VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Dřevostavby. Sruby. Terasy. Truhlářská, tesařská výroba. Pokládka podlah. Obklady a dlažby. Sádrokartonářské práce.

Stavební firma ALSPO ZLÍN je odborníkem ve stavebnictví. Zajišťujeme komplexní dodávky staveb, dopravní, pozemní a inženýrské stavby, výstavby a rekonstrukce budov či jejich zateplování v České Republice i na Slovensku. Také vám poradíme v oblasti stavebnictví. Firma je držitelem certifikátu jakosti -ISO 9001:2001 -ISO 14001 -OHSAS ...

Realizace na klíč, montáž: -obklady a dlažby -krby, kamna, krbová kamna Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -půdní vestavby -stropy THERMATEX -sádrokartony.

Služby hodinového manžela: - kompletní montáže nábytku všech výrobců - montáž garnýží, pověšení záclon - drobné opravy nábytku - menší stavební úpravy - vrtání děr do panelů i do dlaždiček - elektrikářské opravy - výměny zásuvek, vypínačů či žárovek - montáž světel -instalatérské práce - ucpané odpady, oprava vodovodních baterií, sprch a ...

Služby: - veškeré klempířské práce - hydroizolace - pokrývačské práce - svářečské práce (nerez a AL slitiny)

Firma Tomáš Trizna se zabývá zemními, stavebními pracemi a nákladní autodopravou. Sídlíme ve městě Neveklov, okres Benešov. Naše činnost: - zemní, výkopové práce - terénní úpravy, svahování - hloubení základů - výkopy bazénů, jezírek - čištění rybníků, potoků - stavební činnost - nákladní autodoprava (odvoz suti, dovoz ...

Zednické práce: - fasády - koupelny a sociální zařízení - půdní vestavby - hrubé stavby - nebytová výstavby - rodinné domy - přestavby a přístavby - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů - rekonstrukce panelových domů - rekonstrukce rodinných domů.

Renovace, broušení, čištění, pískování: - mramor, žula, teraco, beton, travertin, granity (žula, ....) - kamenné podlahy, schody, fasády, kamenické práce - obklady, dlažby Řemeslo: -kameník, zedník Obchod, prodej, pokládka: - PVC - linoleum - dekorativní lité podlahy - vinyl - plovoucí podlahy - podlahy GERFLOOR, THERMOFIX, ...

Rekonstrukce staveb. - domy, chaty - byty. Sanace vlhkého zdiva. Bourání a demolice. Zámkové dlažby chodníky. Sádrokartonářské práce. Vnitřní omítky a fasády. Stavby na klíč. Půjčovna lešení HAKI.

Výroba, montáž, nástřik, prodej: -dopravních silničních značek. Výroba polep. Potisk plnobarevný: -samolepky, textilie, plakáty Práce: -zámečnické, kovovýroba.

Truhlářství, výroba: - zahradní nábytek - chovatelské potřeby (kurníky, králikárny...) - zahradní domky - pergoly.

Tesařské a pokrývačské práce: - kompletní dodávka střech - výstavba pergol - rekonstrukce a zateplení střech - tesařské a pokrývačské práce.

Realizace veškerých izolací pro technické zabezpečení budov: - topení - chlazení - sanita - klimatizace - kanalizace... a další.

Dodávka a návrhy interiérových řešení: - stavební pouzdra pro dveře - půdní schody - zárubně, dveře - posuvy - obkladové systémy - zábradlí - stříšky

Statické zajištění objektů Restaurování, rekonstrukce památkových objektů. Speciální práce při úpravách průmyslových objektů. Inženýrské a podzemní stavby.

Společnost interiersystem s.r.o. provádí úpravy interiérů, sádrokartonové konstrukce, minerální podhledy a veškeré dokončovací práce. Stavební práce: - úpravy interiéru - sádrokartonové konstrukce - minerální podhledy - veškeré dokončovací práce.

Opláštění a střechy budov. Výroba, montáž, nátěry: - ocelové konstrukce Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Sanace betonových konstrukcí. Opravy a rekonstrukce střech. Zámečnické práce. Návrhy a realizace zahrad a závlahových systémů.

Stolařství. Zakázková výroba: -dveře -schodiště -vestavěné skříně -kuchyně, kuchyňské linky -ložnice. Vzorková prodejna SAPELLI. Certifikovaná montážní firma SAPELLI.

Prodej, montáž: -sádrové omítky a štěrky.

Solární ohřev vody, bazénu. Solární topení, přitápění. Tepelná čerpadla. Topenářské práce. Úpravy tvrdosti vody. Vodoinstalatérské práce.

Společnost Josef Červ poskytuje komplexní služby v oblasti malířství, lakýrnictví a natěračství. Provádíme zejména stavební dokončovací práce, rekonstrukce a úpravy interiérů. Svým zákazníkům poskytujeme kvalitní malířské, natěračské a lakýrnické práce. Naše činnost: - malířství - lakýrnictví - natěračství - stavební dokončovací ...

Kompletní kominické služby - prodej a montáž komínových systémů - rekonstrukce komínů - vložkování a frézování komínů - revize a měření emisí - kolaudace komínů - poradenství

Montáž - anténní nosiče Bourání komínů Výškové práce Telekomunikace Odvodnění mostů