VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prodej, montáž: - podlahové krytiny, pvc, korek, koberce, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, čistící prostředky na podlahy Broušení a lakování: -parkety.

Strojírenství, zemědělství, automotive - zakázkové kovoobrábění a montáže sestav - konstrukce sestav, dílů a přípravků na zakázku - výroba a modernizace dávkovacích čerpadel

Provádíme zateplení budov minerální foukanou vatou. Podle typu konstrukce budovy zvolíme vhodný izolační materiál používaný k foukané izolaci. Používáme pouze kvalitní certifikované materiály.

Instalatér v oblasti voda, topení a plyn.Provádíme kompletní instalatérské práce, dodávky materiálů, instalace vodovodních a kanalizačních rozvodů a oprav. Nabízíme profesionální instalaci ústředního vytápěni, podlahového topení, tepelných čerpadel a chladících systémů. Zajišťujeme bezpečnou instalaci plynových rozvodů pro obytné domy, kanceláře a ...

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Opravy silničních vozidel Ostraha majetku a osob -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

Práce: - zemní a výkopové práce - úpravy terénů - zřizování, úpravy a opravy meliorací, vodních toků a rybníků - odstraňování staveb - nákladní doprava sypkých materiálů a obalovaných drtí - kontejnery na likvidaci stavebních a komunálních odpadů - doprava stavebních materiálů.

Výroba: - pohovky a sedací soupravy na zakázku - sériová i atypická výroba - čištění a opravy čalouněného nábytku

Servis a prodej domácího a průmyslového chlazení. Montáže klimatizací. Výroba a opravy průmyslových chladicích a vzduchotechnických zařízení.

Montáž, pokládka, prodej, doprava: -plovoucí podlahy -koberce -linolea -žaluzie -stropní podhledy -omítkové tapety -těsnění oken -doplňky.

Stavebně projekční práce -projekce -stavby -zateplení -doprava Provozovna: Blatno 68, 539 01 Hlinsko

Zabýváme se: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - montáže, opravy, revize a tlakové zkoušky vyhrazených plynových zařízení.

Výroba: - špaletová okna - eurookna - dveře - garážová vrata - schodiště, schody - historické repliky.

Činnost: - zakázková výroba nábytku z lamina a masivu - truhlářské práce - návrhy a realizace interieru Vyrobíme a smontujeme Vám nábytek na míru dle VAšeho přání z lamina nebo z masivu: - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně - ložnice - kancelářský nábytek - dveře - schody - obložení - postele.

Klimatizace. Oprava, prodej, montáž: -chlazení

Sádrokartony Přípravné práce Dlažby - obklady - zámková dlažba Stavební práce - přípravné práce Bytová jádra - zednické práce - dokončovací práce - zdění z kamene -ZEMNÍ PRÁCE PÁSOVÍM BAGREM, KONTEJNÉROVÁ DOPRAVA

Provádíme: -výstavba a rekonstrukce rodinných domků, občanských a průmyslových staveb -sádrokartony -zateplování fasád -dodávka a montáž plastových oken a eurooken -obklady, dlažby.

- sádrokartony - stavební práce - zateplování budov - ploty, brány, vrata - žaluzie a markýzy - pasivní domy

Stavební práce. Hydroizolace plochých střech balkonů a teras folií nebo modifikovaným pásem včetně zateplení. Hydroizolace spodních staveb.Montáž klempířských prvků.Čištění a nátěry střech.Bourání a stavby komínových těles.

Společnost Zednici - delnici, s. r. o. se zabývá outsourcingem obkladových, lakýrnických a dokončovacích prací ve stavebnictví. Vykonováváme též pokládku podlah, tapetování, sádrokartonování, kvalifikované dělnické práce a úklid po stavbě. V našem týmu najdete kvalitní zedníky, obkladače, tapetáře, sádrokartonáře, omítkáře, pracovité dělníky a ...

Výroba : - plastové jímky - nádrže - septiky - domovní čistírny odpadních vod - plastové bazény včetně příslušenství - stoly pro potravinářský a masný průmysl - likvidace nebezpečných odpadů - poradenství - prodej nalévaných olejů a nafty - zemní práce strojem JCB - nákladní a osobní autodoprava. Likvidace odpadů

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Zednictví.

Firma Martin Dankanin poskytuje profesionální služby v oboru elektro. Provádíme kompletní elektroinstalační práce, slaboproudé i silnoproudé rozvody. Působíme v Praze a okolí. Činnost: - elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektrikářské práce, elektrikář - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Montáž: - kamerové systémy - ...

Společnost Jan Raušer nabízí komplexní elektro práce. Elektroinstalace provádíme ve zděných novostavbách, dřevostavbách, rodinných domech, průmyslových halách, atd. Elektrikářské práce všeho druhu: - montáže elektro zařízení - opravy elektrických zařízení - revize elektrických zařízení - údržba elektroinstalací - údržba výrobních ...

Autoopravna. Oprava, servis: -osobní auta (vozy) ŠKODA, OPEL -seřízení - motory Práce: -klempířské, autoelektrikářské, elektrikářské. Prodej: -náhradní díly na vozy automobily ŠKODA, OPEL.

Výroba: -pojezdová kola a kladky -lanové očnice. Zakázková výroba: -oceloplechové komponenty obráběcích strojů. Práce: -CNC ohraňovací lisy -tabulové nůžky, ohýbačky, stáčečky -výstředníkové lisy od 100 do 2500 kN, frézky, soustruhy, vrtačky, brusky.