VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zasklívání oken - výměny izolačních skel Renovace, údržba, montáž, servis - eurookna - dveře

Soustružení - frézování Výroba - strojní součásti Sváření CO2 Řezání Zámečnické práce - zakázková kovovýroba

Oldřich Kočí se specializuje na zemní práce, pokládku dlažby, betonové výrobky - obrubníky, přídlažby, palisády.

Aleš Vala se zaměřuje na montáž a opravy ústředního topení, vodoinstalační a plynařské práce.

Obkladačské práce - dláždění Zednické práce

Bohumil Pejchal z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na klempířské práce a opravy karosérií.

Jsme Vaši topenáři a instalatéři a trhu působíme již 29 let. Je nás ve firmě celkem 25 a naším cílem vždy byla a vždy bude především spokojenost zákazníků s úrovní poskytovaných služeb. Specializujeme se na výměny kotlů, ale provádíme i veškeré ostatní práce v oboru topení a vodoinstalace. Provádíme montáže všeho co se týká topení, ...

VOP Dolní Bousov, spol.s r.o. je umístěna na okraji města Dolní Bousov, uvnitř bývalého vojenského areálu. V současnosti je hlavní činností naší společnosti ochrana před povodněmi. Specializujeme se na výrobou mobilních protipovodňových zábran, zpracovávání plánovací dokumentace v oblasti ochrany před povodněmi a utváření celistvého systému ...

Voda Topení Plyn Solární systémy Tepelná čerpadla

Elektrorozvody rodinných domů, bytových jednotek, malých a středních firem. Elektrorevize, hromosvody. Opravy mobilních telefonů a notebooků. Montáž, instalace a nastavení satelitů

Pokrývačství, tesařství. Realizace střešních konstrukcí. Rekonstrukce stávajících střech. Montáž: - altány, pergoly - zastřešení vchodů - venkovní garáže - podlahy, palubkové obklady - podhledy z Cetris desek - nosné rošty pro obklady.

Roman Odehnal se zabývá výrobou svítidel a váz, frézováním, broušením a kovotlačitelskými pracemi.

Libor Stejskal z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce, opravu karosérií, tesařství a izolatérství.

Projekce, revize: -elektrická zařízení.

Služby: -čalounictví, -stavební práce, -sádrokarton, -rekonstrukce bytových jader na klíč.

Ing. Jaroslav Beneš poskytuje geodetické služby, provádí zaměřování staveb a pozemků a vytyčování hranic.

Josef Houf ze Žďáru nad Sázavou se specializuje na malířské a natěračské práce.

Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - demoliční a bourací práce

Petr Novotný se zaměřuje na zemní a výkopové práce, poradí si se zpevňováním svahů, výkopy, přípojkami, terénními úpravami a úpravami okolí stavby.

Elektroinstalační práce: -Zabýváme se montážními prácemi v oblasti elektro. -práce od malých zakázek až po velké objekty včetně škol a administrativních budov.

Služby: -konzultace v oboru sádrokartonové výstavby -kompletní návrh a řešení stavby -dodávky technologie -realizaci stavby.

Práce, služby: -klempířství -výškové práce -pokrývačské a střešní práce -natěračství.

Provádí montáže: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -zabezpečovací systémy -kamerové systémy -požární systémy -telefonní systémy -strukturované, optické kabeláže.