VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce, řemeslo: - obklady, dlažby - zednické, zedník - rekonstrukce bytů, koupelen

Práce, řemeslo: - zámečník - svařování MIG, TIG

Stavební činnost - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytových jader - výstavba rodinných domů na klíč - zednické práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - rekonstrukce střech

Práce: - pokrývačské - klempířské - odklízení sněhu, ledu ze střech - kácení, prořez stromů pomocí horolezecké techniky.

Služby: - arboristika - rizikové kácení - zahradnické práce - výškové práce

Elektroinstalační práce - elektroinstalace rodinných domů - slaboproudé rozvody - hromosvody - montáž: zabezpečovací a kamerové systémy.

Montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy Služby: - elektroinstalace

Činnost - malířské a natěračské práce.

Práce: - malířské - lakýrnické.

Činnost - malířské práce - zednické práce.

Činnost - instalatérské práce - topenářské práce - opravy a čištění kanalizace.

Činnost: - třískové obrábění - výrobní a konstrukční práce

Výroba - výroba jednoúčelových strojů na zakázku. Činnost - zámečnické práce - svařování všech druhů materiálů. Služby - likvidace a recyklace odpadů - stěhování strojů.

Činnost: - rekonstrukce domů, bytů - správa, údržba budov - údržba zeleně.

Stavební činnost, firma, stavebnictví, stavitelství -fasády, natírání a zateplování fasád, omítky, malby -obkladačství, zednické práce, provádění staveb, jejich změny a odstraňování -stavby, stavba na klíč -rekonstrukce objektů, půdní vestavby -bourací práce, demolice -ukládání inertního materiálu, materiály -projekty, interiéry, inženýrské ...

Služby: - střechy, čištění a impregnace, nástřik barvy, nátěry lepenkových střech hydroizolačním nátěrem - fasády, nástřik či nátěr, čištění, sanace, lokální opravy na všech typech fasád - odstraňování sněhu ze střech, ořezy stromů - výškové práce

Řezbář, výroba: - hračky, loutky - dřevěné šperky.

Zámečnické práce: - brány, branky, vrata, přístřešky - kovové schody - zasklení lodžií - svařování hliníku.

Práce, řemeslo: - sklenář - sklenářství

Činnost: - hydroizolace staveb, teras - hydroizolace plochých střech.

Činnost - sádrokartonářské práce - rekonstrukce a opravy objektů.