VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Lisovna plastů: -součástky pro automobilový a elektrotechnický průmysl.

Výroba z plastů: -vstřikování plastů s vlastním vývojem plastových dílů a vstřikovacích forem zejména pro automobilový a elektrotechnický průmysl. Vývoj a vstřikování plastových výlisků. Konstrukce, výroba: -formy -nástroje.

Klempířské práce Pokrývačské práce

Zakázková výroba: - kuchyňské linky na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Vrtání studní, geologické vrty, vrtání i vtěžko přístupných oblastech.

Řemeslo: - malíř - natěrač - tapetář. Nátěry fasád. Interiérové nástřiky: - VARIOPAINT - OIKOS a jiné.

Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

Odlakování chemické: -zejména hliníkové zboží pro automobilový průmysl -pro firmy tuzemské i ze zemí Evropy -tryskání povrchu zboží jemným ocelovým granulátem.

Správa nemovitostí. Stavební práce. Stavební montážní práce. Pokládání podlahových krytin a obkládání stěn. Výroba a rozvod páry a teplé vody. Vedení účetnictví.

Nákladní autodoprava, zemní a výkopové práce, stavební činnost. V oblasti nákladní autodopravy se specializujeme přepravu materiálu, odpadů, sutin, písku, štěrku, betonu, zeminy a paletovaných i nepaletovaných výrobků. Dále provádíme zemní a výkopové práce. Zajistíme výkopy základů a základových pásů, hloubení rýh pro inženýrské sítě, výkopy ...

Truhlářství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - schodiště - stoly, židle a další nábytek.

Firma Kamil Bílý - Průmyslové podlahy, která sídlí v Hranicích, se specializuje na realizaci průmyslových a interiérových litých podlah pro komerční prostory a byty, jako jsou epoxidované nebo polyuretanové podlahy či terrazzo. Pokládáme i kamenné koberce. Průmyslové a lité podlahy realizujeme v Olomouckém, Zlínském a Moravskoslezském kraji a po ...

Stavební firma: - zakládání staveb a betonáž - zemní práce a výkopy - úpravy fasády, omítky - sanace zdiva - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - instalatérské a topenářské práce - malířské práce - výměny oken a dveří - zasklení lodžií a balkonů

Elektroinstalace. Montáže hromosvodů. Silnoproudé elektromontáže. Návrhy, instalace vnitřního osvětlení

Prenájom hnuteľných vecí Výroba bižutérie a suvenírov Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Opracovanie drevnej hmoty a výroba komponentov z dreva Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

Montáž tepelných čerpadel, kondenzačních kotlů a kotlů na tuhá paliva. instalace solárních systémů pro podporu vytápění a ohřevu vody. Montáž doplňků k topným systémům - rekuperace, podlahové topení, radiátory apod.

Výroba na míru: - kožených bund a kabátů i v nadměrných velikostech - oděvů z kožešiny - kožešnictví - motooblečení na zakázku. Opravy: - oblečení - moto oblečení - motorkářských kombinéz.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Karel Čadek poskytuje drobné instalatérské práce a opravy vodovodního i odpadního potrubí, baterií, WC, pročištění odpadu. Provádím údržbářské i rekonstrukční instalatérské práce. Nabízím veškeré instalatérské práce - kompletní rozvody vody, odpadů, osazení topných těles, rekonstrukce koupelen a bytových jader a veškeré drobné instalatérské a ...

Rekonstrukce střech. Obnova starých střech bez demontáže. K rekonstrukci střech používáme bitumenové pásy, technologii vyvinutou k izolaci veškerých stavebních prvků – včetně šikmých i plochých střech – vhodnou pro rodinné domy, rekreační objekty i průmyslové stavby.

Prodej, montáž: -bezpečnostní protipožární dveře BEDEX -poštovní schránky DOLS, sestavy poštovních schránek, -dveřní zavírače DORMA, GEZE, BRANO, FAB -bezpečnostní zámky, uzamykací systémy, systémy generálního klíče FAB, MUL-T-LOCK, zavírače dveří, samozamykací zámky Prodej: -zvedací zařízení Brano - záruční a pozáruční servis. Dodávka a ...

Firma zajistí montáž, opravy, projekce, servis, instalace a rekonstrukce v oblasti vody, topení a plynu. Je partnerem NIBE (servis, revize, montáž) a zajistí vše od montáže solární techniky, centrálních vysavačů, tepelných čerpadel až po topenářské práce v okolí Šumperka. provádíme vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Prodej, šití: - výroba na zakázku - kožené oděvy, dubeňáky - přešívky, čištění - čistění a barvení - second Hand.