VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Pavel Štěrba je hodinový manžel, nabízí: - údržba zahrad, sekání trávníků - drobné zámečnické a klempířské práce - pokládka zámkové dlažby - truhlářské práce - elektrotechnické práce - instalatérské práce - malířské práce - opravy a rekonstrukce v domácnosti.

Společnost Jozef Dužda nabízí realizace zámkové dlažby, obrub, palisád, kamenných zdí, teras a plotů. Provádí také bourací i výkopové práce či terénní úpravy.

Zednické a zámečnické práce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - zateplování.

Radim Puda provádí: - pokrývačské práce - klempířské práce - malířské práce.

Rekonstrukce domů a bytů - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen.

Umělecký fotograf, scénografie..... Výtvarník filmových a divadelních rekvizit. Tvůrce ateliérové a filmové kompozice.

Kominické práce: -čištění komínů -vložkování komínů -periodické prohlídky spalinových cest -autorizované měření účinnosti spalovacího zdroje -technické a revizní zprávy -měření emisí -kolaudace.

Prodej, navrhování, instalace: - rovnotlaké větrání s rekuperací - rekuperační jednotky, rekuperace - odtahový ventilátor, odtahové ventilátory - větrací systémy, větrání do domů, kanceláří, pracovní prostory - přívodní prvky vzduchu do stěny - přívodní prvky vzduchu do oken - větrací štěrbiny - ochrana okapových žlabů, svodů a ...

Společnost Lafin CONSTRUCTION, s.r.o. zajišťuje konstrukce rodinných bytů i domů od A po Z.

Stavební firma, výstavba: - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod - ČOV - vodovody, kanalizace, plynovody vč. přípojek - zemní práce.

Provádíme kompletní zemní a výkopové práce. Mezi další činnosti naší společnosti patří úklidové práce včetně vyklízení bytů, sklepů a dalších prostor. Sídlíme ve městě Smiřice. Působíme v rámci Královéhradeckého kraje a v okolí do 100 kilometrů.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Studio podlah. Podlahářství. Podlahářské práce. Pokládání, pokládka, prodej: - podlahové krytiny, interierové dveře a zárubně - plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné) - koberce - PVC - linoleum - vinyl - marmoleum - korek. Zajišťujeme i vylití podlah anhydridem - anhydritové lité podlahy. Sídlo firmy: - Rovniny 708/100, ...

Práce: - zemní - výkopové - terénní úpravy - rekonstrukce koupelen - dovoz, odvoz, přeprava materiálu.

Podlahářství v Prostějově. Zabývá se prodejem a pokládkou vinylových podlah (zámkových, lepených, v rolích), přírodního linolea, parket, laminátových podlah, koberců, bambusových podlah. Realizace podlah včetně přípravy podkladu.

Práce: - malířské - natěračské - sádrokartony - bourací práce

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - izolace

Zámečnictví. Svařování. Výroba: - nerezové bazény. Zakázková výroba.

Ostření, broušení: -nářadí -nástroje -frézy.

Činnost: -šití oděvů, -pojišťovací zprostředkovatel.

Robert Szebesta poskytuje práce: - klempířské - pokrývačské

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - výstavba komerčních objektů - zednické práce - zateplování budov - montáž sádrokartonu - obkladačské práce.