VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Elektroservis. Elektroinstalace.

Společnost KaT metal, s.r.o. zajišťuje laserové pálení trubek a jeklů, plechů a dalšší činnosti v oboru kovovýroby.

Elektroinstalace a opravy elektrických strojů

Zakázkové truhlářství. Výroba produktů z masivu. Výroba z lamino třískových desek. Dveře, brány, schodiště, dřevo domky, altány Pergoly. Výroba z polymerního kamene-corian, montelli.

Prodej, dodávka, montáž: -kovové hliníkové a ocelové podhledy a obklady budov -provětrávané fasády ALUCOBOND FORMAL -sádrokartony -minerální podhledy.

JMK-Kroupa s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu a mechanické a elektromechanické montáže, CNC soustružení a frézování.

Instal Hanousek s.r.o. se zaměřuje na prodej topenářského a instalatérského materiálu, na elektroinstalační práce a realizaci koupelen.

Firma AH podlahy realizuje pokládku litých, betonových a průmyslových podlah. Dodává vsypové a samonivelační podlahy, na které aplikuje strojní hlazení povrchu nebo protiskluzové zdrsnění kartáčováním. Provádí řezání a tmelení dilatačních spár, opravy a sanace betonových podlah.

Zajišťujeme a realizujeme lité podlahy. Pokládáme průmyslové podlahy pro vysokou zátěž a namáhavost, vhodné pro sklady, dílny, rampy, výrobní prostory a schody. Podlahy jsou vhodné do prostorů s rizikem úniku olejnatých a jiných znečišťujících látek, Dále Nabízíme barevné epoxidové i lité podlahové stěrky a nátěry pro garáže, dílny, sklady či ...

Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy -hutnění vibračním válcem -čištění příkopů.

Firma Jan Stehlík s.r.o. zajišťuje zemní práce.

Společnost eGspol s.r.o. provozuje apartmány Korzo Lipno: - studiové, rodinné, mezonety, exkluzivní Dále zabezpečují zemní práce strojem JCB 4CX a vyrábí hasičské moduly.

Rekonstrukce a opravy krovů a rekonstrukce střech. Provádíme pokládků střešních krytin, hydroizolace, čištění střešních krytin, svodů a žlabů. Klempířské práce.

Společnost BETONOVÉ ploty JMK s.r.o. postaví plot zpravidla do měsíce od potvrzení objednávky, konzultace zdarma přímo na místě budoucího plotu. Navrhneme a doporučíme design a typ desek. Profesionálně postavíme. Betonové ploty jsou praktické, postarají se o dostatek soukromí a zajistí bezpečí.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Topcars elektro, s.r.o. se zaměřuje na opravy autoelektro instalací, montáž doplňků, na prodej tažných zařízení a zabezpečovacích systémů.

Jiří Stőhr se zabývá podlahářskými pracemi, realizuje různé druhy podlah, jako jsou dřevěné, korkové, linoleum, PVC, vinylové a SPC.

POZEMNÍ STAVBY s.r.o. se zaměřují na projektování a realizaci staveb.

Hledáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty? Firma Bohuslav Cink je tu pro vás! S více než 30 lety zkušeností a sídlem v malebném Horním Třešňovci, jsme odborníci na veškeré stavební práce. Ať už potřebujete konstrukci domu, nebo jen drobné opravy, naše firma zaručuje kvalitu a spolehlivost. Naše služby zahrnují: - Kompletní ...

Zednictví, zateplování fasád a fasádní omítky.

Společnost Jiří Miňovský provádí veškeré  vodoinstalační práce, plynoinstalační práce a topenářské práce. Současně nabízí také návrhy, realizace a údržbu zahrad a návrhy a realizace pergol a přístřešků. Působí především v okrese Kolín. Činnost: - vodoinstalační práce - plynoinstalační práce - topenářské práce - návrhy, realizace a údržba ...