VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Sklenářství. Kompletní sklenářský servis: - zpracování skla - řezání, vrtání, broušení hran - zasklívání oken, dveří - pískování - lepení zrcadel - lepení akvárií, terárií - skleněné vitríny - náhrobní desky ze skla. Zabezpečení obchodů: - bezpečnostní skla - protipožární skla - speciální skla pro odhlučnění.

Služby: - stavební projekce - projekce a realizace staveb Stavební činnost: - opravy historických objektů - dřevostavby, roubené stavby - horské chodníky a cesty - vycházkové trasy

Truhlářství a stolařství. Výroba: - bytový nábytek.

Společnost MS technik spol. s r.o. poskytuje svým klientům širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby. Specializujeme se na lisování, povrchové úpravy kovů, svařování, tváření plechů, výrobu lisovacích nástrojů či plechových výlisků převážně pro automobilový průmysl. Sídlíme v okrese Nový Jičín. Kovovýroba, práce, služby: - lisovna plechů - ...

Stavební práce: - obkladačství - zednictví - zateplování - sádrokartonářství Prodej: - veškerý stavební materiál.

Práce: -řezání plastů na míru: -EURO-laser -frézou -pilou -gravírování -ohýbání -vakuové tvarování -vyfukování polokoulí -lepení plastů -potisk plastů. Prodej: -lexanu (polykarbonátu), plexisklo.

Truhlářství, zakázková výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně.

Firma poskytuje běžné služby v elektrotechnice od roku 1993. Zaměřuje se zejména na opravy elektroniky a na automatizační techniku.

Firma Roman Škvára provádí zednické práce, rekonstrukce bytových jader, půdních vestaveb, montáž sádrokartonových systémů, malířské práce a další práce.

Činnost: - realizace stavebních zakázek a poskytování specializovaných právních a finančních služeb - sanace betonových konstrukcí a rekonstrukce staveb - injektáže a sanace trhlin, injektáže průsaků a sanace vlhkého zdiva. Vzdělávání.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže

Činnost: - energetické audity, měření elektromagnetické kompatibility - montáže a revize vyhrazených elektrických zařízení - školení odborné způsobilosti v elektrotechnice

Prodej, pokládka, montáž. Plovoucí podlahy: -dřěvěné -dýhované. Koberce: -kusové -metráž -PVC lino -renovace podlah.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce - pokládka a rekontrukce střech.

Prodej, pokládka, montáž. Plovoucí podlahy: -dřěvěné -dýhované. Koberce: -kusové -metráž -PVC lino -renovace podlah.

Prodej, pokládka, montáž. Plovoucí podlahy: -dřěvěné -dýhované. Koberce: -kusové -metráž -PVC lino -renovace podlah. Dodávka projekce: -novostavby -rekonstrukce -půdní vestavby -sádrokartony -zateplování fasád -dlažba, bazény -kanalizace.

Naše firma Vám nabízí zajištění veškerých topenářských a instalatérských prací, montáže tepelného čerpadla, práce v oblasti kanalizací, zednické práce a sádrokartony. Dále provádíme ruční výkopové práce a výkopové práce s bagrem. Sídlíme v Trutnově na ulici Železničářská 443.

Jsme specializovaná firma s tradicí od roku 1991, zabývající se realizací služeb ve stavebnictví a energetice dle níže uvedených činností. Nabízíme Vám potřebný rozsah odborné péče pro následnou údržbu a ošetřování zařízení i po skončení záruky na realizované dílo. Poskytované služby: - projekty techníckého zařízení budov (voda, topení, ...

Lakovna - práškové lakování - mokré lakování - tryskání/pískování, metalizace - leštění a broušení kovů

Hodinový manžel: - nejrůznější práce, opravy a služby pro domácnosti i firmy - k dispozici 24 hodin denně.

Truhlářská výroba na zakázku: - repliky starožitného nábytku - exteriérové dveře - interiérové dveře - kuchyňské linky - vestavěné skříně - masivní stoly se židlemi - zábradlí - postele - patrové postele... a další.

Převíjení: - elektromotory do 40 KW výkonu Údržba, oprava, montáž: - elektroinstalace - startér - alternátor Výroba: - rozvaděče nízkého napětí na zakázku Prodej: - akumulátory - autobaterie AKUMA-včetně nabíjení, záruka 24 měsíců, bezkonkurenční ceny Prodejna: - A-STYL, náměstí ČSA 56, Moravské ...

Naše firma IDAS CZ sídlí v Jihomoravském kraji. Zabýváme se prováděním kompletních stavebních prácí, výstavbou rodinných domů na klíč, montáží sádrokartonů a minerálních podhledů a dále také litím anhydritových podlah. Nabízíme Vám také veškeré zednické, obkladačské a tesařské práce. Služby: - stavby RD na klíč - rekonstrukce staveb - ...

Pokrývačské práce. Klempířské práce. Tesařství.

Čalounictví, oprava: -starožitný nábytek. Výroba: - matrace - čalouněný nábytek.