VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Činnost: - výškové práce - péče o stromy - revize OOPP - elektromontáže - elektroinstalace, opravy, revize - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy - LED Osvětlení úsporné zdroje - hromosvody dle ČSN 62305 - protipožární ucpávky HILTI - svařování, konstrukce - inspekční kamera - prohlídky inspekční kamerou

Stavební práce: - rodinných domů a rekonstrukce - občanská vybavenost - průmyslové, administrativní objekty - chodníky, parkoviště - zateplení budov Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků apod.

Jsme malíři a natěrači: - vnitřní výmalba - venkovní nátěr - pro byty, rodinné domy, kanceláře - a pro nebytové prostory, školy, výrobní haly a průmyslové objekty - nátěr- kovové konstrukce, dřevo, beton, fasády, střechy, ploty nebo zábradlí - speciální izolační, protiplísňové a protipožární nátěry.

Geodetické práce: - inženýrská geodézie - zaměření a zpracování polohopisu - inženýrské sítě, potrubí a další.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace a vzduchotechnika - realizace na klíč - klimatizace pro: - rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy, restaurace, kuchyně, galerie a občanská vybavenost. - působení po celé ČR.

Společnost TECHNICOAT Czech Republic s.r.o. je odborník v oblasti povrchových úprav technickými povlaky. Provádí fluoroplastové povlaky, kluzné povlaky, silikonové povlaky, antikorozní epoxy nátěry, Sol-gel, zinc lamela povlaky a fosfátování dle přání klienta. Jedná se o povlaky na bázi PTFE, PFA, FEP, ETFE, ECTFE, PVDF, PEEK, SOL-GEL, PA-11, ...

Geodetická kancelář - geodetické práce - inženýrská geodezie - pozemkové úpravy - vyhotovení geometrických plánů.

Stavební činnost - realizace a rekonstrukce staveb - dřevostavby - pokrývačské práce - klempířské práce - hydroizolace - zateplení.

Činnost - elektromontážní práce - elektroinstalace bytů, domů, dílen, výrobních prostor i obchodů.

Stavební a sádrokartonářské práce. Zateplování fasád. Venkovní i vnitřní omítky. Rekonstrukce domů, bytových jader. Zajistíme i demolice a odvoz suti.

Slavomír Mokrý se zaměřuje na stavbu domů a garáží, provádí obklady, dlažbu, obrubníky a omítky a rekonstruuje domy a byty.

Pasáž Černá růže Vizážistka Módní návrhářka

Kominictví Provádíme - čištění komínových těles - rekonstrukce komínů - opravy a zednické práce - provádíme revize komínů

Truhlářské práce, truhlář, výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -vybavení škol a školek -čalounické práce.

Truhlářství a obrábění na CNC strojích.

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - rodinné domy na klíč.

Kovovýroba - kovoobrábění - zámečnické práce.

Stavební činnost - zateplování budov - tepelné izolace fasád - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - půdní vestavby - klempířské a pokrývačské práce.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a ...

Prášková lakovna, kovovýroba - povrchová úprava práškovou barvou - povrchová úprava dílů tekutými barvami (v omezeném množství) - práce s nerezem - výroba nerez dílů - svařování nerezu, hliníku a železa - výroba nádrží a komponentů ke strojům silniční techniky - výroba radlic, zametačů, kompletace a opravy těchto strojů - zakázkové ...

Zemní práce. Stavební práce. Výškové práce s vysokozdvižnou plošinou. Silniční a motorová nákladní doprava. Údržba nemovitostí.

Stolařství, truhlářství, návrhy interiérů, výroba a prodej: -nábytek na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložnicový nábytek.

Dodáváme: - švédská tepelná čerpadla NIBE - ústřední i podlahové vytápění - solární systémy - vzduchotechniku Máme každoročně mnoho spokojených zákazníku v kraji Vysočina i v jiných krajích ČR.

Práce: - kovovýroba - kovoobrábění - zámečnictví. Výroba, velkoobchod: - spojovací materiál - hutní materiál - nářadí - svařovací technika.

Zakázková výroba nábytku: - ložnice, postele - dětské pokoje - obývací pokoje - předsíňové stěny - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek. Výroba a renovace kuchyňských linek.