VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimních zahrad -garážová vrata -bezpečnostní mříže -sítě proti hmyzu -lamelové dveře. Prodej: -hliníkové profily -rattanový nábytek -sedací soupravy.

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou luxusního čalouněného nábytku, kožených sedacích souprav a nábytku v anglickém stylu Chesterfield, které jsou ozdobou reprezentativních i nejluxusnějších interiérů.

ELEKTRODOC s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, instalaci, údržbu a revize hromosvodů a na další elektroinstalační práce.

Společnost AC Vídeňská s.r.o. se zaměřuje na pronájem a správu nemovitostí a na revize a opravy elektrických zařízení.

ELEXTO CAPITAL s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce a provádí revize hromosvodů, tlakových nádob, plynových a protipožárních zařízení.

Kominictví Nádvorník a Snášel se specializuje na stavbu a servis komínů, revize, vložkování a další kominické činnosti.

Kominictví Kvapilík & Petřík se specializují na kontroly spalinových cest, vložkování, odstraňování dehtu a usazenin, revize a další kominické práce.

Výroba, kalkulace (cenová nabídka), konstrukce, dodávky na klíč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, svařence -výroba z oceli a nerezových materiálů pro vaši stavbu i rodinný dům -pasířské práce. Výroba: -zábradlí venkovní i interiérová (možnost dřevěná madla) -schodiště požární, točitá, jedno a víceramenná, atypická -brány a ...

Společnost NAVI Elektro s.r.o. se zabývá dodávkou a montáží rozvodů nízkého napětí (NN), rozvodů vysokého napětí (VN), slaboproudých zařízení (SLP) v resortu rodinných domů, výrobních a skladových hal a provádění úprav přípojnicových míst pro energetiku. Zabýváme se také projekční a inženýrskou činnost v oboru kompletní instalace NN, VN a ...

Revize, kontroly: - elektrických zařízení - plynových zařízení - tlakových zařízení - komínů a spalinových cest - zdvihacích zařízení - regálů a polic - požární zabezpečení.

Elektroinstalační práce: - opravy, údržba, rekonstrukce, nové montáže elektrozařízení a elektrospotřebičů - elektroinstalace v bytech, rodinných domech a vícepodlažních domech - revize elektroinstalace - revize elektrospotřebičů - revize elektrického ručního nářadí - revize hromosvodů.

Voda, topení, plyn, montáž - tepelná čerpadla, solární systémy, kotle - podlahové vytápění - rozvody vody. Činnost - topenářské práce - plynařské práce.

Provádíme strojově hlazené betonové podlahy pro občanské a bytové domy po celé ČR ve vysoké kvalitě.

Služby: - betonové podlahy Prodej: - stavební materiál

Nabízíme zaměření podlahy, návrh vhodného typu krytiny a technické poradenství, kalkulaci, nákup a dopravu materiálu a nakonec i samotnou pokládku.

Malířské práce - dekorační malířské techniky Sádrové stěrky

Provádíme novostavby, rekonstrukce rodinných domů, veškeré zednické, obkladačské a stavební práce nejen podle projektové dokumentace, ale i dle Vašich návrhů a požadavků. Zabýváme se také opravou soklů rodinných domů, které jsou poškozeny působením vlhkosti a solí. Působíme v Mikulově a širokém okolí.

Firma Tomáš Hépal se sídlem v Hodoníně se zabývá především rekonstrukcemi bytů a domů. V rámci naší činnosti realizujeme také suché stavby, stavby příček a stěn,  sádrokartonářské práce, interiérové přestavby, pokládku obkladů a dlažeb a další. Působíme především v okrese Hodonín. Naše činnost: - rekonstrukce bytů a domů - sádrokartonářské ...

Výstavba rodinných domů. Zemní práce. Anhydritové potěry. Zateplování fasád.

Stavební činnost - rekonstrukce bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - podlahářské práce. Návrhy a realizace interiérů na míru.

Montáž, kompletní dodávky, instalace: -zařízení vodo, topo, plyn -vodoinstalace, vodoinstalatérství, vodoinstalační práce -topenářské práce, vytápění a topení, topenářství -plynoinstalace STL a NTL, plynové rozvody, přípojky a kotelny, plynu, plynařství -odpadní kanalizace -rozvody tlakového vzduchu -rozvody požární vody -zmrazování ...

Stolařství, truhlářství. lakovna. Výroba, návrh, řešení, rozvoz, montáž. Nábytek, interiéry na klíč: -kuchyňské linky -vestavné skříně -atypický nábytek na míru -interiérové dveře -okna, okno zdvojené, kastlové, dvojité -dveře masivní (smrk, dub, borovice): -kazetové, výplňové, palubkové -obložkové zárubně -vrata dvoukřídlé, s ...

Stolařství, stolařská výroba. Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -skříně i vestavěné -kancelářský nábytek -vybavení prodejen -bytové doplňky Zakázkové stavební truhlářství: -atypická okna, okno -eurookna (euro-okno) -dveře a vrata -schodiště -jiné stavebně truhlářské práce

Truhlářské práce: Truhlářství -kuchyňské linky, linka, kuchyně-kuchyň, kuchyní -dětské + obývací pokoje -kancelářský nábytek -vestavěné skříně, skříň -chodby, zádveří -schodiště, schodiští a jiné -eurookna, eurooken, okno -dveře, dveří-exteriérové, interiérové -vrata. Zakázková výroba, na míru. Návrhy interiéru a nábytku ve 3d.