VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Hledáte kvalitního zámečníka v okrese Bruntál? Potom se neváhejte obrátit na pana Jiřího Paštěka, který se věnuje zámečnickým pracem a také montážím ocelových konstrukcí. Sídlo firmy naleznete v obci Břidličná na adrese Nádražní 29. Práce, řemeslo: - zámečník - zámečnické. Montáž: - ocelové konstrukce. Mám dlouholeté zkušenosti v ...

Prodej a šití pánských obleků a doplňků. Pánský oděvní servis: - návrhy a vytvoření vlastního stylu - šití obleků a košil na míru - hotová konfekce - kravaty a oděvní doplňky.

Práce: - kovoobrábění - CNC obrábění.

Sklenářství: - zasklívání oken - sklo

Společnost IVEK-topení s.r.o. je zaměřena především na topenářské a vodoinstalatérské práce velkého i malého rozsahu.

Projekční a inženýrská činnost, geodetické práce.

Montáž, elektroinstalace, rekonstrukce, údržba, opravy: -elektrické kotle -konvektory. Elektroinstalace: -chladicí zařízení. Opravy: -elektrické ohřívače vody (bojlery).

Práce: - klempířské, pokrývačské - ploché střechy - izolace

Služby: - statická a projekční kancelář - projekční práce v oblasti pozemních staveb - stavební projekce - statické posudky nově navrhovaných nebo stávajících konstrukcí, případně jejich částečných nebo kompletních úprav a přestaveb.

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba - vybavení kanceláří - výroba nábytku. Cenová nabídka zdarma.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Výkon zeměměřických činností

Halové objekty: - výstavba a rekonstrukce - projekce - jeřáby a manipulační technika

Čalounické práce: - opravay starožitného a novodobého nábytku, provádíme výrobu matrací a práci s kůží. Naše firma má zkušenosti s poskytováním čalounických služeb hotelům, restauracím, divadlům apod.

Činnost: - revize vyhrazených plynových zařízení - revize a zkoušky tlakových nádob stabilních - revize a zkoušky parních a horkovodních kotlů bez omezení výkonu - odborné prohlídky kotelen

Elektroinstalační práce Služby: - elektroinstalace - hromosvody - průmyslové montáže - zabezbečovací systémy - domácí telefony a další.

Instalatérské a topenářské práce: - montáž nových rozvodů a stoupaček - montáž regulátoru tlaku vody pro dům i byt - montáž vodních filtrů a vodoměrů - opravy a úpravy vodovodů - čištění kanalizace - kompletní montáž topení včetně osazení.

Činnost: - hydrogeologie, hydrogeologický průzkum - rozbory vody, čerpací zkoušky - posudky pro likvidaci odpadních vod (domovní čistírny, septiky, vsakování) - návrhy likvidace srážkových vod - ekologické audity - průzkumy znečištění zemin, povrchových a podzemních vod - rizikové analýzy.....atd.

Údržbářské práce: - instalatérské - elektrikářské - zámečnické - zednické.

Naše firma provádí veškeré zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce a to na území Prahy a Středočeského kraje. Preferujeme kvalitu práce a spokojenost zákazníka. Po dohodě zdarma přijedeme a navrhneme vhodné řešení. Dále zajišťujeme práce: - topenářské - malířské - elektrikářské - instalatérské

Prodej a montáž skla a výrobků ze skla: - stavební sklo - sklenářské práce - rámařské práce - izolační dvojskla - okenní fólie - prodej a montáž plastů pro stavebnictví, průmysl a reklamu - hliníkové konstrukce pro stavebnictví - zasklívání balkonů, lodžií - zimní zahrady, světlíky, pochůzná skla - prosklené stěny - celoskleněné ...

Zlatnictví Výroba šperků - k výrobě používáme zlato bílé, žluté a růžové ryzosti 14ct a 18ct., platinu a stříbro.