VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - dlaždičské - novostavby - základové desky - realizace hrubých staveb - rekonstrukce.

Truhlářství Zajíček s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu a montáž kuchyní a vestavěných skříní.

Společnost Pozemní stavby jižní Čechy s.r.o. provádí veškeré stavební a zednické práce, výkopové práce, výkopy bazénů, výkopy základů rodinných domů, stavby rodinných domů na klíč.

Firma Si – Nek, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá převážně výrobou pásových dopravníků a lomených dopravníků včetně příslušenství. Dále se specializujeme na výrobu zámečnických prvků a potrubářskou činností. Dopravníky, které vyrábíme jsou určeny pro dopravu sypkých a kusových materiálů Současně nabízíme příslušenství k dopravníkům, shazovací a ...

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Rostislav Lichý provádí zemní, výkopové práce traktorbagrem.

Jak již samotný název napovídá společnost STŘECHY MÁDL s.r.o., se zabývá komplexní pokrývačskou a klempířskou činností. Naše služby zahrnují veškeré práce z oblasti montáže a rekonstrukce střech. Provádíme pokládku široké škály střešních krytin a také dodáváme a montujeme kvalitní klempířské prvky. Chcete si být jisti, že Vám Vaše střecha ...

Společnost TOPMONT INSTAL s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oboru voda, plyn a topení - provádí instalatérské práce v bytových i nebytových prostorech, v rodinných i panelových domech, ve firemních a průmyslových objektech.

Realizace: -zimní zahrady -zastřešení bazénů -přístřešky -hliníkové, ocelové konstrukce. Zámečnické práce.

Distribuce, rozvod: - teplo, tepla - teplá užitková voda, teplé vody - studená pitná voda, pitné vody. Služby: - čištění kanalizace, kanalizací - vývoz jímek, jímky.

Vodo, topo, plyn, prodejna: -veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce, včetně dodávky materiálu.

Vodoinstalatérství, topenářství: Montáž: - rozvodů vody, odpadů - domácích vodáren - topení, kotlů - rozvodů plynu. Rekonstrukce koupelen.

Společnost KLEMPOS - STŘECHY, s.r.o. prodává střešní krytiny - plechové, pálené, betonové i plastové, střešní okna, veškeré klempířské prvky a výrobky potřebné při práci na střeše - plechy, okapové systémy, spojovací materiál, lepenky, fólie, tepelnou izolaci, dřevo i nářadí pro klempíře a pokrývače. Firma provozuje eshop se širokým sortimentem ...

Kamenictví, kameník, kamenosochařství. Výroba: - pomníků z přírodního kamene. Oprava pomníků i písma. Dodávka hřbitovních doplňků.

Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

Práce: - zemní, výkopové (KX61-3 KUBOTA) - terénní úpravy.

Nabízím zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu mříží, bran, branek, dveří, zastřešení, zádveří, plotů, zábradlí. Provádíme také rekonstrukce a opravy.

Zámečnictví, zámečník: - výroba - cylindrické klíče - mechanické zabezpečení dveří, vrat - montáž - bezpečnostní zámky. Brusičství, brusírna: - broušení - nože, nůžky, sekery, sekáče, kotouče křovinořezů, okružní pily. Klíčová služba.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské a obývací stěny - interiérové vybavení - bytové doplňky.

Naše zaměření: - výkopy základů staveb, bazénů, jezírek, rybníčků. Dále čističek, jímek a inženýrských sítí - výstavbu chodníků a příjezdových cest - zemní práce a terénní úpravy, jako je rovnání a svahování terénů, úpravy svahů a kaskády svahů - odkopání základů staveb pro izolaci - zahrnovací a skrývkové práce - odklízení sněhu - ...

Zámečnictví Vaníček - David Vaníček provádí veškeré zámečnické práce. Vyrábíme a montujeme brány, vrata, schodiště, přístřešky i okrasné ploty. Sídlíme v obci Sudice, okres Opava. Zámečnictví, zámečnické práce: - svařování, svářečské práce (železo, litina, nerez, hliník, titan) - soustružení - frézování - broušení - vrtání - ...

Společnost COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě má dlouholeté zkušenosti v oblasti práškového lakování, tryskání ocelových výrobků a lakování ocelových i hliníkových disků.