VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Společnost GEDASS s.r.o. realizuje: - stavby na klíč - rekonstrukce - střechy - zateplování - půjčování lešení aj.

Společnost 111 FAJANA CZ s.r.o. se zaměřuje na výrobu textilních oděvů a zakázkové šití obleků, šatů, halenek a sukní.

Firma NETO HOLDING s.r.o. se sídlem v okrese Frýdek-Místek se zabývá čerpáním betonu pomocí čerpadel. Disponujeme např. halovým čerpadlem s vysokou mírou manipulovatelnosti, dále čerpadlem s dosahem 40m a hodinovou kapacitou 100 m3 a dalšími. Součástí naší nabídky je také čerpání Pumpomixy s dosahem 15, 21 a 28 metrů. Naše stroje: TATRA ...

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Společnost ELCOMRAP s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, rozvaděči, řídícími systémy, frekvenčními měřiči a poskytuje i poradenskou činnost.

Společnost PAC Technology s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, montáže a opravy elektra a poskytuje služby týkající se softwaru a bezpečnostních systémů.

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

Daniel Bražina se specializuje na výrobu klíčů, opravu obuvi, na zabezpečovací systémy a broušení nůžek, nožů a nástrojů.

Sklenářství Sedláček Kroměříž provádíme běžné sklenářské práce, zasklívání, řezání skla na míru, výroba a řezání zrcadel. Vyrábíme skleněné obklady, dveře, police, zábradlí, schodiště, podlahy, skleněný nábytek a mnoho doplňků do interiéru ze skla. Sklenářské práce: - zasklívání oken, dveří - výřezy, vrtání do skla - řezání skel, ...

Společnost Jamotech s.r.o. se zaměřuje na konstrukci 3D modelů, výrobu zařízení pro slévárny, forem pro vakuové tváření plastů a laminátových forem.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

Martin Kot provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na návrhy, kalkulace, realizace a výrobu nábytku.

Petrek s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou a zámečnickou výrobu, CNC obrábění a konstrukční a poradenskou činnost.

Erik Neuwirth se zaměřuje na zakázkovou výrobu bran, zábradlí, schodišť, lehkých kovových konstrukcí a kovového nábytku a poradí si i se svařováním hliníku.

Smart stavby s.r.o. je stavební společnost zaměřující se na dřevěné a zděné stavby. Mezi oblasti činnosti společnosti se řadí i moderní tesařství, střechy a vazníky a základové desky.

Společnost BRYSTAN PRO s.r.o. se specializuje na stavební a elektrikářské práce, podlahové topení, satelitní a televizní techniku a na zemní, výkopové a zednické práce. Provozovna: Jižní 111/59, Olomouc

Reverz3D s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, poskytuje podporu v oblasti elektrotechniky a elektroniky. Poradí si také s 3D modely a jejich realizací.

Silwer BLACK, s.r.o. se zaměřuje na stavby a rekonstrukce nemovitostí, technologické vybavení a informační technologie pro administrativní a technickou správu nemovitostí.

Zahradnické služby: - realizace a údržba zahrad - zakládání trávníků - vč. pokládky travních koberců - stříhání stromů - i ovocných - čištění zanedbaných pozemků - odstranění ruderálního porostu - alejové výsadby - úpravy svahů - drenáže RD a BD vč. izolací - výkopové práce a další související činnosti.

Realizace průmyslové strojně hlazené betonové podlahy. Povrchová a barevná úprava průmyslových podlah. Doprava betonu a čerpání betonu.

Michal Berka nabízí pokládku obkladů, dlažeb i podlah. Zaměřuji se na zateplování rodinných domů. Provádím dokončovací stavební práce. Zabývám se dopravou do 3, 5 t.

Elektroinstalace. Revize elektro. Havarijní služba. Domácí telefony. Osvětlení.

Firma zajišťuje dodávku litých podlah. Realizujeme anhidridové podlahy, betonový potěr a pěnu.