Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba, dodávka, montáž, servis: -letecká technika AQAP 2110, FAA TSO-77aUCL, EASA -proudové motory pro malá letadla a bezpilotní prostředky -turbovrtulové motory -pomocné energetické jednotky -převodové systémy letadel -klimatizační systémy letadel a výměníky -PBS Turbo, a.s. -dekantační odstředivky pro čističky odpadních vod ...

Výroba: - kolejové konstrukce(+odvodnění tramvajové trati) -ovládací, zabezpečovací a řídící systémy výhybek(výhybkové systémy) Služby, sériová výroba: - soustružení-do točného průměru 700 mm - hoblování-do délky 6000 mm - vrtání-do průměru 100 mm - řezání-na kotoučových a pásových pilách - frézování:

Obráběčství -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, ...

Strojírna. Strojírenská a kotlárenská výroba z materiálu: - třída 11 - nerez - hliník - titan. Zakázková výroba: - tlakové nádoby (zařízení), výměníky, kolony - bezucpáková čerpadla řady ZVS. Svařování. Zakružování plechů. Ohýbání trubek. Soustružení. Vrtání, frézování. CNC řezání.

Práce: - zámečnické - frézování, soustružení, obrážení - broušení, vrtání, sváření, řezání.

-Zprostředkování obchodu a služeb Obráběčství

-restaurování historické techniky -kompletní servis při renovacích, úpravách, testování a měření výkonu spalovacích motorů -práce v oboru lehkého strojírenství -konzultační a poradenské služby v lehkém strojírenství Jizerskohorské technické muzeum: -expozice leteckých motorů

Výroba ozubených kol, ocelových konstrukcí, traverz, řetězových kol, ozubených hřídelí či zdvihacích zařízení patří do nabídky strojírny Stanislav Kindl. Dále mezi naše služby také patří zámečnické práce. Naše firma sídlí v obci Želevčice, okres Kladno. Strojírna, výroba, kovovýroba: - ozubení - ozubené součásti z našeho i dodaného ...

Zabýváme se obráběním kovů, nekovů a plastů na CNC strojích. Nabízíme tepelné zpracování a povrchové úpravy. Vyrábíme díly pro ultralehká letadla.

Strojírna - obrábění - nástrojářské práce - svářečské práce - tepelné zpracování kovů, kalení.

Činnost: - konstrukce a výroba nástrojů, přípravků, speciálního nářadí a náhradních dílů - výroba dílů dle dodané dokumentace nebo vzoru - CNC obrábění dle dokumentace nebo CAD dat - měření dílů na 3D měřícím centru WENZEL LH65 - ostření nástrojů a nářadí na CNC brousícím centru.

IVM - Strojírna nabízí: - obrábění kovů - povrchová úprava kovů - zámečnická kovovýroba - výroba konstrukcí.

Služby: -slévárna -strojírna -obrábění kovů -svařečské práce -odlitky ze šedé litiny -odlitky z tvárné litiny.

Procesy: kovovýroba, obrábění, svařování, montáž. Zaměření na - automotive, zemědělské stroje, důlní průmysl, stavební stroje. Dovolte mi představit Naší společnost - FERRAM STROJÍRNA s.r.o. (DUNS: 888446213), která se pohybuje ve strojírenském průmyslu posledních 24 let. Od svého vzniku v roce 1991 si společnost FERRAM STROJÍRNA s.r.o. ...

Výroba z plechů a profilů: -kovovýroba -zámečnické práce -práce s materiálem- černá ocel, nerez, hliník, pozink -vybavení pro - sklad, obchod, prodejna, archiv, dílna -kovová paleta, palety -ploty -brána, brány, schody, zábradlí -kontejnery-skladovací -grily, udírny, i kombinované -výroba na zakázku.

Strojírenská výroba: -brusky -zarovnávací stroje -jednoúčelové obráběcí stroje.

Společnost KPDH strojírna s.r.o. se zabývá výrobou komponentů pro stavební a zemní stroje, výrobou ocelových konstrukcí, tvarovým pálením plechů, pak také velkoobchodním prodejem hutního materiálu.

Činnost: - kovovýroba - nástrojárna - kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - lisování

Odborné sváření, výroba ocelových konstrukcí. Výrobky se vyrábí v Hradci Králové, Kampelíkova 758/4.

Provádíme ošetření částí staveb tak, aby byla prodloužena jejich životnost. Provádíme nástřiky proti korozi, chemickým látkám, působení vody a jiných vlivů prostředí.

Firma ATALIAN CZ s.r.o. se sídlem v Mladé Boleslavi nabízí komplexní služby, které souvisejí s úplnou správou a údržbou objektů po celé České republice. Nabízíme: - čištění kanalizace nonstop - nonstop havarijní servis 722 365 365 - čištění odpadů - čištění tukových lapolů - sací bagr nonstop k dispozici ČIštění a údržba: kanalizací, ...

REGAN, spol. s r.o. se specializuje na betonové, cementové, sádrové a vápenné výrobky.

Výroba: - technické plyny - chladicí, větrací a klimatizační zařízení - domovní instalatérské práce

Zemědělská výroba: -živočišná výroba výkrm býků -rostlinná výroba:sušárna zrnin, kukuřice -prodej produktů -výroba úsušků -práce s použitím strojních mechanismů (výkopové práce, kopání studní, studna). -zemní práce.