VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Firma Marek Drozd nabízí profesionální topenářské a vodoinstalatérské práce. Montujeme tepelná čerpadla, podlahové vytápění, plynové a elektrické kotle i kotle na tuhá paliva.

Firma Roman Borek Autodoprava s.r.o. se sídlem v okrese Praha - západ nabízí realizaci zemních prací minibagrem (výkopy inženýrských sítí, bazénů, základů, úprava zeminy, terénní úpravy pomocí minibagru, aj.) a pronájem kontejnerů na suť a komunální odpad, včetně odvozu, uložení a likvidace stavebních sutí a odpadu na skládkách. Současně také ...

Velkoobchod, montáž, opravy: - vodo, topo, plyn - plynové zařízení a regulace - regulátory tlaku plynu a plynové filtry - plynové kotle Výroba: - plynová podokenní topidla.

Kominictví: - kominické práce - vložkování komínů pro všechny druhy paliva - rekonstrukce a výstavba komínů - frézování komínových průduchů. Pobočka: - Na Návsi 225, 747 14 Ludgeřovice

Plynoinstlační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce Prodej a montáž: - dveře (vchodové, vnitřní, venkovní, technické) - včetně zárubní

Foukaná izolace Dopravní stavby Transport

Společnost IVT Tepelná čerpadla s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis švédských tepelných čerpadel IVT. V našem sortimentu naleznete tepelná čerpadla vzduch/voda, země/voda, vzduch/vzduch, voda/voda a také zásobníky, akumulátory, větrací jednotky getAir a další produkty. Naleznete nás na adrese Československého exilu 2062/8, Praha.

Důlní průzkum a bezpečnost. Činnost: - těžba důlního plynu - výroba elektrické energie a tepla z důlního plynu - vrtné práce, důlní vrty - geologické laboratoře - degazace hlubinných černouhelných dolů.

Společnost ENBRA, a.s. nabízí komplexní a profesionální řešení v oblasti vytápění, chlazení, ohřevu i odečtu vody. Dodáváme indikátory topných nákladů, vodoměry, ohřívače vody, kotle, tepelná čerpadla, klimatizace i rekuperace. Máme vlastní zkušebnu i projekční oddělení. Najdete nás v obci Popůvky nedaleko Brna.

Odpady - nakládání, recyklace: - polystyrenový odpad. Výroba: - polystrenová drť a Ekostyren (stavební prvky, hmoty). Ekostyren: - lehký beton - tepelné a zvukové izolace - tepelně izolační beton - plnivo do betonu - přísady do malt a betonu. Provádíme: - lité podlahy - anhydrit, pěnobeton, polystyrenbeton, lité cementové potěry ...

Odpady - nakládání, recyklace: - polystyrenový odpad. Výroba: - polystrenová drť a Ekostyren (stavební prvky, hmoty). Ekostyren: - lehký beton - tepelné a zvukové izolace - tepelně izolační beton - plnivo do betonu - přísady do malt a betonu. Provádíme: - lité podlahy - anhydrit, pěnobeton, polystyrenbeton, lité cementové potěry ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahoviny - koberce - laminátové podlahy, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy. Podlahářské práce: - vinilové podlahy. Prodej: - ekopaliv - dřevěné pelety a brikety.

Stříkané izolační pěny HEATLOK SOY® a SEALECTION® 500 jsou vhodné pro všechny typy obytných, komerčních nebo průmyslových objektů, včetně ekologických a energeticky úsporných staveb.

Chystáte se zateplit Váš dům? Obraťte se na zkušené odborníky! Firma COMFORT působí na českém trhu od roku 1995. Zabývá se dovozem, prodejem i montáží zatepleného a odvětraného fasádního obkladu VINYL SIDING. O profesionalitě firmy svědčí více než 4000 realizovaných zateplených odvětraných fasád na stavbách po celé České republice i v ...

Firma PROGRES Hodonín, s.r.o. se sídlem v Jihomoravském kraji za zabývá především činností v oblasti stavebních prací. V rámci nabízené činnosti se zaměřujeme na komplexní dodávky stavebních prací v občanské, průmyslové a bytové výstavbě, včetně souvisejících inženýrských sítí, včetně projekčních služeb a zhotovení dokumentaci pro provedení ...

Stavební práce a montáže sádrokartonových konstrukcí Provádíme kompletní dodávky stavebních prací, včetně rekonstrukcí. Nabídka služeb: -zdění z kamene, krby, studny, sklepy, -venkovní posezení, grily, udírny, -fasády, střechy, komíny, -provádění infuzní clony proti vzlínající vlhkosti, -sanace vlhkých objektů, -atypické stavby, ...

Firma Centrum nářadí s.r.o. se zaměřuje na kompletní dodávky, prodej, montáž a servis kotlů. Hlavní činností firmy jsou plynové kotle a kotle do rodinných domů. Dále firma dodává tepelná čerpadla a klimatizace. Samozřejmostí je také revize, spuštění, seřízení kotlů, včetně zajištění kotlíkové dotace v programu Zelená úsporám.

Stavební firma, výstavba: - zateplování foukanou izolací CLIMATIZER PLUS - nízkoenergetické rodinné domy - nebytové prostory - rekonstrukce interiéru. Výroba: - recyklovaný stavební materiál Flexibuild.

Práce: - hydroizolace, tepelná izolace střech - opravy plochých střech - opravy světlíků - klempířské práce - izolace základů staveb proti vlhkosti.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek, kanceláře, - zakázková výroba nábytku.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - eurookna - dveře - kuchyňské linky.

Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce a realizaci zakázek, jako je stavba rodinných domů, rekonstrukce a opravy staveb, opravy a zateplování fasád. Zaměřujeme se také na malířství a nátěry fasád domů a dveří v okolí Opavy i Ostravy.

Firma STŘECHY-T Richard Tůma se sídlem v Železném Brodě se zabývá veškerými tesařskými, klempířskými a pokrývačskými pracemi. Nabízíme kompletní řešení střech od návrhů až po samotnou realizaci. Působíme především v Libereckém kraji. Nabízíme nejen realizaci nových střech, ale také jejich rekonstrukce. V rámci tesařských prací provádíme ...

Společnost RM-mont s.r.o. provádí vodoinstalace, kanalizace, solární systémy, plynoinstalace, klimatizace, koupelny, jádrové vrtání.