VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - obklady, dlažby - rekonstrukce koupelen

Společnost Qualitas Control s.r.o. poskytuje služby v oblasti kontroly kvality a zabývá se spolupůsobením ve výrobním procesu převážně v automobilovém průmyslu. Nabízíme komplexní služby, v rámci naší činnosti se zaměřujeme na vstupní a výstupní kontroly výrobků, opravy a dokončovací práce, třídění, dokončovací práce ve výrobě, či zajišťujeme ...

Prioritou společnosti Technické služby Šluknov, spol. s r.o. je zabezpečení údržby a čistoty města. Mezi služby, které poskytujeme patří údržba zeleně, svoz a likvidace odpadu, zemní práce, čerpání jímek fekálním vozem V3S, provoz sběrného dvora či běžné opravy a údržba sítě veřejného osvětlení. Sídlíme na adrese Císařský 378, ...

Stavební firma Stanislav Šturc - Stavitel provádí veškeré běžné stavební práce, výstavbu rodinných domů na klíč, dřevěné stavby a fasádnické práce. Naše společnost sídlí v Kamenickém Šenově. Prováděné práce, výstavba: - rodinných domů - nízkoenergetických pasivních domů - výstavba dřevostaveb - dřevěné zahradní stavby - fasádnické ...

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - půdní vestavby - zateplování - rekonstrukce koupelen - demoliční práce - obklady

Stavební činnost - revitalizace a rekonstrukce panelových a rodinných domů - izolace panelových i rodinných domů - podkládka zámkové dlažby - úpravy břehů a svahů - bednění železobetonových konstrukcí.

Realizace, montáž: - plynové přípojky, plynovody (středotlaké, nízkotlaké) - domovní plynovody, výměna stoupaček - vodovody.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky, lazury - fasádní barvy - malířské potřeby - míchání barev, omítek. Práce: - malířské - tapetářské - lakýrnické. Stavební práce: - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader - fasády, sádrokartony - dřevostavby.

Činnost - zateplení fasád - nátěry a čištění fasád - sádrokartonářské práce - výměna oken a dveří - rekonstrukce bytových jader - sanace zdiva.

Stavební činnost - bytová výstavba - komerční stavby - demolice, bourací práce - zemní práce.

Činnost: - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - rekonstrukce stoupaček - výstavba rodinných domů - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - vnitřní omítky - pokrývačské, tesařské práce.

Služby: - svatební salon - zakázkové krejčovství

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - montáž televizních a satelitních rozvodů a zabezpečovacích systémů

Stavební firma: - zednické práce - rekonstrukce rodinných domů, bytových jader - fasády - malířské práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken - opravy střech.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - fasády, zateplování fasád - sádrokartony - zednické práce - pokládka plovoucí podlahy - zámková dlažba - ploty, oplocení - pergoly - výroba a montáž zábradlí, mříže.

Stavební činnost, práce: - zedník, zednické - sádrokartonářské - izolace - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby....atd.

Práce, řemeslo: - truhlářství - podlahářství

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - montáž automatická vrata, garážová vrata, brány

Zednické práce: - rekonstrukce bytů, rodinných domů - rekonstrukce koupelen, bytových jader.