VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Servis, opravy a prohlídky: - plynové spotřebiče do výkonu 50kW

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské. Realizace dřevostaveb, roubenek a střešních konstrukcí.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - zabezpečovací systémy, kamerové systémy, domácí telefony, hromosvody.

Činnost: - elektromontážní a elektroinstalační práce - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Jsme kamenická firma s tradicí a s citem pro řemeslo a poctivou práci. Zpracováváme kámen, vyrábíme kamenné desky, pomníky i náhrobky a specializujeme se také na hrobky vyráběné z betonu. Dále se věnujeme výrobě umělého kamene, pracovních desek, říms, kamenných obkladů z přírodního kamene, dlažeb, schodišťových desek či parapetů. Nabízíme ...

Práce: - malířské - natěračské - drobné zednické.

Činnost: - zemní práce - montáž gabionů.

Prodej: - palivové dřevo, dříví - řezivo, prkna, trámy, fošny. Služby: - práce čelním nakladačem - zemní a výkopové práce - přistavení a pronájem kontejnerů - odvoz suti a odpadů - dovoz písku, štěrku, mulče - sečení a úklid trávy - zimní údržba komunikací, protahování, pluhování - frézování cest.

Naše firma TopCraft, s.r.o. pracuje v oboru izolatérství po celé České republice, na Slovensku, ale i v ostatní státech Evropské unie. Naší činností jsou hydroizolace spodních staveb, plochých a pultových střech, balkonů a teras, bazénů i zahradních jezírek. Dále provádíme přidružené práce jako oplechování, montáže okapů, zábradlí nebo ...

Práce: - zámečnické - soustružnické - obráběčské - frézařské.

Společnost Truhlářství Golian - Josef Golian se zabývá zakázkovou výrobou interiérů rodinných domů či bytových jednotek. Dále také výbavou lékáren, obchodů nebo kanceláří. Ke své práci především používáme různé druhy masivního dřeva a také laminátové desky nebo výrobky z postformingu. Hlavním cílem je produkovat kvalitní výrobky ke ...

Truhlářství. Výroba - okna, dveře, schodiště. Tesařství. Výroba tesařských konstrukcí - vazby rodinných domů, altánů, přístřešků.

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře - schodiště - bytový nábytek.

Kamenosochařství: - kamenické a kamenosochařské práce.

Truhlářské práce. Výroba: - nábytku - ložnice, kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje.

Kovoobrábění. Poradenství, výroba: -kusová a malosériová i dle vaší dokumentace -ozubení -ozubené a šnekové převody -ozubená kola -čelní ozubené hřídele (s rovnými a šikmými zuby) -vnitřní ozubení -šnekové hřídele (frézování šnekovnice s dokončovacím broušením, radiálně i tangenciálně) -kola, soukolí -kuželová kola (rovné i šikmé ...

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek na míru pro byty, kanceláře či prodejny - kuchyňské linky (včetně dodání spotřebičů) - vestavné skříně - kancelářský nábytek, vybavení prodejen - dětské pokoje - ložnice - obývací stěny - koupelnový nábytek - dveře, různé atypické doplňky. Služby: - konzultace, měření - ...

Ventilační turbíny, větrací ventilátory, hybridní ventilátory, komínové hlavice Lomanco, ZLZ, VV, VIV, HV. Firma se nachází v areálu Chapel Invest s.r.o.

Služby: - geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodezie - zpracováním projektové dokumentace ve všech stupních v oblasti dopravních a mostních staveb.

Podlahářství a truhlářství. Podlahářské a truhlářské práce: -průmyslové podlahy, lité podlahy -plovoucí podlahy -pokládka dlažby -renovace schodů -sanace betonu.

Renovace nábytku. Restaurování starožitností. Umělecký kovář.

Truhlářské práce. Výroba: - nábytku z masivu - dřevěných schodů - dřevěných soch. - plotů - schodů včetně zábradlí.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyně - nábytková dvířka.

Zámečnictví, nástrojářství Broušení nástrojů. Truhlářství. Výroba nábytku.