VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Truhlářství a stolářství: - zakázková výroba nábytku.

Provádění jednoduchých staveb

Práce: -zemní -odbahňování rybníků. Doprava, autodoprava: -nákladní.

Služby: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - montáže hromosvodů, vč. revizní zprávy - nátěry střech a klempířských konstrukcí - výškové práce.

Služby: - fládrování - dekorativní malba - restaurování - lakýrnické odborné práce - polychromie - pozlacování

Provádění výškových a zednických prací.

Gravírování na zakázku: - mechanické a laserové - CNC frézování - řezání laserem - výroba razítek, štočků

Naše firma Jaroslav Vacek sídlící v Táboře Vám nabízí veškeré výškové práce, a to nátěry a mytí budov a dále opravy a montáž konstrukcí a fasád horolezeckou technikou. Služby: - nátěry a mytí budov - opravy a montáž konstrukcí - fasádní práce - využití horolezecké techniky Sídlíme v Táboře na ulici Moskevská 2717.

Práce: -výkopové -výkopy inženýrksých sítí.

Služby: Rizikové kácení a prořez stromů Zateplování budov Opravy a nátěry fasád, spárování Nátěry konstrukcí a dřeva Sanace Skal Montáž Billboardů Montáž zábran proti ptákům a ochrana zateplení Automatické závlahy - Hunter Montáž zábran proti sněhu Úklid sněhu, rampouchů a ledu ze střech a okapů Opravy střech a dešťových ...

Plynoinstalační práce, revize Topenářské práce Opravy, revize - plynové kotle Vodoinstalační práce

PWO UNITOOLS CZ a.s. Valašské Meziříčí. Výroba: - nástrojárna - nástroje, plechové výlisky a montované sestavy pro automobilový průmysl - měřící přípravky - lisovací nástroje pro stříhání, lisování a tažení plechu - postupové a transferové nástroje - lisované díly pro automobilový průmysl.

Kovoobrábění. Kovovýroba: - nábytku z oceli - potrubí- vzduchové, tlakové - konstrukcí - nádrží, cyklonů a sil - z nerezových materiálů Zámečnické práce . Zakružování plechů a profilů. Svařování metodou Mig- Mag, Tig.

Práce: -pokrývačské -zateplování plochých střech, střešních plášťů -střešní hydroizolace -podlahářské: -pokládka - plovoucí podlahy, PVC, koberce, parkety -malířské -natěračské.

Práce: -elektroinstalační -elektromontážní

Naše firma Teptrade Cz se sídlem v okrese Teplice se zabývá především elektromontážními pracemi, slaboproudem a silnoproudem, kamerovými a zabezpečovacími systémy. Dále provádíme průmyslové elektromontáže, automatizace, měření a regulace, revize elektrických zařízení a elektronické aplikace LED. Naše činnost: - elektromontáže - kamerové a ...

Poradenská činnost: - návrh a posouzení tepelných izolací - tepelné ztráty a spotřeba tepla na vytápění - řešení tepelných mostů - letní a zimní stabilita místností.

Kovovýroba Zbyněk Pokorný se zabývá klasickou zakázkovou kovovýrobou dle Vašich představ. Vyrábíme zábradlí, mříže na okna i dveře, ploty, brány a různé ocelové konstrukce. Najdete nás v obci Býčina nedaleko Kněžmostu. Kovovýroba, výroba: - kovové ploty - zábradlí - schodiště - mříže na okna, dveře - dveřní kování - kovové brány - ...

Stavební práce: - rekonstrukce a přestavby interiérů, bytů, domů a bytových jader - půdní vestavby - koupelny na klíč - sádrokartony, příčky, podhledy a minerální podhledy - elektroinstalace - pokládka plovoucích podlah - obkladačské práce - malířské práce.... a další.

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské - obkladačské - rekonstrukce koupelen

Výroba dřevěných schodů a schodišť: - schody - přímé, lomené, podestové, samonosné - zábradlí - madla - dřevěné obklady - další truhlářské práce.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - montáže silnoproudých a slaboproudých rozvodů

Truhlářství, výroba: - dveře, vrata, okna - terasy - schodiště - nábytek - maringotky