VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
VD Intelsys s.r.o. se zaměřuje na montáže a služby týkající se inteligentních domácností, osvětlení, klimatizací, stínění, zabezpečení, přístupových systémů a mnoho dalšího.

Služby, projekce, návrhy: -stavby pro bydlení rodinné a bytové domy, domy s pečovatelskou službou -stavby pro rekreaci a ubytování -chaty, penziony, hotely, občanské stavby -administrativní budovy, prodejny, obchodní centra, restaurace, polyfunkční objekty, tělocvičny, sportovní stavby, školy, zdravotnické stavby, průmyslové stavby – výrobní ...

Podlahářství. Montáž, prodej: -plovoucí podlahy -plastová okna a dveře. Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce: -stínící technika -podlahové krytiny PVC -laminátové podlahy -vratové systémy -dveře.

Montáže, opravy, revize: -elektrické zařízení -hromosvody.

Zemní práce, demolice, drobné stavební práce, kontejnerová doprava.

Pavel Strejček se zaměřuje na ruční výrobu nožů a pouzder a na broušení nožů.

VV Instal s.r.o. se zaměřuje na vodoinstalační a topenářské práce, rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Společnost elmont-invest montáže s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, revize elektrických zařízení a na montáže sádrokartonových šachet a stěn.

HANZA SERVIS s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu, soustružení, obrábění, svařování, povrchové úpravy a zámečnické práce.

Expolight s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, půjčování elektromateriálu a svítidel a na dodávku rozvaděčů.

CaloreEco s.r.o. se zaměřuje na instalatérské práce, čištění topení a kotlů a na dezinfekci ozónem.

Firma DAMARK LOG s.r.o. se sídlem v Příboru, část Prchalov se zabývá realizací zemních a výkopových prací. Současně nabízíme také stavební a instalatérské práce. V rámci výkopových prací provádíme např. výkopy inženýrských sítí, výkopy základů rodinných domů, výkopy základů pro bazény, výkopy pro inženýrské sítě včetně napojení vodovodních a ...

Firma Jiří Uhrin se sídlem v obci Všetaty se zabývá komplexní činností v oblasti zemních a výkopových prací. Současně také zajišťujeme nákladní kontejnerovou dopravu sypkých materiálů do 5 tun vozem Tatra 815. V rámci naší činnosti nabízíme především výkopy inženýrských sítí, výkopy základů rodinných domů, výkopy pro bazény a další. Působíme ...

Stavební práce, demolice, zemní práce a autodoprava.

Radek Krejčíř se zaměřuje na geodetické a zeměměřické práce, vytyčování pozemků a staveb.

Práce: -zednické -pokrývačské -tesařské -klempířské -zakládání staveb -kompletní provádění staveb, stavby na klíč -zateplování fasád -sádrokartonové konstrukce -rekonstrukce bytových jader -kompletní střešní systémy -pokládka zámkových dlažeb.

Suché stavby -Suchá výstavba -Sádrokarton, sádrokartony -Sádrokartonové příčky, sádrokartonové stropy -Rekonstrukce domů, rekonstrukce bytů -Půdní vestavby, rekonstrukce podkroví -Minerální podhledy Podlahy -Podlahy plovoucí -Podlahy dřevěné, podlahy laminátové, podlahy bambusové Malířské práce Truhlářské práce -Palubky -Obklady ...

Stavebniny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - zdící materiály - cihly, tvárnice - šikmé a ploché střechy - fasádní systémy - sádrokartony - omítky, malty - okapové systémy, okapy - podhledové systémy - obklady, dlažba - dřevo - latě, OSB, řezivo - tepelné izolace. Zakázková klempířská výroba.

Naše firma se zabývá činnosti v oblasti zemních, terénních a výkopových prací. V rámci naší činnosti nabízíme např. úpravy terénu, skrývky ornice, výkopy pro inženýrské sítě včetně pokládky na klíč, bagrování výkopů, základů a prostorů pro bazény, čističky, septiky a jímky, demolice a další. Při práci využíváme výkonný traktorbagr ...

Jsme stavební firma, která zahájila svou činnost v roce 1999 se specializací na úsporu energií budov, obnovitelné zdroje, systémy větrání budov, vzduchotechniku a rekuperaci.

Jan Božik se zaměřuje na klempířské, tesařské, pokrývačské, izolatérské a sádrokartonářské práce.

ZATOMI Pv s.r.o. se zaměřuje na zateplování, nátěry a čištění fasád, klempířské a tesařské práce, opravy omítek a zídek.