VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Projekce, projekční práce v oboru TZB, montáže: -TOPO, topenářské, topenářství: -instalace topení -kotelny -solární kolektory -VODOinstalatérské, vodoinstalační: -vodovodní a kanalizační přípojky -domácí vodárny, čerpadla, ČOV, TUV -PLYNařské, plynoinstalační: -zdravotní technika.

Stavení práce: - rekonstrukce střešních konstrukcí, střech - stavební izolace - zateplování budov - rekonstrukce průmyslových podlah.

Služby: - klempířské práce - realizace a rekonstrukce plechových střech

Prodej, dodávka, montáže: -VODOinstalace, instalace vody, vodovodního potrubí -TOPO, instalace ústředního a podlahového vytápění -PLYNařské práce, plynoinstalace. Realizace koupelen.

Služby: - podlahářské práce

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářství, instalace topení, vytápění -PLYNařské, plynařství, intstalace plynu. Servis, montáž: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů.

Práce: - natěračské - průmyslové nátěry - metalizace - sanace betonových konstrukcí - údržba ochranných pásem (produktovody, VVN).

Činnost: - pískování - mobilní pískování (tryskání) - metalizace (šopování) - antikorozní, ochranné, protipožární a dekorativní nátěry.

Sedlářství, brašnářství, výroba, renovace, e-shop: - sedla historických motocyklů - brašny, motobrašny

Projekce, dodávka, instalace: - inteligentní elektroinstalace - chytré domy, inteligentní dům.

Vyučený instalatér s praxí nabízí instalaci rozvodů vody, topení, odpadů, kanalizace a drobné instalatérské práce, které velké firmy odmítají. Práci provedu v okolí Brna, Znojma, Moravského Krumlova, Jihlavy, Třebíče, Pohořelic a Moravských Budějovic.

Truhlářství: - zakázková, sériová výroba nábytku - dřevěné polotovary.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin

Kovovýroba - zakázková výroba, zámečnické, montážní a svářečské práce - výroba z nerez oceli a hliníku . Výroba pro potravinářský průmysl, přípravky pro automobilový průmysl, dopravníky, zásobníky sypkých i tekutých médií. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej/ mimo zboží vyhr.v příloze 1-3 zákona č.455/91 Sb., o živnost. ...

Realizace projektů v oblasti strojírenské výroby se specializací na obrábění a svařování. Obráběčské práce: - CNC obrábění modelů pro nástrojárny a lisovny dle zadané výkresové dokumentace dodané zákazníkem: - obrábění svařenců, odlitků, výpalků. Svářečské práce: - svařování - konstrukce, přáípravky, rámy. Tryskání ocelovou ...

Činnost - zemní práce - demolice - betonářské práce - montáž sloupků, oplocení, pletiva - realizace zahradních jezírek.

Firma Stanislav Čihák - Studny nabízí : - zemní vrtané práce - vrtané studny-vrtání a výstavba studní - vrtaná studna - zakládání staveb-pilotové založení - velkoprůměrové vrty, průměr 620-1550 mm od tř.1 /tekuté písky, štěrkopísky/ do třídy 3-4 Prováděno vrtnou soupravou CALWELD ADL 1000 - nové velkoprůměrové ...

Technické služby: - údržba zeleně (sečení trávy, hrabání listí...) - zimní, letní údržba komunikací - strojní výkopové zemní práce.

Práce: - zemní - lesní (těžba dřeva, úpravy svažnic). Autodoprava.