VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Servis plynových kotlů Junkers, dodávka, montáž, uvedení do provozu, včetně kondenzačních kotlů. Výměny plynových kotlů. Montáž a revize plynovodů.

Pokrývačské a tesařské práce. Opravy a realizace střech, pergol, plotů apod. Drobné (související) klempířské a lakýrnické práce

Činnost: - zedník, zednictví - rekonstrukce - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby

Nabízíme realizaci kompletní rekonstrukce bytu na klíč a renostrukce bytového jádra v Praze a okolí. Dále provádíme renovace a broušení parket, výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní a dalšího nábytku na míru, 3D vizualizace interiérů a veškeré další činnosti související s rekonstrukcí bytu a bytových jader v regionu Praha – bourací a ...

Kominictví, kominické práce, kominík - vložkování, revize, měření spalin - výstavba kovových fasádních vícevrstvých komínů.

Poskytujeme své služby v oboru montáže, opravy, revize a uvedení plynových kotlů. V Praze a ve Středočeském kraji. Naše firma se specializuje na značky: Buderus, Dakon, Junkers, Protherm, Vaillant, Viadrus.

Elektromontážní a elektroinstalační práce pro ČEZ.

Elektroinstalace silno i slaboproudu, regulace chlazení a vzduchotechniky. Protipožární systémy instalace a servis.

Naše zámečnictví Praha působí přímo v hlavním městě Praha a je k dispozici od šesté hodiny ranní do osmé hodiny večerní. Pokud tedy potřebujete rychlou a kvalitní zámečnickou pohotovost, tak nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 601 502 205. Naši zkušení zámečníci si dokáži poradit se vším od otevírání aut, přes zabouchnuté dveře až po ...

Zakládáme si na kvalitně odvedené práci, otevřené a upřímné komunikaci a skvělé službě klientovi. Máme vlastní tým podlahářů a konzultantů, kteří jsou Vám k dispozici už od prvních fází projektu. Rádi s Vámi nezávazně prodiskutujeme Vaše požadavky či Vám prostě jen poradíme.

Altreon s.r.o. - provádíme veškeré čištění a opravy potrubí, včetně bezvýkopového. Také provádíme čištění a vývoz jímek, septiků a veškerých nádob. Neváhejte a kontatktujte profesionály s veškerým servisem.

Zakázková kovovýroba, svařování, zámečnictví

Provádíme úpravy a opravy pánských i dámských oděvů. Nabízíme zabrání v pase a sedu, zúžení nohavic, výměnu podšívky a zkracování rukávů. Dále zajistíme výměnu zipů, úpravy úpletů, zužování sak a kabátů. Zhotovení záclon, závěsů a jiných věcí do interiéru. Opravujeme výrobky z kůže a kožešiny.

Zabýváme se engineeringem a přesnou strojní výrobou. - Podle Vašich potřeb navrhneme produkt v nejmodernějším 3D cloudovém softwaru na trhu od firmy Autodesk. (návrh strojního dílu nebo celku ve 3D prostředí, kontrola a pevnostní výpočty pomocí CAE, tvorba výkresové dokumentace) -Stojní výroba (CNC a konvenční frézování, CNC a konvenční ...

Robíme kompletný sortiment vodoinštalatérskych prác. Dokážeme rýchlo riešiť nielen havarijné stavy, ale aj zákazky väčšieho či menšieho rozsahu. Každý z nás je profesionálny vodoinštalatér.

Provádíme veškeré stavební práce, jako je zateplování fasád, zdění či bourání příček, rekonstrukce bytového jádra, pokládka dlažby a obkladů, úprava omítek, pokládka zámkové dlažby a rekonstrukce příjezdových cest a mnoho dalšího.

Stavební práce, zemní a výkopové práce, půjčovna stavebních strojů

Provádíme revize elektro, bez omezení napětí a prostředí, elektroinstalace, údržby, správa automatizovaných systémů řízení, automatizace, měření a regulace, autoelektrika, elektrotechnika, poradenství. Pohotovost a servis elektro. Práce provádíme po celé České Republice a v zahraničí. Další služby: Nonstop pohotovost

Rádi bychom Vám nabídli své služby v oboru malířské a lakýrnické práce. Máme za sebou dlouholetou praxi s bohatými zkušenostmi, jsme flexibilní a naše práce je vždy odvedena kvalitně a čistě.

Svařování, stříhání, ohýbání, výpalky

Firma Karel Zalabák se zabývá jeřábnickými pracemi pro soukromé osoby, malé, střední i velké společnosti. Máme k dispozici autojeřáb TATRA 148 AD 160 se kterým jsem schopni provést většinu manipulačních prací. Sídlíme v obci Dýšina, okres Plzeň - město. Provádíme tyto práce, služby: - autojeřábnické práce - práce s autojeřábem - ...

Služby: -kominictví, kominík -veškeré kominické práce -revize -vložkování komínu.

Práce: -zemní práce -výkopové práce. - výkopy pro kanalizace, elektro, voda, plyn, příprravy na průtlaky Kontejnerová doprava do 4 tun, manipulace s materiálem, nakládání, skládání materiálu. Přistavení kontejneru, odvoz. Dovoz veškerých sypkých materiálů, suti, demolice, vyprošťování vozidel, opravy motorových vozidel.

Služby: -zemní práce -kopání základů staveb, kompletní realizace základních desek -úprava terénu -přeprava a prodej betonu Základové desky: -betonáž pásů a desek -uložení anhydritových a betonových samonivelačních potěrů -přeboušení povrchu před pokládkou finálních vrstev Prodej, servis: -tlakových čističů a zametacích strojů (WAP, ...