VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost UAVONIC CZ, s.r.o. se zaměřuje na letecké videa a fotky, letecké inspekce, geodetické služby a vyvíjí a prodává drony.

Společnost Vaše studna s.r.o. se zaměřuje na budování vodojemů, vodovodního vedení, přípojek a vrtáním studen pro rodinné i rekreační domy.

Společnost Mohlis Brno - je ryze českou společností, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1993 a poskytuje už 25 let profesionální služby v oblasti ochrany Vašeho majetku. V kompletním sortimentu služeb najdete bezpečnostní agenturu, online ostrahu, zabezpečení objektů nebo úklidové služby a facility. Společnost má své hlavní sídlo v Brně, ...

Společnost KOVOLIT Česká, spol. s r.o. sídlící v Jihomoravském kraji se již více než 50 let specializuje na výrobu hliníkových odlitků litých do bentonitového písku a kokil. Na základě dlouholetých zkušeností v této oblasti výroby, a tím pádem velké znalosti oboru, nabízíme pouze kvalitní a přesné výrobky. Našimi hlavními odběrateli jsou především ...

- úpravy vody - projekce TZB - hospodaření s vodou

Firma Milan Mihula nabízí svým zákazníkům již od roku 2005 veškeré stavební a zednické práce, což zahrnuje vše od kompletní stavby rodinných domků, rekonstrukcí objektů až po menší stavební úpravy. Specializujeme se především na zateplovací systémy budov a strojní omítky. Působíme převážně v oblasti Pardubického kraje, ale po domluvě jsme schopni ...

Společnost POTIOREK, s.r.o. pracuje v oblasti strojírenské výroby, zaměřuje se na realizaci konstrukcí, jejich montáž a povrchovou úpravu.

Společnost Wiretech s.r.o. se zaměřuje na spojovací techniku, zpracování kabelů, odporové svařování a uoltrazvukovou technologii.

Topenářské práce Montáž - ocelové konstrukce Drobné zednické práce Svářečské práce Zámečnické práce Vodoinstalaterské práce

Služby: - chromování - saténové chromování - niklování - saténové niklování - zinkování hromadné - černění - hromadné niklování.

Zaměřujeme se na kusovou výrobu, malé a střední série. Děláme i větší série, a to v případě výroby součástek, jako jsou šrouby průtokové či duté, matice včetně převlečných či korunových, podložky, futra, průtoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdla, redukce, zátky. Vyrábíme z tyčového materiálu nebo obrábíme dodané polotovary dodané ...

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Martin Maňásek se zaměřuje na elektroinstalační práce, opravy a servis plynových a elektrických kotlů.

Firma se zabývá dodávkou litých a průmyslových podlah. Realizujeme lití anhydritových, cementových a průmyslových strojně leštěných podlah. Čerpání betonu, zhotovení základních desek.

Společnost Delogy Projects s.r.o. se zaměřuje na zabezpečovací a kamerové systémy, elektroinstalace, datové sítě a systémy kontroly vstupu.

Firma Malby Beránek se zaměřuje na renovaci fasád, omítky, lakýrnické práce, nátěry, malby a tapety.

Společnost A+J střechy s.r.o. se zaměřuje na pokrývačské, klempířské, tesařské a výškové práce.

Společnost Mahero stavby s.r.o. z Nového Jičína byla založena v roce 2016. Nabízí zemní práce, odvoz odpadu a suti, kanalizace. V případě, že budete mít poptávku pro některou z výše uvedených činností, neváhejte se na tuto firmu obrátit. Firma Mahero stavby s.r.o. sídlí na ulici K. Schwarze 1375/13 v Novém Jičíně v Moravskoslezské kraji.

Provádíme: - mikropiloty štětovnicové stěny-štětovnice piloty vrtané i CFA, hlavice, beranění laserem tenkostěnné těsnicí stěny, sanace sesuvů a hrází, konsolidační štěrkopískové piloty - zakládání staveb, včetně IG průzkumu a zpracování projektu.

Společnost Machala UB s.r.o. je Váš partner v oblasti realizace, rekonstrukce střech a montáže dřevostaveb. Působnost nejčastěji v regionu Zlínský kraj - Zlín, Uherský Brod. V oboru pokrývačství, tesařství, klempířství máme dostatek zkušeností, proto jsme schopni vyhovět požadavkům na kompletní dodávku střechy či dřevostavby. Realizujeme ...

Služby v oblasti strojírenství: - zpracování plechu - povrchové úpravy výrobků - montáže. CNC obrábění (frézování, soustružení) a svařování. Výroba pro: - automobilový průmysl - textilní průmysl - potravinářský průmysl - energetický průmysl - těžební průmysl.

Bohumila Hýžová se zaměřuje na hlídání dětí a šití oděvů a divadelních kostýmů.

Již 14 let působíme v Praze a okolí jako odborní malíři a natěrači. Nejčastěji provádíme malování bytů, malování kanceláří, nebytových prostor a rodinných domů v Praze a okolí do 30km. V rámci natěračských prací dále realizujeme rovněž natírání fasád a natírání střech či opláštění rodinných domů a budov. Pokud máte zájem o lakýrnícké práce či ...

Stavební sdružení Bendl & Rouče se zabývá komplexní činností v oblasti stavebních prací na klíč, a to včetně projekčních a inženýrských služeb (kompletní zpracování projektové dokumentace, stavební povolení, rozpočty staveb, stavební dozor). V rámci naší stavební činnosti nabízíme také bourací, zemní a výkopové práce a realizujeme také ...