VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Pan Jan Hřebec poskytuje služby v oblasti servisu plynových spotřebičů. Do portfolia činností, které svým zákazníkům nabízím patří servis, kontroly, revize a montáže plynových spotřebičů, plynových kotlů a také kondenzačních kotlů. Specializuji se na značky Vaillant, Protherm, Karma, Mora, Viadrus, Dakon, Destila a Gasex. Potřebujete ...

Elektrikářské práce Vlastislav Langr poskytuje své služby v oboru elektro levně a kvalitně. Nabízím také krátké termíny realizace. Práce: - elektroinstalace rozvodů - návrhy projektů elektroinstalace - opravy elektrických obvodů - opravy elektrospotřebičů - elektromontážní práce - drobné zednické, truhlářské a instalatérské práce ...

Společnost Profistone s.r.o. Jihlava se zabývá výrobou kamínkových litých podlah a kamenných koberců. Zajišťují realizaci povrchové úpravy teras, povrchy u bazénů a realizaci lité kamínky v epoxidu, kamenný koberec. Náš Showroom Profistone Vysočina naleznete v Jihlavě, ale působíme v celém regionu Vysočiny. Realizace podlah: - exteriérové ...

Firma Zemní práce Martin Hanuš zajišťuje úpravu svahů, odbahnění a zakládání rybníků, výkopy základů pro stavby, úpravu terénu a zemní práce strojem CAT 312. Práce: - zemní práce - úprava svahů - odbahnění - zakládání rybníků - výkopy základů pro stavby - úprava terénu - práce strojem CAT 312.¨ Pokud hledáte spolehlivou firmu, ...

Zabýváme se projekcí a realizací staveb. Systém Izodom se hodí na výstavbu jak obvodových tak nosných zdí, využívá systému tzv. ztraceného bednění. Výhodou naší technologie je pětkrát rychlejší stavění. Zdi vykazují perfektní odolnost proti plísním.

MIKON TOOLS s.r.o. se zaměřuje na frézování, soustružení, broušení, zpracování plechů a jejich svařování.

SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

Nabízíme služby v oblasti prodeje a montáže plovoucích podlah, dveří a zárubní, parapetních desek, dřevěných plotů, okrasných balkónových zábradlí a provádění dalších truhlářských prací.

Výroba, opravy, servis, modernizace: - optické, optickomechanické přístroje, infrapřístroje, laserové dálkoměry: - pozorovací a zaměřovací přístroje, denní a noční (přenosné - dalekohledy, puškohledy) - hranolové periskopy, krycí a ohřevná skla. Kovoobráběčství. Zámečnictví.

Výstavba, montáž: - kanalizace - inženýrské sítě - voda, plyn - topení, topenářské práce - plynařské a vodoinstalatérské práce.

Kovovýroba, výroba: - rozvaděče-elektroměrové, staveništní, kompenzační, plastové-ve 43 typech. Elektromontáže. Elektro: - instalace - revize. Zakázková výroba NN rozváděčů do 14 dnů. Kovovýroba, prášková lakovna.

Stavby na klíč. Demoliční, zemní práce. Výroba: - ocelové konstrukce.

Služby: -práškové lakování -komaxit -tryskání -povrchová úprava kovů. Nabízíme: -speciální nátěry -antigrafitti nátěry (lehce odstraníte jakékoliv grafitti z nátěru pomocí obyčejného ředidla během pár vteřin) -protikorozní nátěry -nátěry s vysokou tepelnou odolností až do 550st.C (např výfuky, krby ap.)

Výroba, dodávka, montáž: - dřevěné vazníkové krovy.

Naše firma dělá nášivky na trika, mikiny, ale i na čepice Dále textilní reklamní předměty. Pokud potřebujete zajistit reklamní textil pro vaši firmu, zajistíme ho od našich dodavatelů, následně ho potiskneme, nebo doplníme nášivkou, popřípadě potiskem. Stejně tak doplníme nášivkami i oděvní díly, pracovní oděvy Zajistíme také ubrusy, ...

Řemesla, služby - kovovýroba - lisování - svařování - ohýbání trubek

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy ...

Firma Petr Ptáček nabízí v Šumperku a okolí veškeré zednické práce. V rámci naší činnosti se zabýváme především rekonstrukcemi bytových jader a koupelen, ale také celých bytů a domů. Můžete se na nás obráti také s požadavkem na zateplování fasád, pokládku obkladů a dlažeb, realizací omítek a další zednické práce. Zakládáme si především na ...

Truhlářství Hlaváč s.r.o. se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, obývacích stěn a dalšího nábytku a vybavení interiérů na míru.

DŘEVONET-VÝROBA-ZAKÁZKOVÁ s.r.o. se zaměřuje na tesařské a stolařské práce a návrhy a realizace interiérů a exteriérů ze dřeva.

Služby: -připojení k internetu. -správa IT. Práce: -montáž zabezpečovací zařízení. -elektrorevize. Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.

Kamenosochařství: - kamenické práce.

Podlahové studio.Podlahářství. Realizace zakázek z oblasti: -bytová výstavba -nemocnice a zdravotnická zařízení -rekonstrukce a modernizace interiérů RD, bytů, historických objektů -rekreační a stravovací zařízení -společenská a kulturní zařízení -sportovní areály a tělocvičny -státní správa - sociální zařízení -školy, školská ...

Truhlářské práce: -nábytek na míru: -dětské pokoje -kuchyně -vestavěné skříně -obývací pokoje, koupelny -kancelářský nábytek a jiné.