VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Miroslav Pluháček se zabývá truhlářskou výrobou. Věnuji se zakázkové výrobě nábytku, kuchyňských skříněk, vestavěných skříní a interiéru ze dřeva. Truhlářská výroba, truhlářství, truhlářské práce: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - interiéry ze dřeva. Sídlím na adrese Květná 1573/56, Boskovice.

Práce, služby: -vodoinstalatérství

Výroba, prodej, montáž: -tažná zařízení pro osobní a užitková vozidla. Stálým odběratelům poskytujeme množstevní slevy.

Služby: -čalounictví -čalounické práce. Výroba: -válendy -dvoulůžka -rozkládací pohovky -sedačky.

Prodejna nábytku: -válendy -dvoulůžka -rozkládací pohovky -sedačky.

Zemní práce. Stavební práce. Výstavba: - rodinných domů - opěrných zdí - zpěvněných ploch.

Zemní, výkopové práce: - vytyčování inženýrských sítí - výkopy a realizace inženýrských sítí - úpravy, modelování zahrad - řezání asfaltových, betonových povrchů - svařování plastových potrubí včetně elektrotvarovek - hutnění terénu - budování a zpevňování cest - zimní údržba komunikace a další. Vodohospodářské práce. Strojní údržba.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader.

Komplexní stavební práce Vám zajistí firma Jaroslav Tůma. Provádíme výstavbu rodinných domů, hrubé stavby, rekonstrukce domů, bytů a také koupelen. Dále se zaměřujeme na provádění zednických, truhlářských, zámečnických a malířských prací. Naleznete nás na adrese Pražská 82, Mukařov. Stavební činnost, práce, výstavba: - novostavby - rodinné ...

Profesionální vrtací práce injektážní pumpou v rámci celé ČR. Specializace na vrty pro tepelná čerpadla. Vyřídíme za Vás stavební povolení, zpracujeme hydrogeologický posudek i projektovou dokumentaci.

Umělecké kovářství, výroba, dodávka, montáž, návrh: - ozdobné mříže - vrata - krbové nářadí - oplocení, brány - restaurování. Řemeslnické práce: - kovářské.

Výstavba, rekonstrukce: - střechy, krovy - interiérové obití palubkami - venkovní dřevěné fasády - interiérové schodiště - Valašské roubenky - střešní vazby - zahradní doplňky - dřevostavby - balkóny - pergoly - altány.

Opravy čerpadel tlakové kanalizace, repase čerpadel tlakové kanalizace AQK, zemní práce.

Pískovna Petrovice - Vladislav Durczok provádí těžbu písku, štěrku a jílu. Mezi naše další činnosti patří zemní a demoliční práce, nákladní autodoprava i možnost uložení takzvaného ostatního odpadu ve vytěžených prostorech pískovny. Pískovna, těžba, prodej: - písek, písku - štěrk - jíl. Další činnost: - nákladní autodoprava ...

Práce: -truhlářské -stolářské. Zakázková výroba, montáže: -z masivu a dýhy: -bytový a kancelářský nábytek -nábytková dvířka -kuchyně, kuchyňské linky -schody, podlahy. Sídlo: - Lípa 155.

Práce: -zámečnické, zámečník. Strojní zámečnictví. Výroba: -zámky a kování.

DiS. Dita Horká se zaměřuje na zakázkovou výrobu oblečení a krejčovství.

Výkopové práce minibagrem Bobcat 316: - výkopy pro jezírka a rybníčky. - hloubení jam pro výsadbu stromů a keřů. - základy pro ploty i domy, čištění koryt.

Vladimír Manďák se zaměřuje zámečnické a servisní práce, nástrojářství a svařování.

Zámečnictví & kovovýroba v Mikulově. Zaměřujeme se na výrobu z nerezové oceli -shodiště, zábradlí, bytové doplňky, kompletní sortiment pro vinaře do sklepa

Společnost MEDOPOL, s.r.o. zajišťuje topenářské, instalatérské, zednické, obkladačské práce.

Výroba, práce: -kovovýroba -nerez výroba -zámečnictví -zařízení pro masný průmysl

Zednické a stavební práce, dlažby, obklady a rekonstrukce.

Provádění kamenických prací. -rekonstrukce a restaurování kamenných památek -čištění kamene, kleneb starých sklepů - pískování -pokládání kamenné dlažby a obkladů v interiéru a exteriéru -prodej a dovoz kamenného materiálu : žula, pískovec, mramor, travertýn, onyx, atd. VÝROBA : -parapety -kuchyňské a umyvadlové desky -barové a prodejní ...