VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Organizace soutěže Zlatá koruna o nejlepší finanční produkty roku.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Služby: - studnařské práce - vrtání studní - vyhledávání pramenů - průzkumné vrty

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a domů - zednické práce - obkladačské práce - výškové práce. Pronájem lešení.

Kovovýroba, export: -ocelové kontejnery.

Zámečnictví. Zakázová i sériová výroba: - kovové prvky pro nábytkářské firmy i atypické - nábytek v interiéru bank, restaurací a hotelů - výroba bankovní techniky.

Činnost: - kovovýroba - svařování - zámečnictví - kovoobrábění

Činnost: - výškové práce za pomoci horolezecké techniky.

Truhlářství, výroba: - nábytek

Činnost: - digitalizace, skenování dokumentů - automatizované vytěžování dat z dokumentů - překlady dokumentů.

Zámečnická výroba: - z nerezu a klasické oceli. Výroba: - zábradlí, mříže, přístřešky - stavební konstrukce - posuvné brány s pohonem - balkony - ocelové terasy, ocelové schodiště - hydraulické nádrže - výroba na přání zákazníka.

Naším hlavním oborem je stavitelství. Další stavební činnosti: Strojní omítání: - jednovrstvé, dvouvrstvé, sádrové - rychlost prováděných prací - materiály jsou na stavbu dopravovány z přistavených sil - odpadá složitá manipulace - snížení počtu pracovníků - zaručena kvalita použitých směsí - Používáme značkové omítací stroje ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Zámečnictví, kovovýroba: - schodiště, zábradlí (nerez, ocel) - kovaná zábradlí - balkony - mříže, ploty, brány - výstavní expozice.

Provádí: -montáž sádrokartonu -minerální podhledy -půdní vestavby -sádrokartonové podhledy -sádrokartonové příčky -bezpečnostní příčky -předsazené stěny -akustické systémy -protipožární systémy.

Strojírenská výroba: - frézování, soustružení, vrtání - broušení - přesné vyvrtávání - zámečnické práce.

Společnost Finex Technology s.r.o. je specialistou na chemické čištění topných, chladicích a technologických soustav bez nutnosti demontáže. www.finextechnology.cz

Práce: - zedník, zednické - malířské, natěračské - obkladačské a dlaždičské - sádrokartonářské

Činnost - dopravní stavby - výstavba trubních vedení - elektromontážní práce, elektroinstalace - zemní práce. Velkoobchod - ocelové potrubí.

Práce: - instalatérské - topenářské - vodoinstalace.

Práce: - malířské - kamenné obklady, dlažby - pokládka zámkové dlažby.