VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stolařství, stolařské práce, stolařská výroba, stolař. Výroba, prodej: -dřevovýroba na zakázku z masivu, lamina -materiál masiv, lamino -vstupní a interiérové dveře, dveří -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -ložnice -dětský pokoj -plovoucí podlahy, podlaha -obklady stěn stropů, stropy -předsíňové stěny -přístřešky, pergoly, pergola.

Nabízíme služby v oboru voda, topení, kanalizace, ACO prvky. Dále provádíme čištění a monitorování kanalizace, tlakové zkoušky, kamerové prohlídky, sání kalů a znečištěných vod.

Montáž, opravy, revize: -elektrické bezpečnostní zařízení Služby: -poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob.

Autodoprava - nákladní mezinárodní - do 3, 5t Stěhování Výroba a montáž - altány - pergoly Truhlářské práce Realizace, úpravy - kancelářské interiéry Výroba a montáž - skleněné kancelářské příčky

Maloobchod, výroba: -truhlářské výrobky -vybavení.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - ložnice - obývací, dětské pokoje.

Povrchové úpravy betonových podlah: - úpravy podlah stávajících i nově vybetonovaných pomocí epoxidových pryskyřic a hmot na jejich bázi - materiály tuzemské výroby -epoxidové pryskyřice slouží jako estetická úprava a ochrana podlah. Nátěry proti prašnosti: - použití pro bezprašnou povrchovou úpravu betonových ...

Společnost Vodník Promat s.r.o. se sídlem v Zábřehu se specializuje na vrtání, čištění a opravy studní, vrty na vodu, hledání pramenů spodní vody a na prodej čerpadel, vodo-instalačního materiálu, sanitární a zdravotní keramiky.

Renovace povrchů. Provádí: -tryskání ocelových konstrukcí a trubek -mobilní tryskání -povrchové úpravy -tryskání, sanace a nátěry železobetonových konstrukcí.

-Zemní a výkopové práce -Terénní úpravy -Přípravné a dokončovací práce pro stavby -Hloubení základů pro rodinné domy -Bourání pomocí hydraulického kladiva -Dovoz stavebních materiálů -Odvoz sutě -Kontejnerová doprava -Nákladní autodoprava -Inženýrské sítě -Vodovod -Kanalizace

Práce: -zednické -obkladačské -novostavby -rekonstrukce -ruční a strojní omítání -sanační omítky -zateplovací systémy -montáž sádrokartonu -půdní vestavby a přístavby -zámková dlažba -obklady, dlažba -přírodní kámen -zdivo z lícových cihel. Půjčovna: -nářadí -mechanizace.

Společnost METAL-PS spol. s r.o. z regionu Zlín vyrábí dopravníkové systémy, dopravníky různého druhu a typu. Výroba je zaměřena i na ocelové konstrukce, jednoúčelové stroje a strojní díly. Provádíme tváření plechů na CNC strojích, plošné pálení laserem 2D. Naše prášková lakovna nabízí povrchové úpravy kovů - komaxitování, práškové ...

Zakázková kovovýroba. Zaměřujeme se na výrobu a montáž ocelových konstrukcí (zábradlí, schodiště, pergoly, markýzy, zimní zahrady atd.), svařování, dělení, obrábění, vrtání, povrchovou úpravu kovů a jiné zakázky dle požadavků klientů.

Kompletní servis, montáže, revize hromosvodů: - projekce, projektování hromosvodů. - konzultace a cenové nabídky zdarma.

Stavební společnost - provádění inženýrských, dopravních i průmyslových staveb. Jsme generálním dodavatelem staveb - člen skupiny Jacobb. Naše činnost zahrnuje: - dodávky jakýchkoliv staveb na klíč - stavba rodinných a bytových domů, průmyslové haly, kancelářské prostory i obchodní centra - rekonstrukce a údržba staveb - provádíme ...

Provádíme : - šití bytového textilu (záclony, závěsy, přehozy, rautové sukně, ubrusy a ubrousky, zástěry, ložní prádlo) - výměna a oprava zipů, spacích pytlů - opravy, úpravy, zkracování oděvů (kalhoty, šaty, sukně, saka, kabáty, vesty ) - šijeme záclony, závěsy či jiný bytový textil - výroba reklamních materiálů, divadelních a ...

Obklady, dlažby a vše s nimi spojené malování velkých ploch, další věci po domluvě

Provádíme aplikace dekorativních stěrek po celé ČR.

Truhlářství. Výroba bytového nábytku: - obývací stěny - dětské pokoje - police a regály - kuchyně - šatní skříně - postele. Možnost vizualizace. Kalkulace zdarma.

Měření a regulace - teplo Dodávka - teplo Topenářské práce Kovovýroba - zámečnické práce Vodoinstalační práce

-Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního ...

Stolařství: - zakázková výroba nábytku - veškeré stolařské práce.