VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prodej, montáže, instalace: -interiérové vnitřní dveře a obložkové zárubně firmy SOLODOOR. Práce: -domovní instalace: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -elektroinstalační, elektromontáže.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Tesařské práce: - krovy - šalování schodišť - pergoly - dřevostavby. Pokrývačské práce.

Ateliér - airbrush - obrazy olejomalba - bodypainting.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Stavební činnost: - stavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - vnitřní a vnější omítky (hrubé, štukové, šlechtěné, sanační) - rekonstrukce budov - opravy balkonů a komínů - pokládání zámkových a plošných dlažeb - fasády - obkladačské a sádrokartonářské práce - zateplování fasád polystyrenem i minerální vatou - tepelné a ...

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

Servis, oprava: - revize elektroinstalace NN / VN bez omezení - hromosvody, jímací soustavy bez omezení - nebezpečí výbuchu - elektrické spotřebiče, všechny druhy - ruční nářadí - kancelářská a výpočetní technika - lékařské přístroje - automatická evidence periody revizí - automatizace.

CNC i klasické soustružení, zámečnické práce

Práce: - strojírenské a zámečnické operace - frézování, soustružení - broušení na plocho - elektroerozivní drátové řezání.

Služby: - elektroinstalace. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Práce: - sklenářství - zasklívací práce - zasklení vitríny, výlohy - zasklívání okna - zasklívání dveří - zasklení střechy - skleníky - bezpečnostní skla - lepení zrcadlové stěny.

Nabízíme komplexní zemní práce, výkopové práce a také práce demoliční, včetně vyklízení. Také realizujeme dovoz a odvoz sypkých materiálů a stavební suti. Zajistíme terénní úpravy, výkopy bazénů a inženýrských sítí. Působíme v Plzni zejména Plzeň-sever a po dohodě můžeme dojet i dál.

Výroba: -strojírenství -kovovýroba -strojní zámečnictví

Zemní práce, demolice, autodoprava, odvoz suti a odpadu, pronájem kontejnerů . prodej písku, štěrku, zeminy.

STROJNÍ VYŠÍVÁNÍ, TVORBA NÁŠIVEK - zakázková výroba. Připravíme vám originální dárek pro rodinu, přátele, k narozeninám, k svátku, k slavnostním příležitostem, prezentační a dárkové předměty pro jednotlivce i firmy, sportovní kluby, kapely, atd. Vyšíváme na Vámi dodaný textilní materiál nebo Vám můžeme nabídnout z našeho katalogu, který stále ...

Jsme firma zabývající se dřevařskými, zahradnickými a zemními pracemi s působištěm po celé ČR. Pokud potřebujete odstranit náletovou vegetaci, zajistit rizikové kácení stromů, výsadbu apod., kontaktujte nás. Více info na drevoazem.cz

řemeslné práce v oboru elektro, IT, a pod.

Provádíme izolace plochých střech, balkonů, teras, garáží apod., zahradní jezírka, folie proti zatékání, nátěry střech, výškové práce.

Zemní práce strojní technikou, realizace bazénů na klíč

Provádíme vodotěsné izolace střech, teras, balkónů, jezírek, bazénů, spodních staveb proti tlakové vodě a radonu z podloží.

Hydroizolace. Krémová injektáž proti kapilárně vzlínající vlhkosti, vlhkého zdiva, proti průsakům tlakové vody do objektu.