VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Společnost Jan Růžička se specializuje na podlahářské práce. Poskytujeme také zednické a izolační práce, renovace oken a dveří. Pokládka podlah: - PVC podlahy - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - pryžové podlahy - laminátové podlahy - lité a anhydritové podlahy. Naleznete nás na adrese Schweitzerova 538, Olomouc.

Poskytujeme služby v oblasti kovovýroby. Jak již bylo zmíněno, naše společnost se zaměřuje na práce v oboru kovovýroby. Věnujeme se zejména výrobě a montáži ocelových konstrukcí pro strojírenská technologická zařízení. Dále pak výrobě strojních zařízení a zařízní z nerezové oceli. Výrobní program zahrnuje i stavební konstrukce, svařované ...

Podlahářství Jiří Horák provádí kompletní podlahářské práce. Provádíme pokládku jak dřevěných, plovoucích, vinylových tak i PVC podlah. Dále také nabízíme renovace parketových a dřevěných podlah, demontáže starých podlah či úpravu podkladu pod podlahu novou. Podlahářské práce realizujeme v bytech, komerčních prostorech, rodinných domech ale i ...

Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. nabízí kamenické práce všeho druhu. Zabýváme se také komplexním zajištění výroby pro kameníky. Poskytneme a zrealizujeme jakékoliv kamenickou zakázku. Zpracováváme přírodní materiál: -- žulu, mramor, travertin, trachyt, břidlici a další. Nabízíme stavební práce v interiéru a exteriéru. Vyrábíme: - ...

Zednické práce, rekonstrukce, bourací práce, malířské práce, sádrokartonářské práce.

Zateplování budovy, fasády Výstavba - byty - rodinné domy

Ekostarmont, s.r.o. - ekologické stavby z Kutné Hory zajišťuje bourací a demoliční práce.

Železářství, prodej: - železářské zboží - spojovací materiál - nářadí - zahradnické potřeby. Půjčovna nářadí.

Společnost DROJA Vám na míru vyřeší jádrové vrtání, řezání železobetonu, otvorů do zdi nebo prostupy zdivem - vše dle Vašeho požadavku. Zaměřujeme se na okolí Ostravy a Frýdku-Místku. Pracujeme rychle, spolehlivě, efektivně a za rozumnou cenu.

Výroba: -ocelové konstrukce -zámečnická výroba -teleskopické tribuny do kulturních a sportovních zařízení -výroba průmyslových pecí.

Zednické práce. Specializujeme se na výměnu oken včetně zapravení.

Elektro firma. Instalace elektro dodavatelským způsobem. Instalace: - průmyslové objekty - zemědělské objekty - občanská vybavenost - rodinné domky. Revize: - hromosvody.

Haly Rossí s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, stavbu, montáž a demontáž ocelových hal a konstrukcí.

Truhlářství. Výroba, prodej: - výroba na zakázku - nábytek z masivu i lamina - kuchyňské linky - dětský nábytek - dveře, postele, vestané skříně, stoly - altány, pergoly, přístřešky - boudy pro psa, dřevěné ploty, schody, zábradlí - dekorace.

Truhlářství, stolařství. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyně na míru - dveře, schody, zárubně - nábytek na míru - stoly, židle - ložnice - obývací pokoje - vestavěné (vestavné) skříně -plovouci podlahy pokládka -montaz oblozek + dveri -odvoz dovoz.

Výroba: - nůžkové a pístové zvedací plošiny - výtahové kabiny a rámy - rošty pro trakční pohony lanových výtahů - vyrovnávací sklopné můstky montáž - výtahy. Zámečnické výrobky na zakázku.

Rekonstrukce koupelen a interiérů - projekce, realizace. Bytové interiéry na klíč. Služby bytového architekta. Práce: - elektroinstalace - vodoinstalace - zednické, omítkářské - obklady, dlažby - sádrokartonářské. Servis, instalace: - kávovary (domácí, profesionální, pákové). Sídlo firmy: - U Parku 2868/3, Ostrava - Moravská ...

Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - solární panely Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Dodávka a montáž - radiátory Dodávka a montáž - kotle na tuhá paliva Vodoinstalační práce

Stavební firma, výstavba: - inženýrské sítě, vodovody, kanalizace, - vodní stavby (hráze, mosty), vodohospodářské stavby - zemní práce se stroji UDS 114 A, výkopové práce.

Stavební činnost: - obytné, občanské, průmyslové stavby - hospodářské budovy, garáže, chatky, zahradní altány, krby, bazény, příjezdové cesty, chodníky, terénní úpravy, oplocení - inženýrské sítě v rámci těchto staveb - novostavby, rekonstrukce, střechy, fasády. Projektování pozemních staveb a inženýrských sítí (stavební ...

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnická výroba. Zpracování plastů Výroba: - z oceli, nerez materiálů, plastů - zvony ze žáruvzdorných materiálů - plastová víka pro odlévání keramiky - polotovary pro zahradnické nářadí Montáž: - topení, vodoinstalace.

Nabízená činnost:  - zednické práce  - základové desky  - hrubé stavby  - rekonstrukce  - omítky  - fasády  - štuky  - bourací práce  - pokládka zámkové dlažby  - přípravné a dokončovací práce.

Provádíme montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení a hromosvodů.Poskytujeme technické služby k ochraně majetku a osob.Instalujeme a projektujeme elelektronické, kamerové, požární zabezpečovací systémy.