VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Půjčovna lešení. Pronájem, doprava, montáž a demontáž lešení Stavební činnost. Výstavba a rekonstrukce objektů. Půdní vestavby. Fasády a střechy. Rekonstrukce: - koupelen - bytových jader. Izolace domů. Pokládka: - podlahy - dlažba.

Kovovýroba lehkých ocelových konstrukcí při využití následujících technologií: -zpracování tyčového materiálu; -zpracování tenkých plechů; -svářečské práce; -povrchové úpravy kovů v kooperaci -kovovýroba .

Specializovaná firma na dodávku a montáž sádrokartonu, tepelné a zvukové izolace a minerálních podhledů.

Geometrické plány. Vytyčování hranic pozemků. Realizace: - pozemkové úpravy. Pracoviště Krnov: - Svatý Duch 5, tel. 554620791.

Prodej, pokládka: -veškeré druhy podlahových krytin -zaměření, kalkulace zdarma. Dodáváme: -koberce -linolea, PVC -plovoucí podlahy -dřevěné podlahy, korek. Zajišťujeme rozvoz zboží. Zhotovujeme anhydritové potěry. Služby: -čištění koberců suchou metodou. Provozovna: Soudní 67, Jevíčko.

Expresní a profesionální broušení nožů

Stavební firma. Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce staveb. Pokládka zámkové dlažby. Lité podlahy. Komplexní malířské práce. Obkladačské práce.

Malířství a natěračství . Malířské a natěračské práce: - nátěry fasád - interiérové malby - dekorativní úpravy .

Stavební firma BASNO, spol. s r.o. nabízí komplexní stavební práce. Provádíme stavby na klíč, výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov, bytů a bytových jader i zateplování fasád. Mezi naše činnosti patří rovněž elektromontážní práce, elektrorevize a zemní práce. Zajistíme také předprojektovou přípravu stavby. Sídlíme v Hradci ...

služby: - kácení stromů - mytí oken - montážní, zednické a natěračské práce - průmyslové čištění, - instalace reklam - rekonstrukce domů, bytů a koupelen - fasády - sádrokartony - střechy - úklid sněhu

- projektování automatizace výrobních procesů - měření a regulace technologických procesů - revize elektrických zařízení - programování PLC a vizualizací HMI - konfigurace frekvenčních měničů - nastavení průmyslových kamer - výroba rozvaděčů - elektroinstalace výrobních strojů - elektroinstalace v prostředí s nebezpečím výbuchu do ...

Vývoj, výroba, prodej: -hydraulické prvky a agregáty -zubové hydrogenerátory a hydromotory, zubová hydraulická čerpadla -hydraulické válce, posilovače servořízení vozidel -děliče průtoku, olejové nádrže s filtrem -návrhy a realizace kompletních hydraulických obvodů. Vývoj, výroba, prodej, servis: -výrobky letecké techniky: ...

Výroba - jednoúčelové stroje. Činnost - obrábění - nástrojářské práce - CNC zpracování plechu - frézovování - laserová řezání - svářecí práce. Provozovna: - adresa: Pěnčín 145, 463 45.

Výroba na soustružnických automatech. Práce: - obrábění (CNC* stroje) - vrtání - broušení. obráběčství, zámečnictví, nástrojářství Třískové obrábění kovů. Povrchová úpravá kovů. Řezání a dělení kovů.

Služby: - stavby rodinných domů - obchodní a průmyslové stavby - rekonstrukce objektů - opravy a údržba staveb - půdní nástavby a vestavby - montáže oplocení - zámečnické práce.

Firma Vlastimil Anderle již řadu let provádí veškeré elektromontážní práce. Zajištujeme montáže elektroinstalací v bytech, rodinných domech i nebytových prostorách. Dále nabízíme montáže a revize hromosvodů, revize instalací, elektrických zařízení, spotřebičů, ručního nářadí a podobně. Elektromontážní práce, elektromontáže: - ...

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - skříně.

Společnost KOVO PB Maschining, s. r. o. se zaměřuje na strojírenskou výrobu. Zabýváme se zpracováváním ocelových materiálů, nerezové oceli, výrobou ocelových konstrukcí, kompletně opracovaných svařenců včetně povrchové úpravy a montáže. Strojírenská výroba: - opracované svařence včetně povrchové úpravy a montáže - součásti strojů a zařízení ...

Zakázkové truhlářství. Výroba - špaletová okna - kastlová okna - eurookna - dveře - schodiště. Umělecké kovářství.

Zednictví, práce: - rekonstrukce budov - novostavby - zděné ploty - zateplení fasád - terénní úpravy.

Silniční nákladní doprava. Zemní a výkopové práce, příprava staveniště pro stavbu, hloubení základů. Přeprava stavebního materiálu, štěrků, zeminy, stavební sutě Bourací a hutnící technika, kontejnery Teréní ůpravy, přípojky, ůpravy Bike parků, zahradní jezírka. Přeprava stavební techniky

Služby - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské práce. - suché stavby -odhlučnění Akustika -protipožárnost

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - výstavba bytových domů - zateplování budov - sádrokartonářské práce - projekční činnost.

Zakázková kovovýroba - výroba kovových konstrukcí - řezání laserem, stříhání, svářečské práce - povrchové úpravy: práškové lakování, žárové zinkování, pískování.

Tesařské práce. Výroba: - pergoly - ploty. Pokrývačské práce. Kompletní dodávka střech.