VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy - bytové i nebytové budovy - půdní vestavby - rekonstrukce, zateplování objektů - opravy fasád - sanace a izolace staveb. Dodávky střešních plášťů, světlíků, opláštění průmyslových hal a pásových dopravníků, konstrukčních prvků pro stavebnictví a průmysl.

Dodávka tepla. Výroba, rozvod, dodávka: - teplo. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - plynařské - elektroinstalační - topenářské Revize elektro.

Umělecké kovářství. Výroba: -ploty, brány, mříže, zábradlí -panty, kliky, dveřní kování -svícny, svítidla.

Realizace plochých, šikmých střech Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Zemní práce. Prodej dříví, betonu. Půjčovna vozíků Demolice Prodej písku.

Služby: - podlahy - opravy a úprav podlahy - chemicky odolné izolace - izolace proti vodě a radonu - injektáže -

Stavební firma: - komplexní dodávka stavebně- montážních prací pro stavby bytové, občanské, průmyslové, zemědělské výstavby - podlahářské práce - demoliční práce - zateplení - rodinné domy na klíč - montáž sádrokartónu.

Kovovýroba. Výroba, montáž, projekce: - ocelové konstrukce. - nerezové cisterny - trubkové výměníky z oceli i nerezových materiálů - tlakové nádoby - protihlukové tlumiče a kryty. Soustružnické práce.

Prodej, dodávka, výhradní zastoupení: - vstřikovací lisy TEDERIC - vstřikolisy - stroje a zařízení na zpracování plastů Dále nabízíme: - periferie pro vstřikovací lisy - roboty - vyfukovací stroje - extrudery - výroba jednoduchých forem, nástrojárna

Činnost: - elektromontáže - elektroinstalace - projekce elektro - revize - průmyslová elektroinstalace

Služby: - práce s těžkou mechanizací - výstavba a opravy komunikací - demolice - nákladní doprava - recyklace a pokládka živic - spojovací a infiltrační postřiky asfalt. emulzí - třídění a drcení materiálů

Čištění kanalizací a odpadů: - havarijní služba nonstop

Firma ČAJKA - KLIMA s.r.o. zajišťuje servis a prodej pro : - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla - chlazení

Stavební práce: -rekonstrukce rodinné domy -rekonstrukce sklepy, koupelny, kuchyně -obklady, dlažby, podlahy - provedení -obkladačské práce. -izolace, zateplení fasády.

Provádíme práce se strojem JCB 3CX a UNC 060: -technické rekultivace -výkopové práce -bourací a úklidové práce -vrtací práce -zemní práce a terénní úpravy -odvodňování staveniště -odvoz sutě - doprava -práce s paletizačními vidlemi. Opravy: -osobní automobily -zemědělská a stavební technika.

Služby, práce: -elektrické revize -revize elektrického zařízení, elektrických strojů -rezive a kontroly spotřebičů.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Komplexní zpracování plechu CMC technologií. - výroba mechanických komponentů a montovaných jednotek především z tenkých plechových materiálů - CNC technologie – pálení laserem, vysekávání, ohýbání, včetně dalšího zpracování.

Společnost DK STŘECHY - David Krejčí nabízí kompletní dodávky a rekonstrukce střech. Provádíme pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Práce, dodávka, montáž: - střechy na klíč - renovace střech - renovace střešních konstrukcí - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken, světlíků - montáž okapových systémů ...

Výroba a opravy tramvají, trolejbusů a elektrobusů. Možnosti kovovýroby, dřevovýroby, strojního obrábění, povrchové úpravy apod.

Haba s.r.o. je specialistou na trhu s ocelí, hliníkovými deskami a různého druhu řezání. Jsme schopni dokončit opracovaní dílu dle Vašeho výkresu na bázi našich polotovarů, kde využíváme technologie procesu žíhání a tím ho zbavujeme zbytkového pnutí. Objednávku můžeme realizovat do 48hod od objednání. Neváhejte využít naše odborné znalosti a ...