Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kovovýroba, dodávka, montáž: - ocelové protipožární dveře, okna, stěny - ocelové konstrukce - zámečnické prvky pro stavebnictví. - prosklené fasádní stěny - atypické prosklené i plné stavební uzávěry.

Dodávka, montáže: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, korkové - žaluzie horizontální, vertikální, Euro design.

Stavební zámečnictví, montáž, výroba: -ocelové - kovové konstrukce, na míru -atipická schodiště, zábradlí, dveře, vrata, okna -opláštění staveb, hala, haly zateplení sendvičové polyuretanové panely PUR střešní i obvodové -trapézové plechy -polykarbonát-skleníky, světlíky -krytá stání pro automobily areál ZD

Stavební činnost. -novostavby, novostavba -rekonstrukce dům, domů, byt, bytů -protlaky pod vozovkou, vozovka. Zemní práce: -vodovody, plynofikace, kanalizace. Stavební zámečnictví.

Výroba, kooperace ve výrobě odlévané díly, obrábění. -odlitky, odlitek ze slitiny hliníku -odlitky ze slitin mědi -odlitky z olova -odlitky jiné slitiny -modelová zařízení Zajišťujeme: -komplexní dodávka součástek, součástky -náhradní díly na bázi odlitků z oceli slitin i barevných kovů v sériích i jednotlivé kusy. Poradenství při ...

Opravuji oděvy:Kalhoty, sukně, halenky.kabáty, saka, bundy, pláště, trička, záclony aj.Neopravuji:kožešiny, kůži, plavky a spodní prádlo. Opravna, oprava oděvů.

Krejčovství. Výroba, prodej, šití: -textilní výroba -bavlněná móda -materiál bavlna -textil, oděvy -lehká konfekce, noční prádlo, oděv -dámské, pánské pyžama, pyžamo -noční košile -dámské halenky -sukně -vše i v nadměrné velikosti.

Umělecké kovářství. Kovářství, kovářské práce. Umělecké kovářství. -pro památkové objekty -zámky, zámek, brány, mříže, panty, klepadla -ploty, zábradlí, okrasné kování nábytku, -kování studní. Jihomoravský kraj, Brno, Břeclav, Hodonín, Klobouky u Brna, Pohořelice.

Čistá nemovitost s.r.o. se zaměřuje na komplexní úklidové a vyklízecí služby v Hradci Králové a okolí. Specializují se na přípravu nemovitostí k prodeji či pronájmu, včetně malování, stěhování a zahradních prací.

Nástrojárna Holešov - Jakub Mostýn se zaměřuje na kovoobrábění, zabývá se zakázkovou výrobou vstřikovacích forem pro plasty, forem pro vulkanizaci pryže, vyfukovacích forem a také malosériovou výrobou ohýbacích a střižných nástrojů. Firma působí na trhu více než 30 let a má dlouholeté zkušenosti s výrobou nástrojů a forem pro různé odvětví. ...

Václav Zelenka se zaměřuje na malířské a natěračské práce.

Stavební činnost, oprava, kompletní rekonstrukce: -koupelny, bytová jádra na klíč, byty. Projekty, architektonická řešení, poradenství: -koupelny -bytová jádra -interiéry bytů, rodinných domků -instalatérské, topenářské práce, elektroinstalace, vodoinstalace, malby, nátěry, obklady, dlažby, podlahy, dřevěné plovoucí podlahy, podhledy, ...

Stavební firma, stavební činnost: -kompletní realizace staveb, inženýrská činnost -stavební, bourací a demoliční práce včetně zajištění odstranění vzniklého odpadu -stavební práce na klíč, výstavba -stavba, stavby rodinné domy, rodinný dům, RD, haly, průmyslové budovy -zateplování fasády, fasáda -půdní vestavby, vestavba ...

Umělecký řezbář. Řezbářství. Řezbářské práce na zakázku. Sochy, plastiky, skulptury.

Michael Harrer se zaměřuje na rekonstrukce interiérů, montáž sádrokartonů, pokládku podlah a na montáže obložkové zárubně.

AERIMAP, s.r.o. se zaměřuje na letecké měřické snímkování, lidarové skenování a na fotogrammetrii.

Plynařské práce. Servis, opravy plynových kotlů.

Výroba: -dřevěné formy v různých velikostech a tvarech: -na perník -cukroví -máslo -sýr -řezbářství.

Stavební práce: -stavby na klíč -přestavby nemovitostí -zateplování fasád -půdní vestavby -obklady, dlažby -výstavby sklepů a rotund -krby -dodávky stavebních materiálů -pronájem fasádního lešení.

Zednictví. Stavební firma, kompletní stavební práce, rekonstrukce, stavby, vestavby, výstavba rodinné domy, dům na klíč od A do Z. Zednické práce, zedník. Pokládání, pokládka obklady a dlažby. Sanace, vysoušení. Sádrokartony, sádrokartonářké práce. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Vodo, topo, plyn.

Prodej a montáž dveří a obložkových zárubní, dveře a zárubně Sapeli, Masonite, Vasco door, Invado, DRE, dveře všech typů a provedení. -interiérové, vchodové, protipožární, bezpečnostní, , otočné, posuvné, lamelové, masivní, bezpolodrážkové, kyvné, celoskleněné, zvukově izolační, mechanicky odolné, prosklené stěny atd. Obklady ocelových zárubní ...

Stavební a zámečnické práce. Realizace půdních vestaveb. Provádíme sádrokartonářské, obkladačské a zednické práce.

Vodo, topo, plyn. Vodoinstalace, topenářské práce, plynařské práce. Montáže rozvodů, rozvody vody a topení. Realizace solárií, čerpadel, čerpadla a drenáže.

Práce: -obkladačské -dlaždičské -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce kuchyní -rekonstrukce koupelen

Vodo, topo. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalace, rozvody vody, oprava, montáž, revize. Topenářské práce, rozvody topení, topenář. Odpad, odpadní roury.