VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Truhlářské prácevýroba z masivu - nábytekvýroba - okna - dveře - schodiště Truhlářská výroba - nábytek z masivu Truhlářská výroba - okna - dveře Truhlářská výroba - schodiště

Truhlářské práce - specializace na dveře a nábytek z masivu Výroba - kuchyně Výroba - nábytek i na zakázku Výroba - dveře Výroba - schody

Martin Koláčný se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového a exteriérového nábytku do domácností i kanceláří a venkovních stavebních konstrukcí.

František Mazel provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá zakázkovou výrobou nábytku dle přání zákazníků.

HS Innovation s.r.o. vyrábí kuchyně, skříně a další nábytek na míru, zaměřuje se také na schody a bytové doplňky. Nábytek vyrábí pro domácnosti i kanceláře.

Hydroizolační systémy: - střeší hydroizolace - zemní hydroizolace - izolace vodních ploch - bazénů, jezírek. Divize elektromontáže: - silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. PVC podlahy Thermofix.

Truhlářství KARAL. Stolařství. Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba, montáž: - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - dětský nábytek - kuchyňské linky - schody a zábradlí.

Kožené sedací soupravy Chesterfield v anglickém stylu. Zakázková výroba stylového nábytku. Výroba a prodej nábytek a kožené sedací soupravy. Zpracování návrhu interiéru.

Kuchyňské a nábytkové studio. Výroba: -truhlářská, stolařská. Návrhy, zakázková výroba na míru, prodej, montáže: -kuchyňské linky, kuchyně (včetně kuchyňských spotřebičů) -kuchyňský nábytek: -židle, stoly, lavice -vestavné skříně.

Truhlářství. Výroba: -dveře -okna -kuchyně -dvířka ke kuchyňským linkám, nábytku.

Výroba, práce: -truhlářství -dveře venkovní, vnitřní -okna klasická, atip -schody, stropy.

Truhlářství. Výroba, montáž, maloobchod, prodej: -nábytek -atypické stavební prvky -schodiště -truhlářská.

Truhlářské práce, výroba - nábytek na zakázku Prodej, výroba: - nábytek na zakázku.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru.

Aleš Vrátný se zaměřuje na truhlářské práce, zakázkovou výrobu nábytku do všech místností domácnosti a na výrobu a montáž eurooken.

Truhlářské práce Výroba - sportovní potřeby Výroba - dřevěné schodiště (lomené, točité, vřetenové)

Dodávka - střešní konstrukce Truhlářství Tepelné izolace střech Zednické práce

Vladimír Bednář provozuje truhlářství, kde se zaměřuje na výrobu nábytku do ložnic, obývacích a dětských pokojů, kuchyní, restaurací a mnoho dalšího.

Kompletní stavební činnost - dřevostavby - - truhlářstvívýroba - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - bednění Truhlářská výroba - kuchyně Truhlářská výroba - nábytek - vestavěné skříně Truhlářská výroba - bednění pro základy obráběcích ...

Radek Hladík se zaměřuje na truhlářství, zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, dětských a obývacích pokojů, kuchyňských linek a mnoho dalšího.

Kompletní dodávka, realizace: -střechy včetně materiálu -přístřešky, pergoly a garážová stání. Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -šalování - schodiště, základy.

Propvádí - dřevostavby Truhlářská výroba na zakázku masiv, lamino Výroba - vestavěné skříně (masiv, lamino)

Činnost: - truhlářství - stolařství - podlahářství.