VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Dodávka, montáž, výstavba: - foukaná, tepelná a zvuková izolace. - přírodní bazény BIOTOP - kořenové čistírny odpadních vod

Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - dřevěný nábytek - kuchyňské linky - ložnice - obývací stěny - vestavěné skříně - schodiště - dveře.

Výroba, montáž: -kuchyňské linky, obýváky, skříně... -lamino, masiv, dýha Výroba: -nábytek na zakázku lamino -masiv, dýha -okna, dveře vchodové a vnitřní masiv, dýha.

Výroba: -sériová i zakázková -kuchyňské linky -dětské a studentské pokoje -ložnice -nábytkové sestavy pro kanceláře, domovy důchodců, hotely, mateřské i základní školy, školní družiny -předsíňové a koupelnové stěny -zahradní nábytek -altány, pergoly -dřevěný kusový nábytek -stoly pod počítače. Vše dle ...

Truhlářství: -truhlářské, tesařské práce -výroba nábytku. Provozovna: Velká Losenice 233/55

Výroba nábytku: -kuchyně na zakázku -od návrhu po montáž -široký výběr dvířek -masiv, lamino, foliované MDF -odsavače - vestavné, komínové -dřezy - nerezové, syntetické, granitové.

Výroba: -dřevařská -nábytek na zakázku -obložení -dveře -stolový nábytek -výroba atypického nábytku a zařízení -kuchyňské linky -schodiště

Truhlářství. Práce: -truhlářské. výroba: - dveře, okna, nábytek, postele, zábradlí, obklady ale i doplňky.

Výroba: -kuchyní -nábytku -vestavěných skříní z lamina, dýhy a masivu -vybavení kanceláří a prodejen

Výrobky, činnosti: -nábytek z lamina -nábytek na zakázku -truhlář.

Stavebně truhlářské práce. Montáž: - okna a dveře.

Radek Frey provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu nábytku z lamina.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek.

Truhlářství, stolařství.

Kovovýroba: -zakázková i sériová výroba zámečnického charakteru: - (konstrukce menšího rozsahu), výrobky z nerezu - pekárny, kuchyně pečné plechy- hliník, Fe, nerez. Dřevovýroba: - výroba stavebního truhlářství-okna, dveře, altány, pergoly, lavičky, oplocení, vrata, obložení, sauny, zahradní nábytek… Elektrovýroba : - montáže ...

Výroba: - kancelářský nábytek - jídelní a restaurační stoly - skříně - kuchyně - postele - kancelářské židle.

Dušan Fiala provozuje truhlářství a zaměřuje se na návrh a zakázkovou výrobu kuchyňských linek, dveří, nábytku, schodů, pergol a mnoho dalšího.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - zařízení restaurací - kuchyně - repliky oken.

KAMNÁŘSTVÍ JPK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kachlových kamen a interiérových i exteriérových krbů. Dalšími činnostmi společnosti je kominictví a zámečnictví.

Výroba, zakázková výroba, prodej: -truhlářská -plovoucí podlahy -nábytek -okna -dveře.

Truhlářství: -truhlářské práce -výroba nábytku -kuchyně, ložnice, pokoje -interiéry, exteriéry. -vozýky pro bernské salašnické psi

Jaroslav Dvořák provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu vestavěných či sektorových skříní a šaten.

Vyroba: -okno, eurookna, špaletová okna, plastová okna - profily Deceunick -kuchyně, kuchyňská linka podle přání zákazníka -vestavěné skříně na míru -dřevěné schodiště -masivní dveře. Výroba kuchyní od objednávky po montáž. Servis oken.

Truhlářské práce. Výroba, prodej a montáž: -dřevěné obklady a podlahy -euro okna -špaletová okna -dveře -dřevěné schody.