VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Nábytek Vybíhal se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, postelí, kuchyní, vybavení do dětských pokojů a mnoho dalšího.

Martin Přikryl se zaměřuje na výrobu nábytku, jedná se například o vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, nábytek do dětských pokojů, postele a mnoho dalšího.

Společnost RIA energy s.r.o. dodává komponenty pro energetiku i průmysl. V oblasti energetiky zajišťujeme poradenství, dodávky, instalace a servis transformátorů a trafostanic všech výkonů.

Stolařství Macháček navrhuje a vyrábí kuchyňské linky, vestavěné skříně, schodiště a vybavení koupelen.

Pavel Mátl provádí klempířské, zednické, pokrývačské a tesařské krytiny. Postará se i o PVC střešní krytiny včetně izolace.

Jiří Kutal se zaměřuje na výrobu nábytku do všech místností domácnosti, výrobu dveří, schodů a zábradlí. Stolařství Kutal také zajistí dodávku skleněných příček, dveří různých velikostí včetně kování.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrábí nábytek na míru z masivu i lamina do předsíní, kuchyní, pokojů, ložnic i koupelen. Společnost se dále zaměřuje na truhlářství a poradí si i s montáží nábytku.

Spolčenost Stellis s.r.o. se sídlem v Kladně se od roku 2015 zabývá především veškerou činností týkající se řezání vysokotlakým vodním paprskem. V rámci našich služeb nabízíme abrazivní vodní řezání, řezání čistým vodním paprskem a mikrořezací tegnologii. Můžete se na nás obrátit s požadavkem na zakázkové řezání na CNC stole, na konvenční třískové ...

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Společnost KEL-COMSYST s.r.o. se zaměřuje na realizaci a servis kabeláže optických sítí, dále dodává a instaluje systémy pro komunikaci v domech, firmách, školách a úřadech a systémy ozvučení prostor. V neposlední řadě se také společnost dokáže postarat o systémy pobočkových telefonních ústředen a systémy pro příjem TV.

Truhlářství Radek Housar nabízí zakázkovou výrobu nábytku na míru. Výroba: - kuchyňské linky - ložnice - dětské pokoje - vestavné skříně - obývací stěny - kancelářský nábytek - čajové krabičky - krabičky na mince. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. Těším se na spolupráci. Sídlo společnosti se nachází na adrese ...

Truhlářská dílna MIPA vyrábí nábytek a interiéry na míru. Výroba a montáž kuchyňských linek v Blansku. Realizuje dětské pokoje, ložnice, koupelny a skříně.

Návrhy, projekce, dodávka, montáž: -vytápění: -stropní, stěnové, podlahové -tepelná čerpadla.

Služby: - zámečnictví, sváření a obrábění kovů - výroba vzorků, návrh na změnu technologie výroby - zpracování a kontrola zakázek - balení a expedice

Projekce, dodávka, montáž: - topení - voda - plyn - kotelny - výměníkové stanice.

Společnost KAPA Zlín, spol. s r.o. se věnuje vývoji a výrobě forem pro zpracování PUR pěny a galvanoforem. Výroba je zaměřena např. na maskovací šablony pro světlomety a různé díly z kompozitních materiálů na zakázku. Podstatnou část produkce tvoří kancelářský, sedací nábytek a komponenty na konferenční a pracovní židle i kancelářská ...

Stolařské, truhlářské práce. Výroba, prodej kuchyňské linky, stoly, vestavěné skříně, postele včetně dodávky roštů a matrací, obývací pokoje, dětské a studentské pokoje, předsíňové stěny, kancelářský nábytek, školní nábytek, stoly pod počítač..

Prodej, montáž a servis: - elektronické zabezpečovací, kamerové, přístupové a docházkové systémy Výstavba - rozvodné vedení, strukturované sítě Prodej a montáž - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny všech kapacitdodávka - telefonní přístroje - faxy - záznamníky - střední třída až po špičkové digitální zařízení a ...

Střechy a stavby od A do Z. Klempířství, zámečnictví, tesařství, pokrývačství, zednictví. Práce: -klempířské -plechové střešní krytiny LINDAB, RANILLA -falcované plechové krytiny pozink, titanzinek, měď -pokrývačské: -montáž střešní krytiny BRAMAC, KM BETA, TONDACH -montáž střešních oken, okna, okno VELUX, ...

Milan Gajdošík se zaměřuje na kovovýrobu, obráběčství a svařování.

Práce: - zemní a výkopové práce - terénní úpravy - přípravné a dokončovací stavební práce. Doprava.

Výroba: -kostry čalouněného nábytku, včetně zajištění čalounění -zakázkový nábytek všech typů z lamino desek. Prodej: -kuchyně na míru, ratanový nábytek, postele, sedací soupravy, obrazy a dekorace. -deskový materiál lamino, sololit, akulit, dřevotříska.

Projekční kancelář. Elektroprojekce. Elektromontáže, elektromontážní práce. Projekce, montáže: -elektrická zařízení -podlahové vytápění.

Zastoupení společnosti DLW Flooring (Armstrong), Desso, Chilewich. Podlahářské práce, pokládka podlahových krytin. Prodej: - podlahový materiál.