VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Práce: - obkladačské - rekonstrukce koupelen

Služby, práce: - pohledový beton - benátské štuky - hladké nátěry - netradiční i klasické dekorační techniky - jedinečné kreativní techniky malby - interiérové, exteriérové lišty a doplňky

AGS-ART GLASS - sklářská výroba - sklo, vitráže, zrcadla, skleněná mozaika a atypická svítidla - restaurování historických skel a vitráží.

Činnost - lisování - řezání - výroba a kompletace dílů na lisech a speciálních strojích.

Práce: - tesařské, klempířské, pokrývačské a zednické

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce rodinných domů a bytových jader - montáže zateplovacích systémů a sádrokartonů

Nákup a prodej: Hutní materiály a nástrojová ocel. Prodej hutních materiálů nabízíme až 2000 tun vlastních skladových zásob v celé šíři jakostí hutních materiálů. Dělení kovů a hutního materiálu Dělení kovových a kovaných bloků Vypalování plechů Třískové dělení kovů Stříhání plechů Povrchová úprava Výrobní možnosti Doplňkové ...

Stavíme kamenné zdi, rekonstrukce terasy, dlažby, zámkové dlažby, ruční hloubení studní, stavíme domy na klíč, fasády malby a nátěry dále pergoly, obklady, střechy

Poskytuji komplexní kovovýrobní a kovářské služby. Vyrábím užité kované produkty typu ploty, mříže, schodiště či nábytek po kovové konstrukce. Věnuji se autorskému ztvárnění kovaných solitérů do interiéry i exteriéru, které kombinuji s přírodními materiály jako je dřevo, kůže či skleněné fragmenty.

Můžeme Vám nabídnout řezání a gravírování na laseru o pracovní ploše 1300x900 mm. Řezat můžeme dřevo, plexi, kůži, látky, pěnu a ostatní mekký material. Gravírujeme obrázky a nápisy do skla, akrylu, dřeva, kůže, obkladů, oděvů, plastu (PMMA), mramoru a dalších materiálů.

Provádíme veškeré sklenářské práce- vrtání, broušení, fazetování, zasklívání oken, výroba akvárií, terárií. Dále výroba a zasklení izolačních dvojskel. Výběr ze čtyřiceti druhů ornamentních skel skladem, sklo connex, sklo lacobel i s montáží do kuchyňských linek. Velkoformátová zrcadla i s montáží do koupelen. Montáž sprchových koutů. Zasklívání ...

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Provádím elektro - revize: hromosvodů, domovních rozvodů, domovních přípojek a elektroměrů i ručního nářadí.

Zemní a výkopové práce pásovým bagrem Komatsu + zemědělské služby.

Zemní, zahradnické práce, bourací a demoliční práce, lesnické práce, výškové práce a zápůjčka plošiny pro práci ve výšce, technické služby.

Zakázková výroba - formy, nástroje, prototypy

Obrábění plastů, měkkých kovů nebo oceli v malých a středních sériích nebo kusového množství. Obráběná plocha max. 350x240x100mm. Standardní obrábění 3osy nebo 5ti osé obrábění. Krátké dodací termíny. Ceny dle dohody.

Kovovýroba Primakov nabízí komplexní služby v kovovýrobě, kovářství a zámečnictví. Jsme schopni realizovat zakázku přímo na míru a to včetně dopravy a konečné montáže u zákazníka.

Truhlářství - výroba a montáž nábytku do všech interiérů: kuchyně, skříně, obývací stěny, předsíně, koupelny, dětské pokoje, ložnice, postele, kancelářský nábytek, vybavení restaurací, vybavení lékáren, pergoly.

Korektury: - bakalářské, diplomové, disertační i seminární práce - celého textu po jazykové a stylistické stránce včetně vazby práce Tvoříme originální firemní prezentace, texty pro firemní směrnice či manuály.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.