrábění -kovovýroba -soustružení, frézování, CNC obrábění, vrtání, broušení, dělení materiálu, svařování -kalení, cementování -závitování, značení.

Průmyslová automatizace, regulace, měření. Řízení - technologické procesy: - řídící systémy: - betonárny, maltárny, obalovny - dávkovací zařízení, vážení, měření - konzistence, vlhkost - technické zařízení budov - kotelny, předávací stanice, vzduchotechnická zařízení, měření - průtok, spotřeba tepla - neutralizační ...

Zabýváme se elektroinstalací v bytech, rodinných domech, společnostech; projekce, instalace datových sítí včetně sofwaru; instalace domácích telefonů a zvonkových tabel, zajišťujeme servis prodejen a firem; elektro revize; projekce, realizace a revize hromosvodů; elektro projekce; návrhy a realizace kamerových systémů a čidlového osvětlení. Dále ...

Výškové práce. Služby: - natěračské, montážní, deratizační, demoliční, zednické a havarijní práce - rekonstrukce střech - mytí oken - shoz sněhu a rampouchů

Výroba - králíkárny - klece výstavní, drátěné klece pro chov brojlerových králíků, pro psy - drobné potřeby pro chovatele - zásobníky, seníky

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - vybavení koupelny - předsíně - dětské pokoje - vestavěné skříně - věšákové stěny - kancelářský nábytek - atypický nábytek na míru.

Komplexní dodávky: - plyn, voda, topení, parovody - odpady, kanalizace - bazény, jímky.

Malířské a natěračské práce: Pro malování bytů, kanceláří, schodišť. Dekorační nátěry: - omyvatelné, snadno se přetítají, zvyšují výsledný estetický dojem. Nátěry fasád.

Dodávka a montáž kuchyní, kuchyňských linek, vestavěných skříní, dveří, podlah. Truhlářské práce.

Paspartování Vazba - knihy - časopisy - diplomové práce - sbírky zákonů

Společnost Profizem s.r.o. se provádí zemní a výkopové práce. Nabízíme výkopy inženýrských sítí, výkopy základů domů, výkopy pro bazény, rovnání terénu, přípravy terénu. Realizujeme kanalizační přípojky. Poskytujeme také kontejnerovou autodopravu, likvidace odpadů, dovoz sypkých materiálů. Činnost: - zemní a výkopové práce - výkkopy ...

Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce bytů, rodinných domů, průmyslových staveb - zednické práce - výměna oken a další.

Stavební firma FUS a HARAZIM s.r.o. poskytuje: - zednické práce - tesařské práce - elektroinstalační práce - obkladačské práce - malířské práce - zámečnické práce - instalatérské práce - rekonstrukce domů a bytů. Sídlo: FUS a HARAZIM s. r. o. Oběžná 161/15 709 00 Ostrava - Mar. Hory

Zednické a obkládačské práce STAVINOHA s.r.o.

Truhlářské, stolařské práce. Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - postele - komody - zahradní domky - pergoly.

Topivo Bernard s.r.o. se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské, plynoinstalační práce a na projekční a revizní činnost.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - stavební práce - voda, topení, plyn. Koupelnové studio, prodej: - sanitární keramika - obklady, dlažby.

Práce: - výškové - renovace fasád - opravy šikmých i plochých střech - rekonstrukce bytů - dlažby a obklady - podlahy - rekonstrukce balkónů - zemní práce - čištění okapů - mytí oken - zábrany proti ptactvu - montáž reklamních plachet.

Elektromontážní práce: - byty - rodinné domy - kanceláře - průmyslové prostory - elektro revize - oprava a údržba elektroinstalací.

Práce, činnost: - zámečnictví - výroba, montáž lehké ocelové konstrukce - brány - mříže - zábradlí