VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kompletní servis v oblasti stavebnictví a souvisejících služeb. Služby ve stavebnictví: - stavební práce - stavby na klíč - zámková dlažba - výstavba rodinných domů - zateplení fasád - ploty - nátěry fasád - rekonstrukce interiérů rodinných domů - zednické práce.

Prodej a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Prodej a montáž - osvětlení Elektromontážní práce - elektroinstalační práce - silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvody Dodávka - fotovoltaické elektrárny

Výroba - zahradní nábytek Výroba - odpadkové koše Výroba - městský mobiliář - ozdobné litinové mříže ke stromům - stojany na kola - lavičky (litinové, kovové, betonové) - odpadkové koše - litinové sloupky (ozdobné, s možností připojení řetězů a dalších věcí městského mobiliáře)

Reklamní studio - výroba reklamy: - polep vozidel - strojní šití, vyšívání a nažehlování - plachty a bannery - velkoplošný tisk a reprografie - výroba cedulí - samolepky a řezaná reklama - potisk SPZ, RZ - světelná reklama.

Stavební firma: - výstavba inženýrských sítí - zpevněné plochy - zemní práce - výkopy rýh - terénní úpravy - demoliční práce. Pronájem: - stavební mechanizace.

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské

Zednické práce: - montáž obkladů - montáž dlažby - obklady venkovních bazénů - obklady krbů - kompletní rekonstrukce bytových jader - elektroinstalace + revize - vodařské práce - podlahářské práce - lamino, dřevo - sadrokartonářské práce - drobné zednické práce.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - instalatérské práce - zahradnické práce - výmalba

Malířské a natěračské práce. Malířské práce: - malování bytů, domů, kancelářských a nebytových prostor Natěračské práce: - nátěry fasád - nátěry radiátorů.

Skupina SMOM funguje v Evropě a Asii. Technické a výrobní centrum se nachází ve Francii, poblíž atlantického pobřeží. Výrobní centrum je v České republice ve městě Písek. Výroba: - lisovací nástroje převážně pro automobilový průmysl. Náš okruh znalostí se vztahuje na oblasti: - skelet - sedačky - mechanické díly Pracujeme převážně s ...

Služby: - montáže sádrokartonu - zaměření, rozpočet a kompletní dodávka materiálu od firmy KNAUF a ISOVER.

Firma NEREZ CIDLINA s.r.o. se zabývá zámečnickou výrobou, výrobou strojů a zařízení z nerezových materiálů pro potravinářský, farmaceutický a chemický průmysl. Naším stěžejním produktem je zakázková výroba mini pivovarů, s jejichž návrhy a instalacemi máme bohaté zkušenosti. Mini pivovar vyrobíme přesně podle Vašich potřeb a požadavků tak, aby ...

Truhlářství na zakázku Představujeme Vám firmu Truhlářství Koláček, která svým klientům nabízí návrhy, výrobu a montáž truhlářských výrobků. V oboru truhlářství máme velké zkušenosti, které zúročíme při klasické i atypické výrobě dřevěného nábytku s moderním designem posledních trendů. Používáme jak lehčené moderní materiály tzv. lamino, tak ...

Výškové práce za pomocí horolezecké techniky na těžko přístupných a rizikových místech. Služby: - nátěry střech a veškeré opravy před nátěry - opravy, čištění a nátěry okapů a žlabů - čištění oken na výškových budovách - nátěry silážních věží a veškeré související práce - čištění hal - nátěry sloupů elektrického vedení VN, NN, VVN - ...

Činnost: - zámečnictví - opravy technologických celků - zemní práce

Sádrokartony pro rodinné bytové i průmyslové stavby. Nabízené služby: - příčky - podhledy - izolace - protipožární stěny - atypická řešení - zateplování budov - malířství - instalatérství - plastová okna.

Prodej střešních krytin, okapových systémů, plechů, střešních oken, střešních doplňků pro šikmé a ploché střechy, spojovacího materiálu.

Práce, řemeslo: - řezbář - dřevořezba

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

Činnost: - rekonstrukce bytů a domů - zateplování - zednické, sádrokartonářské - instalatérské - obkladačské a podlahářské práce

Výroba: - zakázková výroba nábytku - výroba schodišť, kuchyně, dveře, vestavěné skříně, interiérový a zahradní nábytek

Práce: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské práce - minerální podhledy.

Firma LB 2000, s.r.o. se zabývá návrhy a realizací inženýrských staveb. Inženýrské stavby: - kanalizace - vodovody - železobetonové konstrukce - plynovody - dopravní stavby.