VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Roman Jelínek z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na elektroinstalační a stavební práce a chov morčat a papoušků.

Management Geodetické práce - vypracování geometrických plánů pro oddělení pozemků - vypracování geometrických plánů pro zaměření liniových staveb - výškopis staveb - vypracování geometrických plánů pro vyznačení věcného břemene - vytyčování vlastnických hranic a další služby Vydavatelství

Práce: -natěračské -malířské -fládrování -reklamní nápisy. Opravy: -autolaky. Maliřstvi -klasické, moderní malby interiéru exteriérů, nátěry průmyslové, stavební, linkování veteránů, školních tabulí Natěračství: -domácnosti, kanceláře, vyrobní haly, školy -nástřiky, nátěry -imitace dřeva na nábytek, dveře, kuchyňcké linky i ...

Výroba rozvaděčů. Elektromontážní práce. Revize elektrického zařízení. Kompenzace a měření elektrické energie. Slaboproud.

Projekční práce v oborech: -vytápění -zdravotní instalace -plyn -vzduchotechnika -inženýrské sítě -kanalizace -vodovody -plynovody -bytové stavby -občanské stavby -bytové stavby -občanské stavby -vestavby, přístavby, nástavby. Průkazy energetické náročnosti budov.

Pronájem - elektrocentrály 180kVA Elektroinstalační prácerevizní činnost - VN a NN Poskytuje - energetické poradenství.

Podbití střech palubkami - v seznamu SOD a seznamu odborných dodavatelů v programu ZELENÁ ÚSPORÁM Kompletní zateplení budov - fasády BAUMIT, WEBER - v seznamu SOD a seznamu odborných dodavatelů v programu ZELENÁ ÚSPORÁM Půdní vestavby - podhledy - příčky - veškeré sádrokartonové konstrukce v dřevostavbách - minerální a kazetové ...

Radek Graman ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na výškové práce a montáž stavebních a hutních konstrukcí.

Práce: -rekonstrukce a odbahňování rybníků -vodovody a kanalizace -kořenové čistírny odpadních vod -veškeré zemní práce -revitalizace říčních systémů -výstavby a obnovy rybníků -stavba vodovody a kanalizace. Malostranský pivovar.

Orest Ivasyuk se zaměřuje na zednické, bourací a obkladačské práce, rekonstrukce domů, bytů a koupelen, stavby komínů a krbů, pokládání dlažby a mnoho dalšího.

Výroba - pryžové výrobky. Kovovýroba

Zateplování fasád. Pokládka - dlažby. Rekonstrukce byty a domy.

Pavel Sedláček z okresu Žďár nad Sázavou se specializuje na sklenářské, natěračské a malířské práce.

Josef Čermák z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce. Postará se o výměnu střešní krytiny, čištění a mnoho dalšího.

Firma Zdeněk Petřík - opravy a čištění studní se sídlem v obci Bílá Třemešná v okrese Trutnov se již více než 30 let zabývá opravami a čistěním studní. V rámci naší činnosti nabízíme také čerpací zkoušky - měření vydatnosti pramene, výměnu sacích košů a potrubí a dodávky a instalace ručních čerpadel. Naše činnost: - čištění kopaných a ...

Stavby: -dvouplášťové střechy na panelové domy -půdní vestavby a nadstavby na panelové domy -stavby na klíč -komíny. Práce: -tesařské, zednické, klempířské, pokrývačské -střechy -hydroizolace -dřevěná šindel-historické a reprezentativní objekty -výškové nátěry a montáže konstrukcí pomocí horolezecké techniky -bourání: komíny, haly.

Naše firma Podlahářství Plačko, s.r.o. z Jaroměře se ve svém oboru pohybuje více než 30 let a má mnoho užitečných zkušeností s podlahářstvím. Díky neustálému vzdělávání a nových trendů na trhu, Vám můžeme poskytnout služby nejvyšší kvality. Zabýváme se prodejem koberců, vinylu, plovoucích podlah a parket. Součástí služeb jsou také renovace a ...

Dodávka, montáže: - silnoproudé elektromontáže a elektroinstalace: - vnitřní a venkovní rozvody včetně elektrických zařízení a přístrojů, kabelů, elektrického vytápění a topení - vnitřní osvětlení, LED svítidla - hromosvody, zemní soustavy - slaboproudé elektromontáže: - satelitních a televizních rozvodů - ...

Rámování. Sklenářství. Nabídka sklenářských prací.

Poskytujeme kompletní geodetický a poradenský servis. Geodetické práce. Inženýrská geodezie. Pozemkové úpravy.

Ing. Jaromír Špaček se zaměřuje na výrobu a montáž stropů a železobetonových stropních panelů. Stropní panely vyrábí podle dokumentace nebo zaměření.

Hlavní činnosti firmy se zaměřuje na izolace, střechy. Nabízíme zednické, klempířské, pokrývačské práce. Montáže střešních oken. Stavby a opravy střešních plášťů klasických i atypických typů střech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, mansardová střecha apod. Krovy, vazby, oplechování atiky, okapový systém, okapnice, oplechování štítu.

Nabízíme výrobu a montáž ocelových konstrukcí a hal. Montované haly, ocelové konstrukce. Zámečnictví.