VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Zakázkové práce, dodávky a montážní práce, velkosériová výroba: -zámečnické v materiálu třídy 11, 17. Práce na výstředníkových lisech: -lisy 25-100 tun, materiál max. 5mm.

Kamenictví, kameník, kamenické práce: - dovoz a zpracování žul, mramorů, onyxů a pískovců pro pomníkovou a stavební činnost - výroba pomníků jak pro kameníky, tak i pro vlastní zákazníky - prodej pomníkových doplňků Velkoobchod: -přírodní kámen (žula, mramor a pískovec)

Společnost Petr Vantuch poskytuje veškeré autokarosářské práce a opravy automobilů. Na trhu působíme již od roku 1995. Provádíme opravy podvozků automobilů, tj. brzd, tlumičů, výfuků, opravy motorových částí, opravy vozů po havárii, elektro práce, montáže autodoplňků, diagnostiku vybraných typů vozidel a tunning. Provozujeme půjčovnu ...

Společnost SVAPO, s.r.o. se již více jak dvacet let věnuje stavební činnosti. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, komerční i bytovou výstavbu, rekonstrukce, zateplování, sádrokartonářské práce, podhledy a příčky. Dále také provádíme zámečnické práce a dodáváme střešní okna a žaluzie. Sídlíme na adrese Skořepka 336/15, Brno.

Zajišťujeme kompletní elektromontáže od vyřízení žádosti o připojení až po úplnou kompletaci, stačí vytvořit poptávku na náš email a my Vám pošleme zdarma cenový návrh.

Prodej, pronájem, půjčovna, servis: - stavební stroje, minibagry, bagry, čelní nakladače zemní frézy, kompresory vzduchové, zemní protlačovací rakety bourací kladiva pneumatická COMPAIR - vibrační technika, válec, pěchy, desky ke zhutnění zeminy - motorové elektrocentrály agregáty 220-380 V - řezačky na asfalt a korunkové ...

Výroba: - vitráže. Pískování skel a zrcadel. Zušlechťování plochého skla - pro interiéry i exteriéry.

Práce: -tesařské, tesařství -lesnické, lesnictví, lesník: -těžba, výsadba. Pilařská výroba: -impregnace dřeva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kulatina, dřevo.

Prodej, oplétání, výroba: -demižon, demižony, demižóny, demižónů, demižonů, demižon Prodej: -korkové zátky, špunty -korkových zátek, špuntů.

Elektroinstalační práce a revize

Provádíme rychlé a přesné geodetické zaměření stavby (interiérů budov, podzemí, sklepů, fasád) neobvyklou technologií ručního mobilního 3D skenování.

Zemní práce, autodoprava: - zemní vrtání - výkopy kořenů - obkopání objektů - úklid sněhu - bagrování základových pásů - přeprava strojů

Společnost BSM - kovovýroba s.r.o. jak již napovídá její název poskytuje komplexní služby v oblasti kovovýroby. V rámci naší činnosti se zaměřujeme na výrobu a montáž jednoúčelových strojů, ocelových konstrukcí, interiérových doplňků z konstrukčních, ušlechtilých ocelí a barevných kovů a také technologických dílů a celků. Dále náš výrobní program ...

Geodetická kancelář: -veškeré geodetické práce -geometrické plány: -rozdělení pozemků -vyznačení budov, věcných břemen -vytyčování hranic pozemků -inženýrská geodézie -zaměření a zhotovení tématicé mapy

Společnost VIPSTAVBY s.r.o. provádí komplexní stavební práce na klíč. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce, nebytovou výstavbu ale i průmyslové stavby. Naleznete nás na adrese U Rybníka 1922/17, Jihlava. Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová - nebytová - rekonstrukce - zateplování budov - průmyslové ...

Práce v oblasti topenářské techniky a vodoinstalace pro rodinné domy, podnikatelské objekty a bytové domy

Pronájem lešení - k dispozici 2500m/2 systémového lešení UNI - MJ 70. Montáž, demontáž lešení. Zateplování fasád. Injektované kotvení.

Elektromontáže pro rodinné domy: - silnoproudé elektroinstalace - inteligentní elektroinstalace - hromosvody.

Činnost: - revize elektrozařízení, elektrického ručního nářadí, hromosvodů - přezkoušení i školení revizních techniků - elektroinstalace, elektromontáže.

Malířské práce Tapetářské práce Úklidová služba - úklidové práce - mytí oken Čistění - koberce