VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: - revize a zkoušky plynových zařízení v rozsahu: c, e, f, g - propan, butan, CNG, techncké plyny, plynovody, NTL, STL a VTL, domácí spotřebiče, kotelny nad 50kW - revize tlakových nádob a kotlů: NA, TK4.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize elektro - montáž elektronické zabezpečovací systémy, kamerové, přístupové a docházkové systémy

Provádění pozemních staveb: - bytová výstavba - průmyslové stavby - obchodní plochy - školské stavby - novostavby, rekonstrukce, modernizace. Doprava: - doprava nákladními vozidly - kontejnery - zemní práce.

Malíř pokjů. Malířské a natěračské práce: - výmalba bytů, domů, kanceláří - nátěry dveří, zárubní, radiátorů - natírání plotů, pergol aj. dřevěných a kovových povrchů

Strojírenská společnost. Kovovýroba: - konvenční i CNC obrábění železných, neželezných kovů a plastů Výroba: - ocelových konstrukcí a svařenců z konstrukční i nerezové oceli. Vyhlídkové lety na letounech Zlin Z-126 a Zlin Z-43. Půjčování letadel. Startujeme z letiště Chotěboř.

Klempířství, pokrývačství. -výškové práce -tesařství -hydroizolace aj.

Konstrukční a projekční práce ve strojírenství včetně výroby jednoúčelových strojů a zařízení. Návrh a výroba forem pro betonové výrobky.

Klempířství, pokrývačství a izolatérství Sival Brno Výstavba, opravy střech, rekonstrukce střech a střešních plášťů. Kompletní zhotovení střech, opravy a rekonstrukce všech druhů střech, montáž střešních oken, zhotovení klempířských prvků na míru.

Kompletní práce při stavbě či renovaci Vašeho krovu

Revize - vyhrazená plynová zařízení - vyhrazená tlaková zařízení a kotle Školení - obsluhy - vyhrazené plynové zařízení - tlaková zařízení a topiči nízkotlakých teplovodních kotlů

Výroba - froté výrobky - lůžkoviny Šití - nákupní tašky

Firma Deponie - Josef Burián se zabývá prodejem sypkých materiálů jako jsou štěrky, písky, zeminy nebo kamenivo. Nabízíme deponování, tedy uložení a uskladnění materiálu pro pozdější využití. Máme oddělené deponie stavebního materiálu, zde je uskladněný materiál řádně kontrolován, obracen nebo jinak přeložen. Zajišťujeme také autodopravu, ...

Společnost GROZA s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti zámečnické výroby. Díky nim jsme schopni vyrábět nejen malé konstrukce, ale i velké celky. V našem portfoliu naleznete ocelová vrata, dveře, schodiště, světlíky, kontejnery, rampy, stavební buňky či ocelové konstrukce. Naleznete nás na adrese Černá cesta 145, Olomouc. Zámečnická výroba, ...

Kompletní dodávky stavebních celků na klíč: - půdní vestavby, adaptace podkroví - sádrokartonové systémy KNAUF, RIGIPS, LAFARGE - kazetové stropní podhledy. Zámečnické práce. Odborné svářečské práce. Truhlářské práce.

Naše firma sídlící v okrese Liberec se zabývá především zámečnickými  a kovářskými pracemi a kovovýrobou, jako například mříží a plotů. Dále nabízíme prodej a dopravu hutního materiálu a svářečské práce. V neposlední řadě se zabýváme lehkou a střední nákladní dopravou. Zakládáme si především na dodržování předem stanovených podmínek.

Výroba a prodej zemědělská technika a přívěsy

Práce: -kovářské -umělecké kovářství -zábradlí -doplňky ke krbu -dekorační předměty -gazážová vrata, zajížděcí brány -ploty.

Rekonstrukce, zateplování domů. Čištění interiérů, koberců.

Revize: - elektrické instalace a hromosvody. Provádění analýzy elektrické energie. Měření oteplení thermokamerou a statické elektřiny.

SDZP družstvo bylo založeno roku 2003 a v první řadě se věnuje zabezpečení a vytváření pracovních příležitostí pro zdravotně postižené a umožňuje jejich profesní a osobní růst. Mezi činnost na které se naše družstvo zaměřuje patří elektroinstalace, slaboproudé montáže, Outsourcing, bezpečnostní služby, kurzy a školení, služby telemarketingu a ...

Nabídka služeb uměleckého kovářství. Výroba plotů, bran, mříží a doplňků. Provoz zámečnictví.