VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství. Výroba, montáž: -kuchyňská linka, linky -kancelářský nábytek -nábytek do dětského pokoje -skříně.

Zámočníctvo Textilná výroba Prenájom hnuteľných vecí Reklamné a marketingové služby Prípravné práce k realizácii stavby Výroba výrobkov z gumy a výrobkov z plastov Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov Výroba elektromotorov, rozvádzačov, káblov a batérií Výskum a vývoj v oblasti ...

Instalatérské, topenářské a plynařské práce. Dodávka a montáž veškerého materiálu. Montáže, rekonstrukce: - kotelen, kotlů - otopných těles, bojlerů - solárního topení - podlahového topení - krbů - centrálních vysavačů.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - zateplování - obkladačské práce - podlahářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Stavební činnost - výstavba nízkoenergetických rodinných domů - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - instlalace TZB.

Stavební činnost: - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - rozvody vody - topenářské práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce

Služby: - drobné zednické a instalatérské práce - údržba a úprava zahrad - drobné malířské práce

Sortiment: -veškerý výrobní sortiment družstva -mramorová a teracová drť -prodej hřbitovních doplňků.

Kamenictví. Zpracování přírodního kamene, výroba, prodej: -schody -parapety -obklady -památníky -náhrobky, urny a vázy -teracové výrobky -sakrální architektura.

- Zednictví - Kompletní rekonstrukce bytů - Zednické specifické práce - Elektroinstalační práce - Vodařské a topenářské práce - Stavební dozor - Lité podlahy - Omítky

Kominictví, kominické služby - montáž, opravy komínů - vložkování, frézování a čištění komínů - prodej a realizace krbů, krbových vložek a krbových kamen.

Zámečnictví, kovovýroba - ploty, přístřešky, zábradlí - ocelové konstrukce. Další činnost - svářečské práce - opravy strojů a technologických linek - montáž strojního zařízení.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - elektrikářské práce - zabezpečovací systémy - hromosvody - TV, SAT technika.

Činnost: - nákladní autodoprava - zemní práce.

Kompletní elektro práce. Slaboproud / Silnoproud, sítě, kamery, TV antény, zabezpečení Jablotron.

Kamenictví - výroba a opravy pomníků - kamenické práce.

Strojírna, výroba: - svařence - dílce Práce: - kovoobrábění - svařování - broušení

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - pokrývačské práce - zemní práce.

Služby: - výklad z Tarotových karet - energetická harmonizace - Bachovy esence - škola Tarotu

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže

Činnost - elektroinstalační práce (silnoproud, slaboproud) - instalace fotovoltaických systémů - inteligentní elektroinstalace, centrální řízení objektů - měření a regulace - projekční činnnost, projekty přípojek NN, elektrických zabezpečovacích systémů, rozvoden, ...