VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Zemní a výkopové práce, skrývky ornice, základy pro rodinné domy, terénní úpravy, výkopy pro inženýrské sítě a bazény, příjezdové cesty, drenáže, vodovody, kanalizace, stavební práce, úpravy terénu, svahování.

Firma Miroslav Polách se sídlem v Tvrdonicích v okrese Břeclav se zabývá především stavebními, zemními a výkopovými pracemi. V rámci naší činnosti nabízíme např. přeložky inženýrských sítí,  zednické práce, rekonstrukce bytových jader a bytů a stavbu základových desek. Dále nabízíme také odvoz suti, zeminy a stavebních materiálů. Působíme ...

Provozování čerpací stanice. Zajištění kompletních projektů realizace vodovodů. Správa a údržba vodovodů. Zemní a stavební práce: - stavba vodovodů a kanalizace - rekultivační a sanační práce - odbahňování - krajinné úpravy - rekonstrukce a opravy budov.

Vodoopravářské, topenářské, plynařské práce Drobné instalatérské práce.

Kominictví. Práce: - frézování komínů, dehtu v komíně - vložkování komínů - kontroly komínů dle vyhlášky 34/2016 Sb - čištění komínů - prohlídky inspekční kamerou. Měření: - Co - tahu komína.

Kominické prace -čištění komínů a kontrola spalinovych cest -vložkování kominu -opravy starých komínů -frézování komínů a vypalovani kominu - drobne zednicke prace( oprava dvirek a opravy kominu) -vodoinstalatérské a topenářské práce.

Čalounictví. Výroba, zakázkové šití, oprava: - potahy na sedadla do osobních vagónů. Čalounění: - sedadla do osobních vagónů - zdravotní techniky (porodní křesla, operační stoly, gynekologická vyšetřovací křesla, lavice, židle) - vakuové tažení kůže a koženky, plastů - řezání na plotru.

Firma MH Beton s.r.o., která sídlí nedaleko Poličky, se zabývá aplikací strojně hlazených betonových podlah do interiéru i exteriéru. Betonové podlahy realizujeme v novostavbách, rodinných domech, pro podlahové topení, ale i v garážích a na vjezdech. Betonové podlahy provádíme po celé České republice. Námi dodávané a pokládané betonové podlahy ...

Revize: - elektrické zařízení. Montáž: - hromosvody. Výstavba, údržba: - veřejné osvětlení. Najdete nás na adrese: Jičínská 608; 742 58 Příbor

Provádíme kompletní instalatérské práce. Zaměřujeme se na dodávky vodovodních, odpadních a otopných systémů. Instalatérské a topenářské práce jsme schopni pokrýt od návrhu projektu až po kompletní realizaci. Naše práce zahrnují též opravy porouchaných kanalizací či kompletní rekonstrukce domovních odpadů. Naše činnost rovněž zahrnuje ...

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Strojní i ruční bourací a zemní práce, přípravné práce, realizace chodníků, komunikací a zpevněných ploch, meliorační práce, opravy, údržba, rekonstrukce lesních a jiných cest, rekonstrukce kanalizačních přípojek a řádů, rekonstrukce veřejného osvětlení a ostatních IS.

Sedlářství. Sedlářské práce, výroba: - chomouty - podklady pro chomouty - slavnostní ohlávky - čelenky - jednákové opratě - pobočnice s náhřbetníkem - podocasníky.

Servic CNC strojů s řídícími systémy Numerik řady: CNC600, CNC645, CNC646, CNC700, EFE700, PS2 Regulátory:TDR700, TUD6, DTO Motory řady WSM 2. Zemědělská činnost na orné půdě. Pěstování plodin: mák, kmín, pšenice, řepka, kukuřice apod.

Kontejnerová doprava 5t, dovoz materiálu, odvoz suti, přeprava strojů, zemní práce strojem, výkopové práce strojem, výkopy základů pro rodinné domy, výkopy inženýrských sítí, výkopy základů pro bazény.

Vinařství. Výroba, prodej vína. Degustace vína. Revize elektroinstalací a hromosvodů. Revize spotřebičů a ručního el. nářadí.

Služby: - komplexní zahradnické práce - návrhy výsadeb zeleně -zakládání trávníků - ošetřování zeleně - výsadba květin, keřů, stromů. -ošetřování keřů, stromů, řezové práce, kácení stromů -rizikové kácení stromů -drcení větví do 14cm -frézování pařezů, vyrývání pařezů -vrtání děr až do 60cm -strojní práce s kulatinou, ...

Výroba zemědělská rostlinná: -obiloviny -řepka. Výroba zemědělská živočišná: -skot -prasata. Autodoprava: -nákladní LIAZ+vlek, valník, plachta, oblouky LIAZ sklopka (sklápěč). Opravy: -stroje zemědělské -zemědělská technika. Řemeslo: -zámečnictví -zednické práce -pokrývačské práce -truhlářství, truhlářské práce. Služby: -mytí ...

Práce: - zemní a výkopové práce (traktorbagr JCB) - zimní údržba komunikací Služby v zemědělství: - zemědělské práce - kombajnová sklizeň

Zemní a výkopové práce v Moravskoslezském kraji.

Prodej: - koberce - PVC podlahy - rohože - čistící zóny - plovoucí podlahy - vinylové podlahy. Podlahářské práce.

Firma patří k odborníkům na průmyslové značení výrobků a dílů laserem a výrobní štítky. V nabídce je zakázkové laserové mikronavařování a mikrosvařování. Jde o trvalou a nesmazatelnou metodu značení libovolných výrobků, polotovarů a dílů. Takto jsou značeny povrchy upravené lakováním, pokovením, černěním, broušením nebo smaltováním. ...

FOR PASSIVE s.r.o. se zaměřuje na stavební práce pro nízkoenergetické domy, rekuperace a provozuje e-shop se stavebním materiálem.

- Ekologie, zpracování EIA, ekologické audity. - Monitoring znečištění. - Geologie, hydrogeologie, sanační geologie.