VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Společnost RM-mont s.r.o. provádí vodoinstalace, kanalizace, solární systémy, plynoinstalace, klimatizace, koupelny, jádrové vrtání.

Zednické práce Obkladačské práce montáže stropních podhledů a příček

Zdeněk Kubát se zaměřuje na dodávku a montáž topení, rekuperace, solárních systémů a tepelných čerpadel.

Firma vyrábí a instaluje zimní zahrady s konstrukcí z hliníkového posuvného systému Cortizo 2000 s izolačním dvojsklem. Dodáváme pergoly a zastřešení teras, zasklení oken a dveří na terasu nebo balkón. Působíme v rámci celé ČR.

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Příspěvková organizace Lázeňské lesy a parky Karlovy Vary spravuje lesy, které jsou ve vlastnictví statutárního města Karlovy Vary. Zabýváme se lesním hospodářstvím, hospodařením se svěřenými pozemky a lesními porosty. Zajišťujeme péči o les a obnovu lesa, dále těžbu dřeva a poskytování služeb v myslivosti. Hlavní část lesů v blízkém okolí má ...

Projekty elektro Elektroprojekce Projekční činnost v oboru elektro Vedení NN a VN Trafostanice Přípojky NN a VN Fotovoltaické elektrárny Veřejné osvětlení Optické kabely

KOKINETICS s.r.o., je specialistou na svařované a lisované výrobky. Našimi zákazníky jsou renomované společnosti v oblasti automobilové dopravy.

Kompletní obkladačské a zednické, sádrokartonářské práce. Pokládka dlažby. Epoxidové lité povlaky a nátěry.

Rekonstrukce koupelen, domovních rozvodů vodoinstalace a vytápění. Práce v novostavbách. Topenářské práce - podlahové vytápění, montáž kotlů, tepelných čerpadel, solárních panelů, stěnové i stropní vytápění a chlazení. Rozvody vody, topení, kanalizace.

Řezbářské práce - rytecké práce

Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou zámečnickou výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zařízení a přípravků. V současné době Vám k výše uvedeným činnostem můžeme nabídnout také služby v oblasti 3D tisku. Zabýváme se zakázkovou i sériovou výrobou od návrhu až po finální výrobek a výrobní dokumentaci. V rámci kovovýroby zajišťujeme i strojní ...

IZONEX Group s.r.o. se zaměřuje na zateplování, foukanou izolaci a sanaci - krémovou injektáž.

Výšivky na zakázku pro všechny druhy textilu Vám vyhotoví firma Aleš Chalupa se sídlem v Třebíči. Zhotovujeme výšivky různých rozměrů a barev a to vše na základě představ, přání či předloh zákazníka.

Provádíme práce topení-voda-plyn a zednické práce

Naše firma VYSOUŠENÍ s.r.o. se zabývá vysoušením domů, bytů, škol a dalších objektů po haváriích vody, způsobených např. závadami na vodovodním řádu a podlahovém topení, poruchami praček a myček, netěsnostmi odpadových potrubí a škod způsobených přívalovými dešti. Mimo klasického vysoušení provlhlých povrchů se specializujeme na vysoušení obtížně ...

DASPRA BUILDING s.r.o. se zaměřuje na izolaci rodinných i firemních objektů, instalaci rekuperace, termografickým měřením a snižování energetické náročnosti budov.

DAGTOS-CZ s.r.o. se zaměřuje na čištění suchým ledem, kovovýrobu a výrobu malých součástí.

Kamenictví. Výroba: - hrobky, pomníky - jednohroby, dvojhroby - urnové hroby standardních i atypických rozměrů k uložení až osmi uren Sochařské práce. Bronzové doplňky, fotokeramika, portréty na pomníky.

Firma Dovhanyč STAVBY s.r.o. se sídlem v Praze se od roku 2019 se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámci své činnosti nabízíme především výstavbu domů na klíč, rekonstrukce interiérů i exteriérů, zednickými pracemi a přípravnými a dokončovacími pracemi. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na topenářské, instalatérské a ...

Společnost Lee Row, s.r.o. se zaměřuje na stavební a výkopové práce, rozvody elektra a vody, vzduchotechniku, osvětlení, zabezpečovací systémy a kolaudaci.

Kamenictví Bačík, které je výrobcem litých podlah, schodů a parapetů z teraca, nabízí profesionální renovace podlah a zakázkovou produkci pomníků. Kamenictví z Olomouce Vám zabezpečí kvalitní produkci z prefabrikovaného teraca, jakožto odolného materiálu, který se nyní vrací do módy.

Pavel Struminský se zaměřuje na zámečnictví, nouzové otevírání dveří, montáž a servis zámků, kování a mříží.

Výškové práce: - fasády - rekonstrukce, revitalizace, odstranění plísní a řas, čištění, nátěry - střechy ploché i sedlové - rekonstrukce, opravy, čištění, nátěry - sněhové zachytávače - shazování sněhu - okapy - montáž, nátěry, opravy, čištění, vyhřívání - ochranné systémy proti ptactvu - tmelení, spárování - klempířské práce - montáž ...