VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Leona Osiková provozuje krejčovství, ve kterém se zaměřuje na opravy dámských, pánských i dětských oděvů.

Stanislav Žydel se zaměřuje na rekonstrukce domů, bytů a chatek, realizuje bezbariérové i klasické koupelny a provádí elektroinstalační, vodoinstalační a zednické práce.

Společnost MANAUT DESIGN s.r.o. se zaměřuje na automatizaci, svařování, CNC obrábění, 3D tisk a výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.

Společnost European Welding Institute s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby týkající se svařování, realizaci staveb a stavebního dozoru a na oblast tlakových, zdvihacích, elektrických a plynových zařízení.

Milan Bláha se zaměřuje na zámečnické práce, svařování a výrobu ocelových konstrukcí a montáž a servis průmyslových technologií.

Zámečnictví Nováček s.r.o. se specializuje na výrobu kovových konstrukcí, kontejnerů, dopravníků, schodišť, plotů a na zámečnictví a kovovýrobu.

Realizace nové střechy. Rekonstrukce střech. Výroba pergol, přístřešků a altánků. Klempířské, tesařské, pokrývačské práce. Izolatérské práce. Zednické práce. Působnost v oblasti města Uherský Brod a Uherského Hradiště a okolí.

DABONA ŠARDICE Výroba, prodej, šití: -pánské košile -společenské -vycházkové -sportovní -pro volný čas -pracovní i na zakázku -služební k uniformám -pánská pyžama -pánské trenýrky -prádla, (prádlo), dámské kostýmy.

Vrty od 0 do 200 m Vrtané studny s výstrojí od 110 mm do 225 mm Hydrogeologické průzkumné vrty Sanační vrty při odstraňování ekologických zátěží Vrty pro tepelná čerpadla Injektážní vrty a mikropiloty Čerpací zkoušky pro ověření kvality a vydatnosti podzemní vody Vypracování hydrogeologických posudků a projektové dokumentace pro legalizaci ...

Společnost Josef Franek nabízí celou škálu služeb od zemních, výkopových, bouracích prací až po úklid domu. Dále nabízí svářečské a paličské práce. Jsme ryze českou firmou. Jejím kapitálem vždy byla a je kvalita a profesionalita odvedených služeb. Na trhu figurujeme již bezmála 10 let. Kvalitu námi odvedené práce podtrhujeme záruční dobou 24 ...

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Jiří Tyrner - malířství a natěračství se zabývá komplexní činností v oblasti malířských a natěračských prací. V rámci našich služeb dále nabízíme také lakýrnické a tapetářské práce. Působíme především v okrese Havlíčkův Brodě. Naše služby: - malířské práce - lakýrnické, natěračské práce - dokončovací práce - tapetářské práce.

Stavba: - domy na klíč - základové desky. Práce: - zámkové dlažby - výkopové práce. Služby: - autodoprava.

Firma Zdeněk Štýbnar se zabývá veškerými klempířskými, pokrývačskými a tesařskými pracemi. V rámci naší činnosti se specializujeme především na pokládku břidlicových střech a vykrývání oblých tvarů. Dále nabízíme např. také montáž hromosvodových podpěr, protisněhových zábran nebo střešních oken. Můžete se na nás obrátit s požadavkem na realizaci ...

Služby: - rekonstrukce - realizace střech a okapových systémů - výroba a montáž okenních parapet - oplechování atik - nátěry střech - fatrafol - pergoly - montáž sadrokartonu. V zimních měsících nabízím službu - hodinový manžel.

Pavel Kopic se zabývá zednickými a obkladačskými pracemi již 16 let. Provádím obkládání koupelen, WC, kuchyňských linek, pokládka dlažeb, montáž sádrokartonu do 20 m2, rekonstrukce bytů a bytových jader. Zákazníkům nabízím kvalitně odvedenou práci za odpovídající peníze. Zednické a obkladačské práce: - obkládání koupelen, WC, kuchyňských ...

Milan Naruševič z Kladrub v okrese Tachov provozuje více než 20 let nákladní dopravu. Vozový park zahrnuje 5 vozů zn. Scania. Prodává hnědé uhlí, brikety a štěrk. Provádíme zemní práce minirýpadlem JCB 48Z-1 s podkopovými lžícemi 300, 400, 600 a 800 mm, hydraulicky naklápěcí svahovací lžící, bouracím kladivem a po domluvě případně ...

Klempířství Pokrývačství Černovice se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech, výškové práce, hydroizolace a další klempířské a pokrývačské práce.

Společnost KOVOKASAL se zaměřuje na CNC obrábění pro kusovou i sériovou výrobu a při spolupráci s externí firmou se mohou postarat také o tepelné zpracování a povrchovou úpravu.

Karel Vaněrka se zaměřuje na pokládku, opravy a renovace podlah.

Elektro-Monteur s.r.o. se zaměřuje na výrobu rozvodů, elektromontážní práce, programování, automatizaci, regulaci topení a chlazení a mnoho dalšího,

Společnost Doprava a mechanizace, a.s. vznikla v roce 1992. Nabízí práce ve stavebnictví spojené s přepravou materiálů a zemin, na zemní práce, přepravy a uložení betonových směsí, práce pro autojeřáby, stavební věžové jeřáby, silniční válce, kompresory včetně pneumatických kladiv, dílenské zázemí na opravy těchto prostředků a sklady potřebných ...

Stavby, stavební činnost: - veškeré zednické a stavební práce - rekonstrukce - novostavby - zateplování budov a objektů - montáž sádrokartonu - venkovní úpravy - dlažby - fasádnické a štukatérské práce - obklady, dlažby - montáž - krby.

Řemeslnické práce, instalatérství: - úprava vody, ohřev TUV -kanalizace - domácí a průmyslové plynovody (montáž, servis) - ústřední vytápění, kotle, kotelny, podlahové vytápění, teplovzdušné vytápění, sálavé vytápění, solární systémy, tepelná čerpadla, kamna, krby -možnost kompletních dodávek včetně elektroinstalace, měření a ...