VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - zednické - obkladačské

Truhlářství, výroba: - nábytek na zakázku

Činnost: - kamenické a stavební práce

Uměleckého odlévání z cínu, výroba, e-shop: - cínové přívěsky, amulety - cínové figurky, vojáčci - cínové talíře, poháry - repliky historických mečů - poháry z rohoviny, rohy na pití - historické sklo.

Ve společnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. se zaměrujeme na výrobu kovových dílů z černého plechu, hliníku, nerezu i mosazi včetně povrchové úpravy - práškové lakování a chromování, niklování, galvanické i žarové zinkování. Broušení, leštění nerezu. Sváření trubek - svařování v ochranné atmosféře CO2 MIG/MAG a TIG Tváření: - zkružování, ...

* Stavební firma: - drobné stavby - rekonstrukce bytů včetně koupelen (bytová jádra) - přístavby, přestavby, rekonstrukce - drobné stavební práce, stavební údržba - obkladačské a dlaždičské práce(obklady, dlažby) - práce malířské - truhlářské práce, oprava oken (okna) - stavební zámečnické práce - zimní údržba chodníků, dovoz ...

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - demolice, bourání. Velkoobchod, maloobchod: - struska - písek, štěrk. Nákladní autodoprava.

Komplexní občanská, průmyslová a bytová výstavba. Práce: -stavební, stavby na klíč -zemní -střelmistrovské -demolice. Oprava, půjčovna, pronájem: -stavební mechanismy, stroje -nákladní automobily.

Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - obklady, dlažby - zateplování fasády.

Práce, služby: - malířské - podlahářské - sestavování nábytku - údržba zahrad - hodinový manžel.

Práce: - malířské - natěračské - protipožární nátěry.

Činnost, práce: - rekonstrukce bytů - rekonstrukce koupelen - práce topenářské, vodoinstalační, plynařské - malířské - truhlářské - podlahářské

Stavební společnost zabývající se stavební činnosti

Práce: -stavební (komplexní dodávka staveb na klíč) -rekonstrukce staveb. Práce: -zámečnické -truhlářské -klempířské -elektroinstalační. Doprava: -nákladní, PV3S-sklápěč, LIAZ-valník s rukou a vlekem. Zemní práce: -UNC 061, buldobagr Bělorus.

Služby: - zakládání staveb - stavební činnost - zajištění stavebních jam a svahů - sanace - inženýrsko-geologický průzkum - projekční činnost Strojírenská výroba: - lanové kotvy - mikropiloty - vrtné nářadí - součásti pro pilotové soupravy - ocelové konstrukce

Činnost: - zámečnictví

Služby, práce: - kominík - kominictví

Stavební firma. Stavby na klíč. Rekonstrukce budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Zateplovací práce: - zateplení střechy - zateplení fasády - zateplování stropu, podlahy. Pokládka: - keramické dlažby, zámecké dlažby - plovoucích podlah. Působnost nejen ve Zlínském kraji, ale po celé České republice.

Činnost - sádrokartonářské práce - podlahářské práce - pokrývačské práce - opravy krovů - montáž střešních oken.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavné skříně - obývací stěny - postele - kancelářský nábytek