VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Velkoobchod, maloobchod, realizace. Prodej, dodávka:podlahy. Ebenel, podlahové studio Jany Vechetové, Vám nabízí své služby v oblasti prodeje a pokládky laminátových a dřevěných podlah, PVC podlahovin a koberců.

Výroba, návrhy, realizace, montáž interiérů a nábytku, stolařství, truhlářství: - dveře interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiště - nábytek na míru (šatní skříně, dětský nábytek) - kuchyně - exteriéry z umělého dřeva (terasy, zábradlí, pergoly) - lamino, dýha, masiv.

Zakázkové truhlářství: - dveře a zárubně - skříně - postele - kuchyně - dětské pokoje

Povrchové indukční kalení malosériové a velkosériové zakázky

Broušení dřevoobráběcích, kovoobráběcích nástroje. Ostření rozvor a svár pásových pil. Ostření: - frézy - pilové kotouče - hoblovací nože - záhlubníky - nože - nůžky - zátkovníky a sukovníky.

Reklamní tabule. Startovací pistole. Lepící strojky. Zahradní nábytek: -kovový -dřevo. Strojní výroba: -frézování -soustružení.

Obkladačské práce: -renovace panelové bytové jádra (jádro) na klíč (vybourání umakartového jádra a výstavba nového z tvárnic YTONG) -rekonstrukce kuchyně (kuchyň) a sociální zařízení v RD -obkladačské práce, obkládání koupelny -vnitřní obklady, obložení stěn, mozaiky -vnitřní a venkovní dlažby -zámková dlažba, chodníky -vymývaná ...

Velkoobchod, maloobchod. Konzultace (zaměření), prodej, montáž (kladení)-podlahy: -laminátové plovoucí -dřevěné plovoucí -celomasivní podlahy a vlisy -koberce -podlahy z PVC -linoleum -korkové podlahy -eurookna a dveře ze dřeva a PVC -vinylové podlahy.

Výroba, prodej, opravy: - čalouněný nábytek.

Reklamné činnosti Zváračské práce Prenájom hnuteľných vecí Výroba oceľových konštrukcií Konštrukčné a kresličské práce Projektovanie v oblasti strojárstva Maloobchod v rozsahu voľných živností Poskytovanie úverov nebankovým spôsobom Veľkoobchod v rozsahu voľných živností Podnikateľské poradenstvo v rozsahu voľných ...

Stavební činnost. Výstavba rodinných domů: - zděné domy - dřevostavby - monolitické stavby.

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a ...

Společnost Petr Kadeřábek provádí silno i slaboproudé elektromontážní práce. Instaluji elektrické stroje a přístroje. Vyrábím rozvaděče nízkého napětí. Opravuji generátory, motory, kompenzátory a transformátory. Pokud potřebujete elektroinstalační práce, neváhejte se na mne obrátit. Elektroinstalační práce: - výroba rozváděčů nízkého ...

Tesařské práce, výroba: - pergoly - garážová stání - filmové dekorace - domečky pro děti - střechy - atypické konstrukce - oplocení - stojany na kola.

Prodej, e-shop, montáž, servis: - topenářský materiál - kotle Atmos - tepelná čerpadla. Kotle a kotelny na klíč.

Zakázkové truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - nábytek do ložnice, koupelny, obýváku - okna, dveře, ploty, podlahy

Umělecké kovářství a zámečnictví. Mříže Brány, ploty Nábytek Zábradlí Regály, stojany, opěry pro popínavé rostliny. Sídlo firmy: - Stojanova 876, Veselí nad Moravou.

Opravna oděvů: -výměny zipů u všech druhů bund a kalhot -úpravy kabátů, obleků, šatů a sukní -opravy a šití ložního prádla -ostatní opravy všeho druhu atd. Krejčovství.

ČOV Topenářské práce - inženýrské sítě Vodoinstalační práce - inženýrské sítě

Výroba, šití, velkoobchod, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - veškerý sortiment i na zakázku - drogerie - bytový textil a lůžkoviny - obuv.

Kominictví. Frézování komínů. Revize komínů Vložkování komínů nerezovými i plastovými vložkami, vždy v kvalitě potřebné pro daný typ spotřebiče Revize kouřových cest.

Rámařství. Rámování obrazů, litografií a zrcadel. Vazba knih, časopisů, sbírek zákonů, diplomových prací apod.